Zajímavé foto a video Motorismus

Přece nebudu kupovat nějakou atrapu. :grin:

1 Like

Robert M.Lee mal dobry vkus na auta

Nerozumím. Nevím o koho jde.

Dnes jsem shlédl už druhý díl Grand Tour a je to pořádná ubohost.
Jsou takhle hloupé i další díly?

co konkretne ti na tom nesedi?

ono prva seria a z casti aj ta druha nesu nic moc, pride mi, ze po rozpade povodneho Top Gearu sa chvilu hladali a skusali co bude fungovat, ale od tretej s3rie to je skvela podivana, a moj najoblubenejsi diel je S5E01 Scandi Flick :+1:

Druhý díl jak si tam hráli na vojáky byl těžký úlet.
Proto se ptám jestli ten pořad získá lepší úroveň.

od tretej s3rie je to naozaj pecka, tie prve dve bud nejako preluskas alebo sa na to mozes aj vykaslat

Asi jim dám šanci. Stejně jsem už viděl všechny filmy minimálně 10x, tak mi něco nového neublíží.

zacni kludne tymto :smiley:

1 Like

Ukonejšil jsi mě, dám jim šanci. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jim Clark a Colin Chapman si obzeraju Ferrari

3 Likes

Hodně obstarožní fotka.

Objevil jsem diamant…

3 Likes

Parádní předkrm před začínající sezónou. :+1:

Ze jo, zrovna o Laudovi 1984 a navic s komentarem Pechacka! Pekne si to setrim, zatim jsem v polovine, za chvili si dam druhou pulku.

Já jsem tenhle díl dnes viděl poprvé. Tehdy jsem pracoval na směny, proto mi dost závodů včetně tohoto pořadu uniklo. Nebývalo zvykem jeden pořad vysílat 50x v roce jako dnes.
Pecháček byl persona. Ten ječet jako současní komentátoři, aby diváky zaujal. :+1:

Mel jsem tuseni ze by CT mohlo v archivu neco mit, ale ze to bude tohle bylo mily prekvapko. Taky to vidim poprve.

Děkuji, že vyhledáváš tak nádherné starožitností. :+1:

1 Like

Na konci pridal Pechacek par vet ktere budou doufam letos platit :+1:

Nasel jsem i rok 1979, mistrem sveta se stal Jody Scheckter na Ferrari, zeby znameni…

2 Likes