Však z toho bolí uši.
Tak schválně, kde jsme dnes byli:
Jedno pěkné Porsche:
Jedno autíčko od kamaráda pana prezidenta USA:
A tip pro @Ferda na vánoční dárek pro vnučky:
(ale ten se teď se mnou spíš přestane bavit ).
Jedno muzeum Porsche je v Rakousku kousek od Korutan, kde jsem byl kdysi na rafrech. Podle SPZ je tohle někde u nás. Střelím od pasu. Metalex?
Tady https://e-salon.cz/, proto píšu, že se mnou při svém známém postoji k elektroautům přestaneš mluvit .
Proti technologii jako takové vůbec nic nemám, protože i kyseliny do techniky patří. Lži a oblbování lidu je mi silně proti srsti a za nátlak lidí do něčeho pod známkou, že se jedná o ECO řešení a přitom je to ekologická katastrofa nedozírných rozměrů si zaslouží mezinárodní trest.
No vidíš, já to věděla !
No a co ta motokára, nebude dárek k Vánocům? Teda ona je to spíš čtyřkolka, ale to neva…
Čtyřkolka? Ta by se líbila i mi. Zatím nic, všechny děti bydlí ve městě, ale hlavně mají zcela jiné zájmy. Holčiny spoustu sportovních aktivit a klavír. Vnuk zase fotbal a hokej. Já jsem v tomhle směru vyvrhel rodiny.
Tak pro Tebe by byla malá, co jsem si všimla, nabídka byla spíš pro dětičky, aby nezlobily . Z praktického hlediska je spíš dobře, že mají děti jiné zájmy, které snad nelezou tolik do peněz .
Do peněz i do času leze každý mimoškolní program. Dnes už žádný Svazarm za hubičku neexistuje, ale hlavně nesedí doma u tetrisů.
F1 Nurburgring 1999, start byl řízen přes radiovou relaci, kterou některé týmy zjistili a dokázali znát přesný moment startu a strojově odstartovat. V tomto závodě tedy vedení F1 udělalo fintu na závodníky, hodně vtipné
Tehdy to byla pořádná psina a nikdo nevěděl co se děje.
Teprve později vyšlo najevo, že FIA nachytala týmy jak podvádí sledováním startovního signálu.
hlavně ten pocit, být v jejich pozici. Kdy je ten začátek závodu, ty víš jak ten start zase ochčiješ kdy víš ten přesný moment, je start, červená světla stála svítí a ty jsi vyjel a víš, že to prasklo
Jediné co tam chybělo je vidět jezdce jak stojí před tabuli a poslouchají kárání svého učitele. FIA je vyhmátla jak malé kluky.
Ještě bych připomenul, že v tom závodě měl velice těžkou havárii Pedro Diniz. Skončil na boudě a i bez halo zůstal nezraněný.
Maxova liverka na 23h charitu na mentálne zdravie. Všimnite si kapotu (Lando v brazílii) a ľavý bok +10 sec penalty
Nechci vám brát iluze kluci a holky, skupina B byla asi krásná, ale co se týká rychlosti, tak by byla ve srovnání s dnešními rallye vozy k smíchu.
Ta nejrychlejší auta sk.B, byla přibližně na úrovni dnešních 1,6l dvoukolek.
Fábia R5 by jim dávala minimálně 2s/km a dnešní WRC další 2s/km…
Ale ano, asi to byly nebezpečné bestie.