Malý velký Punťa byla velká ikona. Určitě Ti na něj zůstaly silné vzpomínky.
Tak Peugeot 306 bylo už pěkné auto. Po revoluci se sem vozilo hodně aut zvenku opravených po bouračce, měla jsem takhle Opel Corsa 1.5 D s motorem Isuzu, výborné vozítko. Šlo původně přes střechu, dnes už by to nikdo nekoupil .
Dříve jsem hodně křížil lušťovky a některé byly skutečně strašné co si tam autoři vmýšleli.
Dodnes třeba nechápu Sudoku, které nemá hodnotný výsledek.
Takže víš, o čem píšu . Přátelé, můj čas se naplnil a už bych nebyla společenským přínosem, tak se tady mějte!
No jéje.
Krásné sny s Broučínkem.
Test kompatibility:
protože jsem přesvědčený, že tento web je z 99,9% plný pseudoodborníků, diletantů, šarlatánů, tlučhubů a koncentrovaného komplexu, dávám k zamyšlení tři obrázky.
Jestli někdo zjistí co to je, má můj nehynoucí obdiv a odvolám výše napsané.
A ušetřete AI i Google, nakreslil jsem to já, takže to nenajdete.
Samozřejmě je to jednoduché a pro místní konstruktéry vysvětlující tady pravidelně aero efektivitu vozů F1 naprosto triviální.
Budu v srpnu / augustu
Nějaké ohýbání elektrického pole třeba pomoci magnetismu?
Je to samozřejmě z prostředí motorsportu, mechatroniky, konstrukce a inženýrství.
A k mému údivu jsem o víkendu zjistil, že to můžou chápat a pokročile s tím pracovat i šikovní teenageři.
A tímto odvolávám mé předchozí nesmysly, že dnešní mladí jsou k ničemu.
Nebudu to komentovat, dokud to někdo nevysvětlí.
Tak to by se mohlo jednat o mapování chodu motoru.
Můj poradce říká časování rozvodů .
Rozmyslel jsem si to. Snad budou od sezóny 2029 motory V12.
Tak dlouho jsem bojovali proti globálnímu oteplování, že v srpnu bude každý den 20 stupňů a déšť.
Ten prvý obrázok je centrický a znázorňuje pekne vyvážené disky kolies Tvojej motorky predtým, než si z nej naposledy spadol.
Prípadne to môže byť naklonený pentagram, pretože možno inklinuješ k satanizmu a máš v obľube chaos a disharmóniu.
Zvyšné dve excentrické schémy sú výstupy od Tvojho motomechanika a znázorňujú miesta na nevyvážených diskoch predného a zadného kolesa, na ktoré je po páde motorky potrebné dať závažia.
Všechno to dává dokonalý smysl, ale bohužel…
Máš ale velké uznání za práci, kterou jsi tomu věnoval
ono to moze byt hocijaky 5, alebo aj 10 valcovy motor. ale ja o tom prd viem a ako poznam tripera bude to iste navod na pripravu udeneho kolena.
5 prisad - maso korenie, paprika, sol a cesnak
priprava pri 20º izbovej teploty
50º je teplota udiarne
pri 180º pecieme
300º na zaver aby bola chrumkava koza.
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Trigonometricky cyklus je orientovana jednotková kruznica, spojena so suradnicovym systemom