Zásadový Sainz o strhávaní Norrisovej značky: Na mieste šéfa Red Bullu… | Magazín F1 - F1online.sk

Tebe Slovaci nevadia ???Citas po sebe co si tu o slovakoch napisal? Robis Cechom peknu reklamu :joy:

BLB je preslaveny znalostami o ww2 :joy: zachvilu fasistov spomenie

Ty ses tehdy zachoval jako hrdina, lid ti to nezapomene :+1:

1 Like

@stev @raptor22 vy dva slovensti ko-koti :sweat_smile:

Tak s týmto názorom nesúhlasím ale OK, každý máme právo na názor. Či? Hoci nešlo by to bez plošného urážania?

Oscar nepotrebuje, protoze Emil se boji Norise :clown_face:

Mnoho povyku pro nic…

To je nazor hlupaka ze je strhnuta paska ok, to je i tvuj nazor, ok.

Jj a ty si Český pracujuci inteligent rozumny a vtipny :joy:

1 Like

Pozri so strhávaním pásky nesúhlasím. Pokiaľ som zachytil, tak to schvaľovali, či marginalizovali aj užívatelia z Čiech, ale nikdy by mi nenapadlo im napísať, že majú pokurvený charakter z konca WW2, alebo aby boli ľudia ako oni verejne postavení do “late”. To by ma zaujímalo, ako si to verejné postavenie do late predstavuješ. Ale kašlem na to, venujme sa radšej F1. Či?

Mel bys verejne napsat @raptor22 aby kazdy videl ze jestli ma takovy nazor takze je hlupak a ne me tady moralizovat, to vazne?

Budes se divit ale vas pristup k Cechum neni ok a je to vase chyba, ja s tim nemam nic spolecneho.

Ty na jednu stranu obhajujes spinavsot a na druhu, spinavo obvinujes. Do RB timu by si sa naramne hodil s tym nizkym IQ :man_facepalming:

Praveze je pokazde postaveny spravne. A teba je do toho ■■■■■, koho ma McL v kokpite, tvoj tim to neni. Nemas co poucovat a moralizovat. Sport sa ma vyhybat politike a neferovosti. Ale podla tvojich komentov vidno, preco aj v sporte vladne neferovost a politika… Lebo ziju mentalne zaostali ludia ako ty… :face_vomiting:

1 Like

Dobre si mu to vysvetlil, jeste @Jos_Is_Back to je dalsi mistni dusevni mrzak.

Norris potrebuje pasku, pretoze je maly a z kokpitu vidi podstatne horsie nez Piastri.

naozaj ti treba vysvetlovat co je na tom spinavost? ak ano, tak je ti to zbytocne vysvetlovat, kazdy normalny to chape, ze to spinavost zo strany rb je a samozrejme deje sa to nieze s pozehnanim najvyssieho vedenia, ale na prikaz najvyssieho vedenia. toto by si radovy zamestnanec nedovolil spravit bez prikazu z hora

1 Like

A toto je tvoja stranka ze tu poucujes, moralizujes a hodnotis charaktery druhych ty exot? Asi neni, tak podla tejto tvojej experimentalnej logiky teba je ten isty ***** po tom, co tu ja pisem.

Mamina tebe aj bobkovi zasa nestihla dat rano tabletky?

2 Likes

Prosim ta daj nejaky argument, nie “normalny clovek to za spinavost povazuje”.

McLaren sa snazi ziskat vyhodu a RBR sa im ju snazi odstranit. Ani jeden nekona nelegalne. Co nie je zakazane je povolene.

Preco tu pasku nemaju vsetci?

on a BLB su na rovnakej urovni akurtat BLB mu nada do …slovakov a on je za to este rad :joy:

pepane s tymto nezacinaj, lebo potom sa mozme pobavit o tom ako ste darovali bez boja hitlerovi znacnu cast spolocneho statu, ako ste mu pocas druhej svetovej robili montaznu dielnu na zbrane a ako ste ani neboli schopni proti nemu zorganizovat povstanie. na to ste sa zmohli az na uplnom konci vojny ked rusi obsadili berlin a to vase prazske povstanie bolo len take symbolicke aby sa nepovedalo, ze pepani proti nacistom nebojovali

co asi tak malo slovensko spravit ked od hitlera dostalo na vyber bud vazalsku samostantnost, alebo slovensko rozdeli medzi madarsko a polsko.

slovensko nasledne sice spolu s nemeckom zautocilo na polsko, ale zobralo si naspat len tie uzemia ktore im fasisticke polsko rok predtym ukradlo a pri utoku na sovietov tak pri prvej moznej prilezitosti vacsina slovakov prebehla k sovietom zatial co cesi poctivo a vo velkom zasobovali nemecku armadu zbranami

Podla googlu je medzi nimi rozdiel centimeter. Ja viem ze v F1 niekedy rozhoduju milimetre, ale tak… Tsunoda by tam teda mal mat televizny vysielac namiesto kuska pasky aby sa trafil