No, pak vas jeste ucili ve skole ze jste ve WW2 bojovali proti Nemecku
pravda je takova, ze i behem toho vaseho slavneho narodniho odbojoveho SNP za vas museli prijet bojovat jini, protoze vy jste v zakopech a bunkrech ze strachu jenom chlastali, jako vzdy.
Ideees BLBE daj este neaku mudrost .super tolko noviniek 
No, tak ted uz bys mohl pochopit ze na zaklade historickych faktu, ty jako clovek mas vysoky predpoklad byt jen ten otravny a neschopny slovensky ko-kot, to taky delas takze je vlastne vsechno OK 
Bobe ked nami takto pohrdas preco chodis na toto forum, chod odtialto zo slovenskej stranky prec. Toto co tu rozpisujes tu nepotrebujeme.
Daj este tvoju mudrost podel sa o tvoje vedomosti co vas tam u vas v skole učia
mal by si knihu napisat u vas by sa dobre predavala.zbohatol by si 
Redakce, to tady tyto ■■■■■■ necháš? Pokud ano tak je z toho dobrá žumpa.
Jinak škoda že to někdo nenatáčel, to by mělo obrovskou sledovanost.
Stevo bavi ta ohen hasit benzinom ?
No, to je ale spatna reakce, meli byste se konecne jednou nad sebou zamyslet udelat poradek mezi sebou, nikdo tady Cechum nebude nadavat do pepiku.
Misto abyste se podivali pravde do oci a neco s tim udelali, tak jdete zase zalovat Adminovi, to je vsechno co umite, historie se opakuje, aha.
Tady je video. Co jsem tak pochopil, tak je to spis na podporu tveho nazoru. I bych s tim souhlasil. Mimochodem tam poukazuji na rivalitu v 2021, kdy si v boxech Mercedes a RBR prestali davat stranou hadice od utahovaku. Hlavne tam komentuji a brzdi prehnane reakce fans ve smyslu podvod a zakernost, ktere z toho nekteri delaji.
Takze za mě, muzes klidne delat komentatora F1 . 
A to mam byt ticho?To ti nevadi ze tu BLB a spol z poza Moravy uraza slovakov?
Bohuzel je to tolerovane ze strany redakce, Takze ti nic jineho nezbyva. Slusnost si nevynutis tim, ze budes stejny jako on. Presne jak pise @Jozef_Chroustal
Ked z toho nemaju ziadnu vyhodu, naco tam tu pasku lepia? Aby zabavili ludi od Red Bullu? Alebo maju v garazi prebytok pasky, tak to lepia po okruhu? Ci vlastne pockaj, ono ta paska ich vlastne znevyhodnuje vsak? Oni si vlastne sami robia zle a lepia pasky hala bala, ze? Ty error. Povedz mi, nenapil si sa v detstve Sava? Alebo nebodaj teraz niekedy… vela by to vysvetlovalo.
Fatal error je ze ti mama zasa pustila internety
Ano vadi mi to a slusne som mu napisal nech na toto forum nechodi, ked ma s nami problem.
Prestante tady ostatnim nadavat, udelejte si mezi sebou poradek a vsechno bude OK.
Udělat to Alonso třeba Hamovi v boji o titul, tak se píše o největším hajzlovi bez respektu ke sportu a FIA mu dá stopku na 2 závody za nesportovní chování a znevážení sportu. Udělal to RedBull tak to je v poho koukám 
Teba to absolutne nemusi zaujimat preco tam tu pasku maju… Je to cisto ich vec…
A to ze tu pasku Rb strhava len dokazuje ze su to chudaci, ktori sa aj podvodom chcu dostat hore…
Uz nemas ako zaujat vsak ? Taketo dristy sme si vraveli na zakladnej a ty si tam zjavne este stale…
Ja nezijem s rodicmi, ako ty a stev… dalsi co sa nam verejne priznal, ze byva este s rodicmi…,
Nastrocny profesionalny analytik je z teba
Len skoda, ze sa strapnujes.
Akú výhodu získa nejaký tím tým, že nalepí na “múrik” lepiacu pásku, kvôli postaveniu na štarte? Vysvetli to, ty ťuťko! Že výhodu - ty si ešte väčší tragéd ako sme si mysleli.