Mám pocit, že všichni elektrocentrály budou tajit do poslední chvíle, aby moc nenaštvali své fanoušky a postaví je před tvrdou realitu na poslední chvíli.
Na druhou stranu není o co stát.
F1 je mini svět. Každý zná každého. Obzvlášť v Anglii, kde to tam je jak Silicon Valley.
Ani bych se nedivil, kdyby rámci jedné rodiny dělali v x týmech.
Chci článek, kde se píše, že tým X zaostává oproti týmu Y o 100 koní.
Nebo, že mají půl roku zpoždění. Nestíhají.
Něco sexy.
Něco sexy:
Auto Union, DKW Horch a Wanderer.
To je přece Tvoje značka.
Ale tak dobře. Motory se tak nějak tají. Dejme tomu, ale ono se tají i monoposty pro 2026.
Nikde žádnej problém všechno je v pohodě.
Vlastně ani na motor si nestěžují. A to tu byly hlasy, jak to bude špatný s výkonem.
Však už je skoro únor. Za měsíc nám začíná další tanec
Vozy se letos nemění. pravidla se nemění.
Musím pádit.
Piatkový pinčes s babkami časovo nepustí.
Nepride ti ze v 2026 uvidime stale este současné vozy?
Páteční pinčus se nahradit nedá.
Ten má navrch nad biblí i koránem.
Totiž neexistuje žádné náboženství které hlásá, aby se všichni přivítali šáněm, , aby se měli rádi, aby si zasportovali přiměřeně svého věku, aby si užívali i lepšího výkonu svého soupeře a klidně vytvořili mexickou vlnu jednou osobou, aby si ochutnali kousek buchty, laskonky, nebo pečené krkovičky z domácí kuchyně.
Přitom se všichni těšíme, že pohladíme Micinku, které jsme asi zachránili život, když jsme ji zaplatili operaci kýly, když byla březí.
No prostě jsou to drobné životní střípky, které krásně koření život.
Je to hodně zajímavý kousek, ale svět vlastní mnoho pohlednějších vozů.
Třeba Lamborghini Urus??
Ursus je moc moderní.
Nedávno jsem v jedné diskuzi s @Evap dával Horcha. Nad ním se přímo rozplývám.
Je vidieť, že preferuješ ladné krivky.
Ladné křivky má i Melkus. Tenhle Horch je čisté umění, hotový skvost, klenot a další superlativy.
No a koupíš ?
Není to origoš, ale pouhá replika. I tu si musel Jenson po Mercedesu vysoudit. Ani jsem nevěděl, že má s Mercedesem spor.
Tak to se nedivím, že do toho nejdeš .