Ne proč? copak někde píšu, že ALonso bude v Red Bullu?
Jako realně, ptám se tě, kde jsem psal, že bude Alonso v Red Bullu a ty dáš prinscreen, kde se tě na to ptám plus, že píšu ježkovi, jak RB chtěl Alonsa. Furt teda čekám na to, kde jsem psal, že bude Alonso v Red Bullu
Nakonec je to Ferda který vůbec neumí rozeznat zvěsti a spekulace od oficiálních informací
Očividně to Ferdu silně rozladilo, když nerozezná ani rozdíl mezi “Alonso bude v Red Bullu” a “Red Bull chtěl Alonsa”
este ide aj o tie cisla na zmluve…
Ak je v RB naozaj stale vojna o trony, tak tam asi nelietali take sumy ako moze ponuknut Stroll. Nielen vyska, ale aj dlzka…
no zrovna o délce bych v kontextu RB moc nemluvil
Asi je zklamaný že Alonso nebude jezdit v RedBullu. Možná tam viděl šanci pro Gaslyho u Astonu
Jdu se projít , a celé to nějak vstřebat
Asi bych našel desítky a možná i stovky Tvých příspěvků ve kterých dáváš Alonsa jednou do sedačky Mercedesu, nebo Red Bullu včetně obrázků Alonsa v kombinézách zmíněných týmů.
Hledat je nemíním, protože všichni zdejší stejně ví co jsi zač, tak bych zbytečně mrhal kaloriemi.
Vyvenči Puntíka pořádně. Dyť venku je tak krásně. Ideální doba na špacír.
To netuším kolik může Alonso dostat. Ale dost možná to samé?
Peréz se těžko trumfuje, když jeho sponzoři dají 20. On dostane 15, takže RB je +5 a to se ani nevyjelo.
A to nepočítám ten giga trh, co sebou Péro nese.
Ale nemyslím si, že by to padlo na peníze nebo délku kontraktu.
Spíš kvůli pohodě v týmu. Je něco jiného mít za zadkem Péra nebo Alonsa.
Sainz v Mercedesu je temer jistota. Osobne si dokonce myslim ze dojde k domluvenemu switchi SAI vs HAM.
mohol by ist Perez do mercedesu len tak kvoli srande
Ne nemohl, tam se píše o Antonellim nebo Maxovi
s tebou musi byt zabava
To nedává celé moc smysl. Proč by dávali Alonsovi ultimátum, pokud by o něj stáli, když mají jistého Péreze. Ten jim určitě nikam neuteče, tak proč by takhle spěchali. Leda by měli rozpracovaného dalšího jezdce na druhou sedačku.
si podal otázku a dostal jsi odpověď
A co třeba z důvodu toho, mít podpis před létem, kdyby Max opravdu později v letošní sezoně oznámil odchod a neměli by pak na výběr dalšího pilota
On je vtipnej, když chce… ale už dlouho nechtěl.
Pokud Max oznámí odchod, tak nastane takový galimatiáš, že nějaké podepsané smlouvy budou akorát na podpal. Těžko říct, na kolik si třeba McLaren cení Landa, například .
To jednoznačně, jestli Max odejde z RBR, tak nastane obrovský chaos a hledání klauzulí, jako u Hamiltona Myslím, že si ho cení velice, proto prodloužili smlouvu, ještě před tím, než jeho současná vypršela. Já mám za to, že Red Bull nemá moc náhrad za Maxe, možná i fakt proto tlačili na Alonsa, aby tam měli pojistku. Dovedeš si představit dvojci Peréz - Ricci/Tsunoda u RBR?