No všude se píše i o roku 2026 minimálně, jestli ty si něco domýšlíš bez zdroje tak co to sem cpeš? Se pojď vsadit o něco většího když dáš na svou žlučovou hlavu než na uváděná oznámení, ok?
O příspěvek výše jsem Ti to popsal srozumitelně i pro dítko školou povinné.
Doporučuji si ho číst tk dlouho, než ho pochopíš i Ty.
Věř, dá se to zvládnout.
Proč jsi tak naivní?
Soudnost se píše kousek jinak, než žluč.
Myslíš, že kdyby byl vyrovnaným pilotem, tak by mu vzali auto a dali Albonovi?
Tak vsadíme? Já jsem si ta prohlášení přečetl jasně a všichni mluví o 2026 a Hondě
Přečti si to
Ještě dnes ráno by ses byl ochotný vsadit, že Alonso přestoupí do RB. Nejspíše bys neodmítl ani sázku, že podepíše s Mercedesem.
Vážně se jedná o Tvém vnitřním převědčení, nebo pouze o momentální náladě?
Dnes ráno se spekulovalo že má na stole víceletou nabídku Astonu a nějakou nabídku RedBullu. Nevím zda to celé bylo tak ale víme jak to dopadlo, respektuj to, máš prostě smůlu a zase jsi se sekl
Co mám respektovat?
Že ráno byl hlavním Alonsovým koněm RB a večer je Alonsovým celov´životním dílem Aston?
Připadám si jak v cikánském gétu.
Že podepsal s Astonem víceletou smlouvu s minimálním rokem 2026 co by jezdce. Máš tam odkazy
Alonso a Aston Martin ve čtvrtek oznámili, že dvaačtyřicetiletý Španěl zůstane v týmu Silverstone minimálně pro sezóny 2025 a 2026.
Ano dali, tohle jestli nevidíš, tak ti není pomoci
Co znamená víceletou smlouvu do 2026? To je snad 2 roky ne?
Nebo 2 roky a pak ambasador?
Kto ma moznost Joj Sport podcast s Martinom Trenklerom
Prý dokonce více než ambasador, pokud už nebude chtít řídit bude mít v závodním týmu zajištěnou jinou funkci.
Ajťáckou můžeš, ale Bodlinku nech žít.
Prosím najdi si nějaké info o opcích.
Kdyby sis náhodou sám nevěděl rady, tak popros helmutka, ten dokáže najít úplně všechno.
Prosím, najdi si nějaké info o smlouvě na dobu určitou.