Zajímavé foto a video Motorismus

Rizeni RC auta pomoci PC volantu, chtel bych si to zkusit.

2 Likes

tu mas lacnejsiu verziu

No, jde o to nemit tam to herni prostredi a hlavne volant s pedaly :crossed_fingers: plus mas auto se kterym nemas problem jezdit venku.

Rok 1969 bol posledným rokom tradičného štartu v Le Mans. Na protest proti bezpečnosti Jacky Ickx dokracal k svojmu Fordu GT40, zatiaľ čo zvyšok poľa bežal k svojim autám a snažil sa čo najrýchlejšie ujsť. Protestoval proti spôsobu, akým vodiči nedokázali správne zavrieť dvere a nezapnúť bezpečnostné pásy.

Minulý rok [1968] sa vodič vážne zranil, keď mu na rovinke mulsanne odpálili dvere.
O pol kola neskôr súkromník John Wolfe smrteľne havaroval so svojou 917 v Mansion Blanche.
Ickx vyhral preteky.

3 Likes
4 Likes
2 Likes

Výrobce zapomněl přibalit Yůkiho. :slightly_smiling_face:

1985

2 Likes
2 Likes

Tohle nema obdoby

https://youtu.be/zPDgL9iZ_4s?si=gJSUJRW-S9UlYd

3 Likes

Na tuhle havárii si pamatuji. Sophii nakopl obrubník, který vystřelil do nebes. Tenhle let myslím přežila bez výraznějšího zranění.
Ani po téhle hrozivé havárii se FIA, která se honosí jak moc se stará o bezpečnost stále nepoučila a stále nechává kolem tratí klást vysoké obrubníky zvané klobásy.
Asi FIA ještě nikdo nezažaloval za pokus o ublížení na zdraví.

1 Like

Nevim jestli si videl tu grafickou analyzu na spodnim odkaze, tezky crash.

Už jsem si ji pustil. Já tehdy viděl ten závod v přímém přenosu. Bylo to docela stresující.

1 Like

Nemáte nějaké informace o motorech pro 2026?
Kdo jak na tom je cca je?
Jsem si dával od F1 pauzu, tak jsem to moc nesledoval.

Bohužel není slyšet ani o přípravě Audi. Všude ticho po pěšině.

Jsem myslel, že novinky o 2026 budou létat horem dolem. A ono prd.
O motorech ticho.
Vlastně i o monopsotech ticho.

Kde jsou insideři? Tohle je nuda.

Jj, kde jsou ty časy z návratu Hondy? Tehdy jsme každou chvíli četli, že se na stolici roztočil jednoválec.

Ty tam. Už je to maximálně o stolici.

Renault se už na motory taky vystolicoval.

Hledal jsem, hledal jsem intenzivně, pátral jsem.
Hodně velké ticho. Ohlušující ticho.
Jsem zklamán.