Jenže já psal o opci a ta má zcela jiný význam, než Tvé představy.
alonso do FIA confirmed
Zatim to tak vypada. Nejaky duvod Alonso mit musel ze to podepsal. A jedineč co se jevi, ze vedel ze jinam nemuze.
Edit. Jestli je pravda co postnul nize @Hedgehog (tedy samozrejme co tvrdi ta zprava), pak nevim vubec proc se Alonso tak rozhodl. A jestli se tak boji Maxe, pane jo. Tak je Max jeste lepsi nez jsem si myslel.
Ferdo, jediný kdo má představy jsi ty, bylo to Gaslym do Ferrari, Alpine před AM a teď tohle. Furt se neponaučil
Takže ty neumíš číst? Ten motorsport? Autosport? Racefans? TheRace? … ? Ty žádnej odkaz, nevěřím že se o tom bavíme, tolik to nedokážeš vstřebat?
No pekne. Ja vim ze to kdysi rekl, ale moc jsem tomu neveril. Ani ted se mi tomu nechce verit. Je to nejaky overeny zdroj?
Ještě ráno jsi viděl Alonsa v RB a teď chceš poučovat svět?
nvm zdielalo to viacero webov atd, ja som to teraz uvidel berme to ako spekulaciu
Hmm. Jako tak tusim dva roky zpet to tvrdil, ale bral jsem to jako reci. Je teda fakt ze Horner a Marko mluvili o ALonsovi posledni dobou dobre. Mozan by ho fakt chteli. Nebo aspon Horner. To jsou veci.
Kde jsem psal, že Alonso bude v Red Bullu?
Tak jasně, že RB chtěl Alonsa. Nebylo to poprvé, ale realně, proč by tam šel, když je tam Max? i kdyby tam šel Leclerc nebo Ham, tak Maxovu pozici neohrozí.
no asi tak jak Max nepojde do Mercu kvoli tomu co pises
Ale to víš, že chce Jos Maxe v Mercedesu od 2026
tak jak starky Sainz mladeho do audi, myslis, ze to vyjde?
Bojoval by o titul a o vítězství.
A když prohraje s Maxem, tak co? Tak se nestane nic, však prohrál i s Oconem… a taky se nestalo nic.
Je to škoda. Těšil jsem se na to.
Jinak @Ferda
Na jak dlouho je tato smlouva uzavřena? A co předpovídáte na příštích pár let?
ALONSO: „Nevím, řekněme, že s jistotou pojedu v letech 2025 a 2026. Nemohu předvídat, kdy zastavím a odejdu. Jedním z důvodů, proč jsem zůstal, jak již bylo zmíněno, je spolupráce s Hondou a novým nařízením. Bude to ještě trvat roky, než vyrostou a já udělám maximum, abych dovedl Aston Martin k vítězství, ale budu rád, i když je dostanou beze mě na trať, ale v jiné roli, v budoucnu. “Podepsal jste smlouvu i nad rámec kariéry na dráze?
ALONSO: „Možné, ale ještě nevím, kdy přestanu. Mám auto, které budu řídit, a pokud to budu moci dělat ještě mnoho let, udělám to, ale pokud budu muset před tím zastavit, určitě zůstanu v jiné roli.“
mnohem více zde
No, podle mě Audi je pro Sainze snad nejhorší volba