Tsunoda by vyhrál titul a všechny ideály a onanistické představy by se rozplynuly.
Alonso měl teda střídat koho, Maxe nebo Checa? K Maxovi ho nepotřebují, buď nechají Péreze, nebo vezmou někoho mladého - to měl Max pravdu. A brát ho k Checovi “kdyby náhodou Max odešel” je jako škrábat se levou rukou za pravým uchem… Nevím, je to taková divná historka. Mě nepřekvapilo, že podepsali s AM, to smysl dává.
No podle těch zpráv měl být pojistkou, kdyby odešel Max. Realně na trhu nikdo lepší pro RBR nebyl, jako náhrada za Maxe, uvidíme, jak se to nakonec vyvrbí. Třeba se píše i o tom, že Jos chce Maxe v Mercedesu, ale až od 2026, Toto zase chce už od 2025
Teď, co znamená nepotřebují.
Výplatu mají skoro stejnou.
Nepotřebují, aby se k Maxovi týmový kolega přibližoval na potenciální souboj na trati
Takže chtěli Alonsa, protože je pomalejší než Pérez? Nebo ta pojistka měla být teda v čem, Alonsa by sice podepsali, ale pokud Max neodejde, tak by roztrhali smlouvu a nechali Checa? Není to nějaké překombinované?
Ten komentář k Puffovi byl ohledně teorie: na co Alonsa (ne)potřebují.
Alonso měl být pojistkou, kdyby odešel Max, aby měli pilota co jim bude dovážet min stejné výsledky (nevíme, co tam probíhá za zavřenými dveřmi). Pokud by Max zůstal a Alo podepsal, tak ono není moc těžké v rámci týmu určit jedničku a dvojku a přizpůsobit tomu fungování týmu - to je i ten důvod, proč Alonso nechtěl čekat na rozhodnutí Maxe a nechtěl jít k Maxovi. Logicky, pokud by Alonso v RBR dělal něco, co by se týmu nelíbilo, tak by tam jaksi nebyl déle, než sezonu
A co se týče Checa, tak ten je snad až na konci listu jezdců, co RBR zajímají, toho berou, jako jistotu, která se bude nabízet sama neustále
Nezlob se, ale takové podmínky by byly pro šampióna, byť už celkem bývalého, dost urážlivé. Jestli tohle bylo na stole a k tomu ultimátum 2 týdny, tak se to snad ani nedá vykládat jako vážný zájem.
No vyjednávací podmínky jsou občas velmi zvláštní, já s tebou v tomhle souhlasím, ale zase nevíme, jak to reálně vypadalo. Často si to musíme poslepovat a dokreslovat na základě zpráv a spekulací. Myslím, že přestup Hama do Ferrari je toho krásným úkazem
Však taky přestup Hamiltona do Ferrari je dost zvláštní, uvidíme, co z toho bude. Ale nemůžu si pomoct, pokud by o Alonsa stál Mercedes, dokázala bych pochopit, že by ho tlačil k rychlému rozhodnutí, aby se případně mohli podívat dál. Od RB to žádný smysl nemá, na mě to spíš dělá dojem, že se dodatečně vyrábí omáčka k legendě, že byl jeho přestup do RB vůbec na stole. Sorry.
Píše i motorsport že tam nějaký zájem od RedBullu existoval. No Alonso si to nekomplikoval a prostě do toho praštil s týmem kde to cítil nejvíce. Aston chybu Renaultu neopakoval
… teď už jsou zbývají spekulace pro jiný jezdce a týmy
Hele sorry nemusíš psát, je to tvůj názor taky jsem četl xkrat, proč by měl RBR mít zájem o Alonsa a pak to potvrdil Horner, že mu dřív nabídky dávali, to tak prostě je. A jak píšeš u Hama to taky nedávalo smysl a stalo se, v F1 celku běžná věc, že tam věci nedávají smysl. Red Bull podle mne Alonsovi nabídku dal
No jestli mu dřív dávali podobné nabídky “budeš naše rezerva, kdyby Max (tehdy Webber, Vettel nebo kdo) odešel. Pokud neodejde, budeš mu dělat dvojku, kdyby ses mu chtěl přiblížit, tak na konci sezóny letíš. Máš 2 týdny na rozmyšlenou”, tak se nedivím, že k přestupu nikdy nedošlo. To snad nikdo nemůže myslet vážně.
No to nevíme, ale celkem tomu odpovídala situace, když odešel Vettel a v týmu byl Kvjat s Riccim. Nikdo z vneku nepřišel. To až následně Peréz, to taky náhoda asi nebude
Teď už Ti vůbec nerozumím, chyba bude asi na mém přijímači . Myslím, že jsme téma pro tuto chvíli vyčerpali…
Myslíš Dalibora Jandu, či Michala Davida?
No myslím to tak, že Red Bull pravděpodobně má svůj přístup k vyjednávání s jezdci mimo organizaci. Proto do RBR přišel někdo z venku až v podobě Peréze. Já třeba čekal zvučnější jmeno v RBR po Vettelovi, než byl Kvjat
Dalibor Janda spíš chraptí, kňoural (nebo mečel) kromě Davida spíš Jiří Korn. Bez ohledu na to, že to byl výborný zpěvák a tanečník.