já fakt nevím, jestli je to myšleno vážně nebo je to nějakej druh zábavy, protože tohle je fakt moc ![]()
Já Tě přece jenom trošku doplním, celý můj příspěvek zní takto:
Myslela jsem si, že z poslední věty vyplývá jasně, že doufám v jeho vylepšení, takže s tou možností počítám.
Víc k tématu nemám, všem děkuji za zastání. Já něco vydržím
Reagovat samozrejme mozes, len teda bud pripraveny niest dosledky svojej reakcie, konkretne ze ta ludia budu mat a oznacia za hlupaka, ked tu len urazas.
cože? ![]()
Jak jsem urazil Evap? Že jsem její příspěvek a argument označil za nesmysl? Prosimtě, už to jedeš moc na sílu. ![]()
Nic, všichni vědí že upravit se to dá a ne to rovnou odepsat pro bezďáky
Stačí si odmyslet kdo to napsal, jestli na to máte, a shodneme se ne ![]()
Pozri si moje zhrnutie hore, tam to vsetko mate.
Evap to nenapsala. Teda napsala, ale je to ok, protože tu uráží přes tihou poštu a ne napřímo, takže je to v pohodě. No hezky to tu kluci válí ![]()
Však ano, přišel si jen vyvolávat hádky a označit tu lidi za idioity. To je tvoje slušné chování?
Já z tebe cítím delší dobu že ti lezu na nervy, neboj, tak snad sis schladil žáhu, bohužel nesouhlasím s jedinou tvou výtkou se kterou jsi přišel, beru to jen jako to chlazení žáhy.
Svoje shrnutí si strč za klobouk, když někdo napíše, že se z toho má stát trosku pro bezdáky a ty mi napíšeš, že to tam není a já ti pošlu, že je a ty, že jen urážím? Tak k čemu taková shrnutí jsou?
Fakt špatný. ![]()
Však o tom to celé od Unleashe je. Sympatie a antipatie. Akorát tu borec napíše něco o hlouposti skrze urážení a doslova tu ve druhém příspěvku jen začne urážet. Měl by si dát pauzu od fora a najít si partnerku v reálu, třeba ho přejde potom taková nesmyslná obhajoba Evap za každou cenu.
Ono je taky problém že se tady zastávají někoho, kdo realně není schopen zareagovat. Jen pouhá reakce muže mnoho vyřešit. Pak tady borci nalítnou a musí dovysvětlovat za někoho jiného jak to bylo myšleno. Tohle je panoptikum ![]()
Ja som sa v prvom rade zastal cloveka, ktory tu vzdy pise vecne a slusne a s nikym sa nepusta do konfliktu, z coho idete vyskocit z koze, pretoze vam to nastavuje zrkadlo bezzmyselnosti vasej cinnosti hadat sa na tomto fore, ktorej venujete cele dni.
Uznavam, porusil som pri tom svoje zasady nehadat sa s hlupakmi a bol a som aj sost utocny. Ale holt bez toho sa to niekedy neda. Ked som vam to vecne vysvetlil tak to aj tak nechapete a dalej si melete svoje.
Ty si nevysvětlil věcně nic. Tobě vadilo, jak jsem reagoval na Evap (a teda ne jen na ní, ale to se ignorovalo). No já jsem to pak pustil později do ostrého modu, bylo to zbytečné? Možná, první moje reakce na to, že okruh se dá max přestat používat a nechat to jako trosku pro bezdomovce byl a je pro mě nesmysl a s tím jsem tu taky reagoval.
Jenže tobě nejde o to, že můj názor je takový, tobě jde o to, že jsem reagoval na Evap. Zastal ses jí, pecka. A kde si byl, když se tu silně uráželi členové fora? Nikde a všude, to ti bylo jedno. Takže jak jsem vyčítal ježkovi a dejvovi. Buď to dávejte na všechny strany stejně nebo držte huby, protože jste akorát pokritečtí jedinci, co si to tu škatulkují do tabáorů ![]()
Pritom stačí reagovať priamo. Robia ako im to je celé jedno a sú nad vecou, ale “nenápadne” ohovárajú a zodpovedajú cez iný príspevok. Cez svojho kamaráta.
Potom sa potľapkajú po chrbte, že sú top používatelia a idú ďalej. Takí sú najhoršie. Ešte horšie ako ultra pacienti typu Callabria a Stev.
Taková hádka kvůli podprůměrnému tuctovému městskému okruhu.
Ale ona je to jako vždycky zástupná berlička pro něco jiného. ![]()
Teď jsi to přesně trefil! Je to neskutečné pokrytectví. Hrát si na shovku a pak tu hromadně vysvětlovat co jak bylo myšleno od někoho jiného.
Ani nevím vlastně jak tohle “chování” popsat, ale tak co už…
Preco teda nereagujes priamo?
Popisal si to velmi dobre. Si pokrytec.
No já si tady nikoho nevyčlenuju, na koho bych neměl reagovat. To, že jsi to nepochopil mě u tebe nepřekvapuje.