Zajímavé foto a video Motorismus

Malý velký Punťa byla velká ikona. Určitě Ti na něj zůstaly silné vzpomínky.

1 Like

Tak Peugeot 306 bylo už pěkné auto. Po revoluci se sem vozilo hodně aut zvenku opravených po bouračce, měla jsem takhle Opel Corsa 1.5 D s motorem Isuzu, výborné vozítko. Šlo původně přes střechu, dnes už by to nikdo nekoupil :smile: .

2 Likes

Dříve jsem hodně křížil lušťovky a některé byly skutečně strašné co si tam autoři vmýšleli.
Dodnes třeba nechápu Sudoku, které nemá hodnotný výsledek.

Takže víš, o čem píšu :smile: . Přátelé, můj čas se naplnil a už bych nebyla společenským přínosem, tak se tady mějte!

1 Like

No jéje.
Krásné sny s Broučínkem. :slightly_smiling_face:

1 Like

Test kompatibility:

protože jsem přesvědčený, že tento web je z 99,9% plný pseudoodborníků, diletantů, šarlatánů, tlučhubů a koncentrovaného komplexu, dávám k zamyšlení tři obrázky.

Jestli někdo zjistí co to je, má můj nehynoucí obdiv a odvolám výše napsané.

A ušetřete AI i Google, nakreslil jsem to já, takže to nenajdete.

Samozřejmě je to jednoduché a pro místní konstruktéry vysvětlující tady pravidelně aero efektivitu vozů F1 naprosto triviální.

Budu v srpnu / augustu

Nějaké ohýbání elektrického pole třeba pomoci magnetismu?

Je to samozřejmě z prostředí motorsportu, mechatroniky, konstrukce a inženýrství.
A k mému údivu jsem o víkendu zjistil, že to můžou chápat a pokročile s tím pracovat i šikovní teenageři.

A tímto odvolávám mé předchozí nesmysly, že dnešní mladí jsou k ničemu.

Nebudu to komentovat, dokud to někdo nevysvětlí.

2 Likes

Tak to by se mohlo jednat o mapování chodu motoru.

Můj poradce říká časování rozvodů :woman_shrugging:.

Rozmyslel jsem si to. Snad budou od sezóny 2029 motory V12.

Tak dlouho jsem bojovali proti globálnímu oteplování, že v srpnu bude každý den 20 stupňů a déšť.

1 Like

Ten prvý obrázok je centrický a znázorňuje pekne vyvážené disky kolies Tvojej motorky predtým, než si z nej naposledy spadol. :upside_down_face:
Prípadne to môže byť naklonený pentagram, pretože možno inklinuješ k satanizmu a máš v obľube chaos a disharmóniu. :slightly_smiling_face:

Zvyšné dve excentrické schémy sú výstupy od Tvojho motomechanika a znázorňujú miesta na nevyvážených diskoch predného a zadného kolesa, na ktoré je po páde motorky potrebné dať závažia. :upside_down_face:

2 Likes

Všechno to dává dokonalý smysl, ale bohužel…

Máš ale velké uznání za práci, kterou jsi tomu věnoval :+1:

1 Like

5 valcovy motor + nejake dve verzie casovania ventilov?

1 Like

@Triper Tá prvá schéma pripomína aj mne 5 valcový motor vrtuľového lietadla.

ono to moze byt hocijaky 5, alebo aj 10 valcovy motor. ale ja o tom prd viem a ako poznam tripera bude to iste navod na pripravu udeneho kolena.
5 prisad - maso korenie, paprika, sol a cesnak
priprava pri 20º izbovej teploty
50º je teplota udiarne
pri 180º pecieme
300º na zaver aby bola chrumkava koza.

2 Likes

Jáchyme, hoď ho do stroje! :grimacing:

https://vyvoj.hw.cz/integrovane-obvody-pro-rizeni-blcd-motoru.html

Trigonometricky cyklus je orientovana jednotková kruznica, spojena so suradnicovym systemom