Zásadový Sainz o strhávaní Norrisovej značky: Na mieste šéfa Red Bullu… | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem, tak to oisali na The race. Ale cm naozaj nie je vela. Napriek tomu mi to kopnutie do Landa, ze sa nevie postavit, pride zbytocne a odveci.

To mas spatne informace, nas zradili spojenci, odevzdali nas Nemecku, navic vy jste taky od nas ze dne na den zdrhli k Hitlerovi a 1.9.1939 jste spolecne s Nemeckem pres vase uzemi zautocili na Polsko, takze tak.

A co ten pepik, to uz je u vas norma ze.

Je mozne, ze je to prehnane, mne pride odveci povedat, ze odtrhnutie kuska pasky je spinavost. Keby to bolo v boxoch McLarenu nepoviem ani slovo, ale je to na trati. Spinavost by takisto bola na Norrisov startovaci box vyliat olej. Ale nie toto.

1 Like

je to proste spinavost takto sa snazit znicit preteky superovi a to napriek tomu, ze to nieje v pravidlach zakazane, lebo nikto normalny by necakal, ze sa najde taky spinavec co taky zachytny bod supera zamerne znici. ale kvoli rb a hlavne jeho jazdcovi sa uz do pravidiel dostalo uz vela zmien a toto bude asi dalsia

aj v zivote nieje vela veci zakonom zakazane, ale normalny ludia ich dodrzuju napr. ze sa nepredbiehaju v rade, ale zaradia sa na koniec kedze prisli posledni, len taky ako su v rb pridu posledni a postavia sa nadrzovku dopredu a budu sa este obhajovat, ze ale ved to zakony nezakazuju, tak kde je problem?

1 Like

Ano, podla mna to tiez nijako zasadne nejde nad ramec beznych psychologickych tahov v boji o titul, ktorych sa v zakulisi urcite deje dost.

Vsak ono sa to ani velmi neriesi, jediny zdroj, z ktoreho cela tato kauza prameni, je The race, kde mali potrebu o tom splieskat styri hlavne clanky. Zvycajne pisu naozaj dobre, ale tu to podla mna uplne absurdne nafukuju. Zaznamenal som, ze ked ide o britskych jazdcov a timy, nie su vzdy uplne nestranni, takze by som povedal, ze stadialto fuka vietor.

Tohle je jeho odpoved, takovy mistr sveta :rofl:

“Na rošte je predsa žltá čiara, nie?” rozosmial sa Verstappen . “Pozriete sa na ňu a podľa nej zaparkujete auto.”

Mas to trosku naopak. To McLaren je ten, co sa predbieha v rade, lebo sa snazi si pomoct tym co nie je zakazane ale ostatni to nemaju. Red Bull je ten zakaznik, co ich upozorni, ze sa maju postavit dozadu, to je teda podla teba a inych spinavost, snazit sa zabranit niekomu, aby sa zvyhodnoval. Red Bull reagoval, nezacinal.

1 Like

Bobe prestan, ak mas pocit ze sme mali na vyber, tak si ho nechaj.
Neutocme tu na seba.
Vazme si to pozitivne na sebe navzajom.

2 Likes

Mas ty pekneho kamarata :+1:

spojenci nas zradili, ale pepani vo vedeni statu rozhodli, ze sa dobrovolne tomu podriadime

zdrhli sme ked bol stat uz v rozklade a hitler dal 2 moznosti, bud vazalska samostatnost, alebo rozdelenie medzi madarsko a polsko co by oba tieto vtedy fasisticke staty prijali s velkou radostou

a ako som pisal na polsko sme zautocili lebo poliaci po mnichovskom diktate spolocne s nemcami zabrali cast slovenska. slovenska armada si zobrala len to co jej fasisticke polsko ukradlo v 1938, nesli ani o centimeter za povodne (cesko)slovensko-polske hranice

zacal si si, tak si v tomto pripade pepik z pepikova

tak toto mas ale fakt brutalne popletene
mclaren sa nijako “nepredbiehal”
ako mclaren z nevyhodnil ostatnych tym, ze tam nalepil pasku? nijako, takze nikoho “nepredbehol”
ale spinavci z rb sa snazili znevyhodnit a poskodit norrisa

1 Like

Je to nedostatok informacii, to je cele.

1 Like

Nevim presne ceho se to tyka, toto je reakce Verstappena na strhnuti pasky, nebylo tezke tipnout jeho reakci :thinking: jestli to nekdo schvaluje a obhajuje i kdyby mel deset titulu takovy pilot bude u me loser, tim bych to ukoncil.

S cim jsem zacal ohledne pepani, nevymyslej si to jste celi vy, na hube frajeri, v hospode ale jak dojde na vec tak se doserete. I ve sportech jste ve vsem posledni.

U vas totiz historie naroda zacina SNP, tam vas tehda na Zemi vysadili Ufoni, na nic predtim si nepamatujete, ale mozna jenom nechcete vedet, byli jsme to my, i kdyz jste nas zradili prisli jsme vam pomoct.

Kurna to mi vysvetli ako ho znevyhodnili, ked mu chudacikovi ubohemu odlepili pasku a tym padom ma rovnake podmienky ako zvysok rostu?

Nikoho neznevyhodneli, zobrali mu vyhodu, tam je rozdiel.

3 Likes

BLBE ideeeš to vas tam ucia v skole? :joy: Este daj neaku mudrost co ta v skole naucili? :joy: Radost čitat tvoje mudrosti.

Nevim, tak napriklad kdyz si chcete u TV zafandit u sportu tak musite fandit nam, vy Slovaci nemate komu fandit.

No a pak, kdyz vam nekdo rekne Slovak berete to jako urazku, to je taky divne.

Ja hodnotim cloveka ako som ja, nie profesionalneho pilota ci vedenie tak obrovskej stajne… To moze len sedlak, ako si ty…
Takze nespajaj moje poucovanie teba, s tvojim poucovanim smerom k vedeniu ci jazdcom McLarenu. Lebo na to nemas postavenie, ako IQ.

1 Like

Pasku ma v garazi kazdy jeden tim, co tu zase melies za ■■■■■… ty si totalne strateny…

oni nemaju co upozornovat, pokial niekto nerobi nic proti pravidlam… dalsi fatal error…

a znova ta ista pesnicka o zvyhodnovani :smiley: pasku ma v garazi kazdy tim… aku vyhodu maju, ze sa postavia 1m pred zltu ciaru a komisari to nevidia ? :smiley: ty si poriadny odpad… ty by si mal robit v europarlamente… takych dmtov tam potrebuju, co im budu podporovat tych migrantov a duhove pochody…

1 Like

BLBE aj toto ta ucia v skole?Super daj este neaku mudrost :joy: