Ano je to posunute
Paradoxní na tom všem je to, že RB nejspíš okopíroval Mercedes.
Však já proti tomu nic nemám, nedávám zde hesla: důchodce v tymu nechceme!
Ty máš z neho dobrý mindrák že ?
1.Antonelli ešte nedokázal vo veľkých formuliach ani prd…dokonca v nich neodjazdil ani kolo…
Ak ich budúci rok vyhra možme sa začať baviť o F1 nie to o Mercedese…
-
Dávaj pozor aby Lulu nedostal aj od druhého “mladíka” lebo potom môže ísť papa akurat tak ON
-
O Russella a Mercedes sa ty neboj staraj sa o stratégie Ferrari aby nebol plač do vysielačky tentoraz po taliansky Ako poznám Lu fans Mercedes ich ďalej zaujímať nebude
-
Daj RUSSELLOVI pokoj a zaujmaj sa radšej o to aby nedostal Lulu 2x na búdku. Čo vzhľadom na ten charakterný odchod nie je vôbec vylúčené.
-
Russell sa nemá koho báť …to nie je Hamilton, že bude roky blokovať pilota o triedu lepšieho ako jeho podrztazka
O upresnenie názoru mi ide, aby to z Tvojej strany nevyznievalo, že to definuješ pre všetkých.
A také že Flavio sa s Totom stretáva v Monacu roky a celkom pravidne ?
Nevadí že ?
Moj tajny sen je, ze Red Bull vyrukuje s konceptom zero sidepods…
Alonso dokonca v podstatne horsom aute.
Čo konkrétne ti nevychádza ?
Dle toho, co jsme viděli u RB20 to tak skoro vypadá… 2-3 prvky mají z Mercedesu.
Ale byl to jen shakedown a filmovací den… nebo co to měli…
Nerozčiluj se, Russell prostě loni nestíhal, třeba to letos napraví, navíc se přece důchodce nemusí bát
Rozvoj Russella, když už není junior …
Shakefilm? To je kombo milksahku nebo co?
-
Russell v kvalifikáciách úplne OK stíhal a v pretekoch takisto nemal až toľko vlastných problémov ako tých technických. Keď ti rupnu brzdy v Q a ideš 18 tak sorry not sorry. A bolo toho X
-
Prísť tam môže ktokoľvek = dal Hamiltona prečo by nedal Alonsa?
Mne to je aj jedno akurát to nemá racionálny základ.
Hej Hamilton išiel k Leclercovi lebo sa boji.
Ako či Alonso či Hamilton už vo veku Russela mali svoj prvý titul. Russel je tak na najlepšej ceste založiť si politickú stranu.
Haha “Daj RUSSELOVI pokoj,…” - ty si fakt ako zaľúbená puberťáčka, podľa mna keby bol v Russel člen One Direction a nie pilot F1 tak F1 ani nepozeráš
Jak si vedl na testech ten Tvůj budoucí klenot?
Jestli se teda jezdilo na suchu?
Ja mu síce veľmi fandím ale povieme si po prvom roku v F2 !
Zatiaľ ma pravdu Toto ( ako väčšinou) že Kimi má čas a potrebuje kľud