Zostáva! Fernando Alonso predĺžil zmluvu s Aston Martinom | Magazín F1 - F1online.sk

Však v pořádku, Fernando určitě víc co dělá. (Jeho čuch na výběr týmu je pověstný :grin: )

Do tohohle ti ale pak nesedí Hamilton, ten letos předběhl všechny :grinning:

@PUFF Můžeš být Lewise hrdý, je to doslova poslední jezdec F1 co se nebojí změny.
Ups, ale on vlastně přestupuje do Ferrari, takže pro tebe mrtvý muž :sweat_smile:

No však na přestup do Astonu se prokázal skvělý čuch. Kolik lidí si tu klepalo na čelo? A kde máš to Alpine teď?

Jenže Hamík se nejspíše rozhodl už loni a nechtěl Mercedes tahat za nos až někde do kraje letošního léta.

Jsem rád, že jsou ještě houževnatí piloti, ale Hamilton je mrtvý muž.
To je jak kdyby přestoupil do Sparty.

Davide, tak mi pošleš ty nahrávky z jednání ty, když tohle tvrdíš?

Proč jsi sám nepodával nahrávky Alonsa z jednání s RB?

Já jsem sal potvrzení Hornera z let 2008 až 2012. Co si dodal ty s Alonsem a Hondou?

Pozri, Red Bull mu pravdepodobne povedali ze ak by ho podpisali tak len na rok.
To iste Mercedes, predpokladam.
Aston mu ponukol 3 roky, nebolo co riesit.
Tak sa na to pozeram.
Pri Maxovi by titul neziskal a s Mercedesom tiez nie.
Takze ak titul, tak toto bolo jedine zmysluplne rozhodnutie.
A skvele, mimochodom.

1 Like

Co bych měl dodávat?
Ten největší Alonsův průser celé jeho kariéry? :grin:

Tvrzení, jak Honda s Alonsem už nikdy nebude spolupracovat

Ve skutečnosti si myslím, že on je takovej ňouma že je klidně reálné, že si Alo fakt vybral Aston před RB nebo Mercedesem.
Ale jak jsi to psal, tak jsem vzpomněl na naši diskuzi kdy jsi ostře propagoval jak je o Alonsa super zájem a od RB mu chodí nabídky x krát ročně a musel jsem si přisadit :grinning: :stuck_out_tongue:

1 Like

Vidíš snad, že od blamáže s Hondou v McL už někdy do Hondy usedl?

Clovece, minuly rok 8 krat na podiu.
To nazyvas pruser ?

2 Likes

Ok Davide, sleduješ F1 jenom rok, tak ti to upřesním.
Jezdec si nevybere tým a ten vezme jeho požadavky. Tam tým dává vědět, jestli ma zajem a potom se jedná. Psal jsem to tu xkrat. V současné době Mercedes nedává smysl, nezvládá to, ano může zvládnout 2026, jako zvládl 2014, jenže to může i Honda nebo Ferrari, takže šance je stejná, ale proč by na 2025 šel do horšího?
Red Bull čeká na rozhodnutí Maxe, pokud by Max zůstal, tak tam reálně nikdo nemůže Maxe ohrozit, takže co by bylo vyzvou? Vozit místa za Maxem? Dobrý pro Peréze, ne pro Alonsa. Pokud by Max odešel, kdy to bude už od 25 nebo až 26? Na to Alo čekat nemohl.
Stačí ti to?

1 Like

Ty si psal, jak 26 s Hondou nebude.

1 Like

Teď nevím co máš na mysli?
Opravdu je jedná o Alonsové podia s Hondou?

Na ně si počkej v roce 2026, tam se k nim Honda připojí :wink:

1 Like

On psal, pokud se nepletu, že Alonso skončí už po letošku :slightly_smiling_face:

1 Like

Ohodnot spokojenost s prodlouzenim 1 až 10.

Kde bereš jistotu, že Aston na Alonsa využije i opci?