Zajímavé foto a video Motorismus

To jsi viděl? Konal se takový malý závod formulí, které jsou bez pilotů, plně přes AI.
Nějak tam závodili proti Kvyjatovi, a Kvyjat prohrál.

Neviděl a přemýšlím jestli je lepší sledovat jak lidé ovládají z boxů roboty, nebo si chvíli počkat jak roboti ovládají lidi.
Mi osobně se nelíbí ani jedna možnost.

Ale zlepsuje sa to od toho co som videl prvy krat. Ono sa to moze zdat banalne vo svetle, ze uz po cestach chodia taxiky bez soferov, ale sutazit na cas je uplne ine kafe. Hladanie limitov je uplne mimo komfortnej zony AI. Na druhej strane super dolezite pre vyskum.

Tak to se ovládá samo. Jakmile bude víc a víc dat, tak to bude plně topu.
Pak se vyřadí jezdci, které to inženýrům jen kazí. :smiley: a navíc jsou drazí. :smiley:

Chtěl bys F1 bez pilotů?

Samo asi moc né, když je garáž plná lidí.

Tak samo se to auto zatím nesloží. :slight_smile: :smiley:

Tenhle závod vidím poprvé a vůbec nic o něm nevím. Těžko v takovém případě něčím argumentovat. Ale nemyslím si, že práce lidí končí otevřením garážových vrat a vypuštění vozů na dráhu a pak čekat jak se se stroji popere vůle boží.

Já se těším až budou pořádní humanodi. Jednoho si koupím a bude za mě chodit do práce…
No, pak se nase.ou a vyhladěj lidstvo… přesně jako ve filmech. :slight_smile: :smiley:

Co bylo SCI-FI se blíží. Neříkám, že to je nějak blízko, ale už to neni ani daleko.

Jenže ti roboti budou na baterky a kvůli vlastní spotřebě Ti je vezmou z ovládačů, mobilu i počítače a budeš vyřízený. :stuck_out_tongue:

1 Like

To by Ti aj vyhovovalo, keď si v minulosti spomínal, že nerád šoféruješ, či?

1 Like

Ono už to nějakých zemích nebo městech jezdí ne? Spíš jsou problém zákony. :frowning:
A asi to bude drahý. :smiley:

To nie, ale formulovych serii je plno, takze kludne mozu byt nejake bez pilotov. True constructor championship.

1 Like

Nádherná hračka. Už dlouho mě tak žádné jiné video nepobavilo. :+1:

Williams v Las Vegas…

Nějak si nemůžu na ty změny barev po americkém stylu zvyknout. Jiný kraj, jiný mrav.
Asi se mi bude plést s Red Bullem.

Porsche si ted muze dovolit kazdy :smirk: 6.000,- dolaru panove.

Sauber. Čím méně zelené, tím krásnější.