Zostáva! Fernando Alonso predĺžil zmluvu s Aston Martinom | Magazín F1 - F1online.sk

No všude se píše i o roku 2026 minimálně, jestli ty si něco domýšlíš bez zdroje tak co to sem cpeš? :smile: Se pojď vsadit o něco většího když dáš na svou žlučovou hlavu než na uváděná oznámení, ok? :handshake:

O příspěvek výše jsem Ti to popsal srozumitelně i pro dítko školou povinné.
Doporučuji si ho číst tk dlouho, než ho pochopíš i Ty.
Věř, dá se to zvládnout. :wink:

Proč jsi tak naivní? :frowning:

Soudnost se píše kousek jinak, než žluč.

Myslíš, že kdyby byl vyrovnaným pilotem, tak by mu vzali auto a dali Albonovi?

Tak vsadíme? Já jsem si ta prohlášení přečetl jasně a všichni mluví o 2026 a Hondě :smile:

1 Like

Přečti si to

1 Like

Ještě dnes ráno by ses byl ochotný vsadit, že Alonso přestoupí do RB. Nejspíše bys neodmítl ani sázku, že podepíše s Mercedesem.
Vážně se jedná o Tvém vnitřním převědčení, nebo pouze o momentální náladě?

1 Like

Dnes ráno se spekulovalo že má na stole víceletou nabídku Astonu a nějakou nabídku RedBullu. Nevím zda to celé bylo tak ale víme jak to dopadlo, respektuj to, máš prostě smůlu a zase jsi se sekl :man_shrugging:

1 Like

Ano, dám za to @Hedgehog hlavu, že tomu tak bude

Co mám respektovat?
Že ráno byl hlavním Alonsovým koněm RB a večer je Alonsovým celov´životním dílem Aston?
Připadám si jak v cikánském gétu.

Že podepsal s Astonem víceletou smlouvu s minimálním rokem 2026 co by jezdce. Máš tam odkazy :smile:

Alonso a Aston Martin ve čtvrtek oznámili, že dvaačtyřicetiletý Španěl zůstane v týmu Silverstone minimálně pro sezóny 2025 a 2026.

1 Like

Ano dali, tohle jestli nevidíš, tak ti není pomoci :frowning:

Co znamená víceletou smlouvu do 2026? To je snad 2 roky ne? :smiley:

Nebo 2 roky a pak ambasador? :smiley:

Kto ma moznost Joj Sport podcast s Martinom Trenklerom

Prý dokonce více než ambasador, pokud už nebude chtít řídit bude mít v závodním týmu zajištěnou jinou funkci.

Ajťáckou můžeš, ale Bodlinku nech žít. :slightly_smiling_face:

1 Like

Prosím najdi si nějaké info o opcích.
Kdyby sis náhodou sám nevěděl rady, tak popros helmutka, ten dokáže najít úplně všechno.

Prosím, najdi si nějaké info o smlouvě na dobu určitou.