Za 21 a 22 v Mercedese môže Eliot… Alonso by bol v Mercedese dobrý jedine ako dvojka nič viac
Aha, takže Elliot mohl za 2021? To jsou mi novinky …
Však a prečo prišiel späť Alison? A Eliot šiel robiť niečo iné?
Zajímavý třeba, že zmizela vanička jak ze sidepodů, tak z krytu motoru…
To nikto netvrdí…tam ide o povahu nie schopnosti
Z bocniho pohledu jsou W14 a W15 temer identicke, ted to vypada spise na mechanicke zmeny.
Elliot dělal na 2022 a 23, nevím, kse jsi byl s 21. Ale vykonnost monopostu na jednou stranu dáváš za vinu inzynerovi, ale pokud jde o Alonsa, tak za to může jen Alonso
Zrazu… keď mal nevyrovnané výkony Russell vo Wiliamse tak bol kreten
A hlavne porazil 7x šampióna ale stále nič neukázal a je v podstate neschopný
Fakt no comment
No já mám za to, že uvidíme odlišný Mercedes v Bahrajnu, ale vzhledem k jasnému podesknutí bočnic, tak to dává smysl, takový podříznutí ma RB
Aaa som sa sekol o rok myslel som 22-23moja chyba… Nie vravím že v Astone bolo viac
Hlavně ať to křídlo se zatím neřeší, nechal bych to až na protest po závodu v Bahrajnu Tam je to poškodí nejvíc a budou bez dat k správnýmu křídlu
Určitě mají v záloze alternativu.
Kvůli tomu to na auto dali teď na odhalení.
Na Russella to stačilo s prstom v nose ?
Si tu sezónu aj pozeral, že áno ?
A aj vieš prečo bol ten rozdiel aký bol, lebo si sa na to aj pozeral detailnejšie ako optikou dieťaťa = vyšší pohár viac vody nie ? Okolností nepodstatné
Ten konec krytu takhle upravil už loni AM, trapný
A jak to můžeš vědět?
Teraz keď chcú Alonsa do Mercedesu tak už nieje problém im priznať že Hamilton bol lepší Alonso šiel do Red Bullu teraz do Mercedesu… Ja už čakám kedy skončí a každý dá pokoj s tým Alonsom ako ho tlačia každý rok do iného tímu
Právě, ale data z reálu budou scházet
Áno mohol za neho Elliot v tom 2022 lebo od leta na aute makal on !
A on ho usmerňoval ako technicky šéf
My ho tam nechcem, jen vnímáme spekulace a možnosti. Chceme aby to fungovalo v Astonu