Zajímavé foto a video Motorismus

4 Likes

Nejedná se o foto ani video, ale o techniku.

Pravidla a úskalí přeplňování 1. část - Kde se vzalo Turbo? | Historie | Autíčkář.cz

1 Like

Genialni napad jak zapojit do hry zplodiny.

1 Like

Ono se nejedná o zplodiny, ale energii, která se spalovacím procesem vytváří. Výfukové plyny vedené potrubím roztáčí turbínu a ta roztáčí další turbínu, která žene do spalovacího prostoru čerstvý vzduch tak důležitý pro hoření paliva.

Tady jsem našel jeden zajímavý článek ze soukromé stránky která zanikla už hodně dávno.

Rozhovor s Adrianem Neweym | x-o underground

Kdyby se nekdo nudil a chtel zazit neco nevsedniho. :))

2 Likes

Do trojmiestneho kajaku ani coulem

(Citroen oznacuje auta uz dlho “C”)

1 Like

Mimochodem v Milovicích mají slušnou střelnici ručních zbraní s velkým výběrem. Od klasického koltu, přes Magnum až po rychlopalné brokovnici, nebo izraelský samopal. Taky si tam můžete připlatit za jízdu v BVP, které si sami řídíte.
Střelnice Milovice

Jízda v BVP a střelba z kulometu | Tankodrom Milovice

Da se tam vystrelit z tanku?

Pro normálního smrtelníka asi těžko, ale tanková střelnice tam asi bude. Ale kdo ví, třeba si tam se vloženou hlavní vystřelit můžeš.

No, je to tankodrom, jednu bych si dal.

Já na vojně jezdil s vypošťovákem VT 55A, ale z tanku jsem si nevystřelil i když jsme se zaškolovali na bojových tancích.

2 Likes

Hmm, nejaky stary auto bych rad sejmul ranou z tanku, za to bych i zaplatil, ale strelba slepymi, to nee…

Možná by Ti poskytli ostrou vazelínu. A věř, že i ta by Tě roztrhala na kusy.

@Hedgehog
Nejvíce jsem najezdil na Valaškovcích. Lepší terén jsem nikde jinde nezažil. A okolí taky asi krásnější, než Šumava.
Omlouvám se naším domorodcům. :innocent:

1 Like

Valaskovce su dodnes vojenske cvicisko mam pocit

1 Like

Nedivím se. Je to jedinečný areál a docela dost odloučený od civilizace.

1 Like

Tady myslím moc komentovat nemusím.
Je to v češtině.

Ayrton Senna - Pád závodní legendy

AI auto vs George Russell. čas videa 9:38.

4 Likes
1 Like