Zajímavé foto a video Motorismus

No, stejne nenajdes odvahu to rozjet, ani ti to myslim nedovoli :wink:

Antonín a Jan Charouzovi: “Formule 1 byl nedostižnej sen a prachy jsou prachy.”

To je na mě dlouhé, co tam říkají ve stručnosti :smile: ?

Právě u toho usínám, zítra dám stručný popis.

1 Like

Pustil jsem si to 2x a pokaždé jsem usnul. Takže teď ráno si to pouštím potřetí. Napíšu pouze body o čem se baví, popisovat celý pořad by bylo jako popisovat celý film.
Popisují spolupráci s Aston Martinem, plánování závodu F1 v Praze, první kontakty s F1, Emerson se trénoval s Honzovým vozem F3 kvůli reklamě ve voze F1, spolupráce s Engem, jak Webber přetlačil Engeho o místo v F1 a spolupráci s Prostem, popisuje Colapinta v Alpine. Prý platí 55-60 mega v Eurech. Popisuje Engeho problémy s drogami. Pochvala Šťovíčka za práci ve FIA a dobrou prezentaci ČR.
Charouz propaguje své současné podnikání. Nechává si vyrábět mince s mistry světa v F1 a ty prodává jako sběratelské kousky.

1 Like

Děkuji za podrobné zpravodajství, jsi obětavý člověk! Mince s mistry světa si asi nekoupím, na to nejsem dostatečně oddaný fanoušek :wink: . K penězům za sedačku třeba od Colapinta ještě musíme přispět ty peníze, které návazně generuje jihoamerický trh, to bude pro “naše” šance asi ten hlavní problém… Ještě jednou děkuji, daroval jsi mi svůj čas a to je cenný dar :slight_smile: .

Začátek byl docela nudný, ale pak nabralo na zajímavosti. Doporučuji si pořad pustit místo rádia. Mé strohé body jsou přecejen poněkud nedostatečné.

8 Hours of Bahrain

1 Like

Dnes 21:00 by měla Audi odhalit protoyp pro 2026.
Snad to nebude jen polepená maketa od FIA.
Jsem zvědavý, jak to bude vypadat…

1 Like

Moc velký rozdíl neočekávám, ale nechám se překvapit.

Edit:
Spíše očekávám vizuální oznámení nových sponzorů.

Urcite to bude jen livery na makete FIA, nebo nejaka prvni vizual verze.

2 Likes

Miliony a miliony a miliony dolaru :eyes:

1 Like

Macau je skvely okruh

1 Like

Mozna trochu uzky 🫣

nevedel som, ze v tej dobe mali piloti vysielacky

Lambo linka

3 Likes