už se vyřizují adopční papíry
Prvorozený
Započal velký plán
Sága pokračuje, F1 se nepotápí a my vzhlížíme!
Děkujeme
Najkrajša slovenčina je v okolí Nitry.
Bóže jak já tu Máriu miloval.
No to je matlák, to jsem neviděl
Ale tak třeba nebyl jinde zájem
Alonso říká, že je dychtivý znovu spolupracovat s Hondou v Aston Martinu v roce 2026, přestože to „nefungovalo“ během jeho tříletého působení u McLarenu, a poukazuje na to, že momentálně tomuto sportu dominují. Hondu a dlouholetou smlouvu považuje za klíč při uzavření smlouvy.
Co ten Max do Astonu? To nějak nevyšlo co?
Vypadá to že raději uteče do Mercedesu
Beru zpět svoji omluvu, ta spekulace byla fakt mimo
Nebyla, Alonsovi posloužila k dosažení svých cílů
To znamena ze Horner a Wolf povedali Fernandovi NIE.
Sainz ma volne dvere do Mercedesu myslim.
Dnes som o tom pisal, ze Fernando to definuje.
Pepo a můžeš tu nahrávku sem dát, kde Fernandovi řekli, že ne? díky
Hype - Alův třetí titul s Hondou by bylo skvělý zakončení působení v F1 a největší radost by zbtoho měl Ferda.
Reálně si přeji, aby ten projekt zvladli a netrapili se od začátku a jezdili v top 3
Dosť by ma sklamal Alonso ak bolo reálne v hre miesto v RBR, že nemal gule na takúto výzvu. Skôr si ale myslím, že takáto ponuka reálne na stole nebola. Som zvedavý či si zároveň uvedomia aj fakt, že sa nedá jazdiť donekonečna s jedným pilotom. Sainz by bol dobrá voľba. Zároveň ak ten vezme flek na rok v Mercedese tak sa asi žiadnych veľkých prestupov nedočkáme.
Jednou se to dozvíme zda to bylo na stole.
Pozri je jasne ze je to len môj názor, tak v som je problem ?
Ja som len rád ze bude este jazdit 3 roky a samozrejme mu prajem min.aspon par vitazstiev.
OH shit here we go again
Tak určitě, o Alonsa se všichni zase perou ale on si vybere tým pod svoje možnosti
Kdyby se o Alonsa všichni prali, tak smlouvu podepíše až někdy po letní přestávce, než si vybere nejvýhodnější nabídku.
Vybral si tovární tým s víceletou smlouvou, s nově vybudovanou továrnou, nově budovaným aerotunelem hotový do půl roku, týmem který už se buduje několik let. Za Ferrari teď zaostávaj asi půl sekundy, Mercedes někde poblíž. Nerozumím tvému disrespektu k nim. Pro mě se stávaj TOP týmem už teď, natož s tovární podporou a tím tunelem. Další pětka týmů od nich out.