Zásadový Sainz o strhávaní Norrisovej značky: Na mieste šéfa Red Bullu… | Magazín F1 - F1online.sk

Keby Red Bull v Austine nedostal pokutu vo výške 50-tisíc eur za porušenie bezpečnostných pravidiel počas zahrievacieho kola, dodnes by sme zrejme nevedeli, ako sa Red Bull snaží robiť McLarenu napriek. Carlos Sainz priznal, že mu takéto počínanie červených býkov nie je veľmi pochuti a na mieste šéfa Red Bullu by zasiahol. Trvá totiž na tom, že má nejaké zásady.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217271/zasadovy-sainz-o-strhavani-norrisovej-znacky-na-mieste-sefa-red-bullu

toto krasne ukazuje povahu celeho timu
jednoducho ziadna spinavost im nieje cudzia

1 Like

Len tak zo zvedavosti - Piastri pasku nepotrebuje?

3 Likes

Red Bull je nejspinavejsi tym jaky se kdy v sampionatu objevil, jejich hlavni pilot vsechno schvaluje.

Sak sa treba Maxa spytat narovinu, ci je spokojny s tym, ze jeho ludia z RB strhli Landovi pasku a ako sa na to pozera.

Nie, nepotrebuje ju skoro nikto, len Norris sa nevie postavit.

Jeho odpoved bude klasicky vyhybava, ze s tim nema nic spolecneho a ze mu to navic prijde k smichu, jako vzdy.

Jen přes pusu když maj strategické schůze :slightly_smiling_face:

1 Like

Emil se boji hlavne Norrise, i kdyz to nedava moc logiku.

Co je na tom spinavost? Si len zatrpknuty a vysadeny proti RBR. Nie je proti pravidlam si tu pasku nalepit ale takisto nie je proti pravidlam ju odtrhnut. Konec smitec. Takisto moze niekto povedat, ze je spinavost od McLarenu ziskat takto vyhodu aby sa postavil presne. A ked uz sa bavime o jednom teame, aj Piastri ju ma nalepenu?

Ked sa pilot nevie postavit na rost a ostatni ano, asi by sa mali zamysliet v McLarene.

3 Likes

Ja ti taky muzu na zastavce flusnout do xichtu, ticho ne :rofl:

Ty si kludne stoj alebo spi na zastavke jak bezdak a pluj na ludi, to si cely ty. Ja mam auto a kde byvat, po zastavkach nechodim

1 Like

To ze vy Slovaci mate pokurveny charakter to my vsichni vime, o tom jsme se presvedcili na zacatku WW2, to nam tady nemusis dokola pripominat ci ci :rofl:

…a nechovej se furt jak uchyl.

Niektorí piloti používajú značky, ktoré im mechanici umiestnia pred štartom priamo na monopost – napr. Hamilton:

Bobe ne, toto si nemusel.
Dufam ze pochopis aky nezmysel si napisal.

1 Like

Meli byste si lidi jako @raptor22 verejne postavit do late, uz zase tady propagujete hlupactvi a sociopatii, nebo je nemocny? Je to vase vizitka se mnou to nema nic spolecneho.

Ty mas komentovat jeho, psat jemu a ne me.

BLBE uz zasa ti vadia slovaci?naco chodis na slovensku stranku BLBE? Nie si chory?

1 Like

Bobe , Bobe . Tak tebe vadia slovaci , a jedneho bezcharakterneho STB-aka ste si uz po niekolky krat zvolili za premiera . To nepochopim .

Slovaci mi nevadi, nepis me ale @raptor22 tomu promluv do duse ne me.

Co ja mam s druhou svetovou chlapce? Uz sa opustas?

1 Like