Zoznámte sa: Mercedes W15 | Magazín F1 - F1online.sk

Za 21 a 22 v Mercedese môže Eliot… Alonso by bol v Mercedese dobrý jedine ako dvojka nič viac

1 Like

Aha, takže Elliot mohl za 2021? To jsou mi novinky …

Však a prečo prišiel späť Alison? :rofl: A Eliot šiel robiť niečo iné?

1 Like

Zajímavý třeba, že zmizela vanička jak ze sidepodů, tak z krytu motoru… :slight_smile:

1 Like

To nikto netvrdí…tam ide o povahu nie schopnosti

Z bocniho pohledu jsou W14 a W15 temer identicke, ted to vypada spise na mechanicke zmeny.

Elliot dělal na 2022 a 23, nevím, kse jsi byl s 21. Ale vykonnost monopostu na jednou stranu dáváš za vinu inzynerovi, ale pokud jde o Alonsa, tak za to může jen Alonso :joy:

Zrazu… keď mal nevyrovnané výkony Russell vo Wiliamse tak bol kreten :rofl:

A hlavne porazil 7x šampióna ale stále nič neukázal a je v podstate neschopný

Fakt no comment

1 Like

1 Like

No já mám za to, že uvidíme odlišný Mercedes v Bahrajnu, ale vzhledem k jasnému podesknutí bočnic, tak to dává smysl, takový podříznutí ma RB

Aaa som sa sekol o rok myslel som 22-23moja chyba… Nie vravím že v Astone bolo viac

Hlavně ať to křídlo se zatím neřeší, nechal bych to až na protest po závodu v Bahrajnu :stuck_out_tongue_closed_eyes: Tam je to poškodí nejvíc a budou bez dat k správnýmu křídlu :blush:

1 Like

Určitě mají v záloze alternativu.
Kvůli tomu to na auto dali teď na odhalení.

Na Russella to stačilo s prstom v nose ?

Si tu sezónu aj pozeral, že áno ?

A aj vieš prečo bol ten rozdiel aký bol, lebo si sa na to aj pozeral detailnejšie ako optikou dieťaťa = vyšší pohár viac vody nie ? Okolností nepodstatné

Ten konec krytu takhle upravil už loni AM, trapný

A jak to můžeš vědět? :grinning:

Teraz keď chcú Alonsa do Mercedesu tak už nieje problém im priznať že Hamilton bol lepší :rofl::rofl: Alonso šiel do Red Bullu teraz do Mercedesu… Ja už čakám kedy skončí a každý dá pokoj s tým Alonsom ako ho tlačia každý rok do iného tímu

1 Like

Právě, ale data z reálu budou scházet :sunglasses:

1 Like

Áno mohol za neho Elliot v tom 2022 lebo od leta na aute makal on !

A on ho usmerňoval ako technicky šéf

My ho tam nechcem, jen vnímáme spekulace a možnosti. Chceme aby to fungovalo v Astonu :man_shrugging:

1 Like