Zostáva! Fernando Alonso predĺžil zmluvu s Aston Martinom | Magazín F1 - F1online.sk

Jakou opci? :smile: ​ ​

Stále čekáme na Gaslyho do Ferrari, když tu Ferda píše o o-p-i-c-i u AM? :smiley:

1 Like

Jedna plus je opce.

a ty víš, že nepodepsal na 2 roky přesně?

Měl jsem pravdu ale nejsem za to rád. Potvrzuje se moje tvrzení o tom, že přestupy budou nudné.
Takže RB Peréz, Mercedes něco jako Ocon a přemýšlím co Sainz? Je nudnější Sainz out a nebo Audi? Asi spíš out.

Trošku soudnosti prosím.

7, chceš i vysvětlení?
A jak se těšíš na Maxe do Mercedesu?

tam je opi-ce ne jiný slovo :smiley:

Odkud to máš? Já všude čtu několik let a minimálně do konce roku 2026 jako řidič. Tvůj zdroj je jaký?

1 Like

7? To je dost.
Nevím, jak chceš.

Andrea Kimi Antonelli number 1.

7 je dost, ale ne max, takže vidíš, že nějaký nespokojenosti tam jsou

Však ať Toto dosadí Kimiho místo Strolla a může se učit víc

Zdroj je Gasly do Ferrari a AM za Alpine v letošním roce

1 Like

Spíš to vidím na Williams. Konečně tam ukázali, co si myslí o Seržovi, takže to je jeho poslední sezóna.

Já dávám 2/10. Jsem fakt zklamaný.

1 Like

Jako co bude s Gaslym nevím, ale jelikož je v hrnci ječtě stále Sainz tak podle mého Gasly nemá absolutně kam.

Víceletá smlouva je zcela běžně nějaký časový úsek plus opce.
Příklad: Ocon i Gasly má s Renaultem smlouvu do konce letošního roku.
Jenže na Gaslyho má Renault opci, takže i když smlouva teoreticky končí už letos, tak má Gasly s Renaultem dlouholetou smlouvu.
U Alonsa tomu nebude jinak.

Jako nechci být zlej, ale Gasly opravdu není hráč pro top týmy ani Audi

Podla mna logicke rozhodnutie. Po prve (a to je velmi podstatne) v Astone sa citi dobre a cely tim mu dava pocitit, ze je pre nich absolutna priorita. Aj keby zrovna isiel do Mercedesu, bol by pre nich riesenim na kratky cas, kym by im nedozrel niekto lepsi. V Astone je Alonso ich jasny lider, ktoremu plne veria a moze si tam predlzovat karieru, dokedy sa mu bude chciet.
Po druhe, nakolko sa menia pravidla, tak aj tak nie je jasne, ci by bol pripadny prestup do Red Bullu alebo Mercedesu zlepsenim. Oba timy stoja pred vyzvami a menit prostredie, v ktorom sa citim dobre, s rizikom, ze nebudem mat zmenu k lepsiemu, je uplny nezmysel.

1 Like

Víceletá smlouva je smlouva na více let. Smlouva na x roků plus opce je smlouva na x roků plus opce. Nic víc za tím nehledej

A ty chceš, aby Kimimu brali monopost ve prospěch Albona?

Když bude od Albona o 3 třídy pomalejší, tak s tím nemám problém.

Celé to je problém Serži. Kdyby byl blíž, třeba do 0,2s, tak se to v životě nestane.

2 Likes