Cherrypicker Helmutko, kde mu zase o point nejde. Včera jsi utekl, když jsi tvrdil, že to je stejný souboj btw.
…krysa ![]()
Napisal som preco si to myslim. Nemam potrebu nikoho presviedcat ani sa o tom hadat. Verstappen to strihol ako reakciu na Lewisov pohyb. Take veci sa nezvyknu trestat. Nemam zaujem ta o tom presvedcit.
Takhle to dopadá, když je člověk otevřený a reaguje na nesmysly a neschovává se. Já myslel, že tahle přímost a upřímnost se tady cení. Ale jak vidíš, tak tady někteří raději razí škatulkování a tichou poštu proti těm co jim nepochlebují a nepodlejzají v každém příspěvku.
Nakonec tě přijdou “zpražit” ještě většími nesmysly než na který si zareagoval. ![]()
Však to je v pohodě, neblázni, tohle jsou pro @Daaviid23 i @Unleash_the_lion morální vzory. Proč okomentovat příspěvek, který je tu jako nejvíc mimo téma a se snahou urazit… ![]()
Lepší je okomentovat validní argument na nesmyslný příspěvek.
Však jasně, kdyby Evap napsala na Verstappena, že je to vychčijád, křivák a hraje politické hry, tak jako to píše o Piastrim, tak by @Unleash_the_lion a @Daaviid23 by zatleskali a dali za pravdu ![]()
Nehádáš se s nima, ale všichni do jednoho ti to šli lajknout, to je alespoň soudržnost idiocie ![]()
Tak tuhle teorii o tom že Piastri hraje politický hry jel i Unleash, ted se k tomu samozřejmě už ani jeden z nich nevyjadřuje. Píše tu jiným, že jen uráží (já tu nemám jedinou uražku) a přitom píše ostatním že to jsou idioti. Napíše mi, že cizí příspěvek, kde je doslovná citace, jak se z toho má radši stát troska pro bezdomovce, nebyl o tom jak se z toho má stát troska pro bezdomovce. xdd
To je prostě neskutečné.
Rosberga jako pilota uznavam, to co predvadi jako komentator je trapas, ze mu starous Keke nevysvetli zaklady, tohle je fakt bida. Vsichni vi ze Sainz se pridal az po dokonceni projektu, kdo vi jestli dostal vubec zaplaceno, to ze je nekdo ambasador neznamena ze za to hned dostane gazi, jizanske narody jsou v nekterych vecech horsi nez morgosi.
To jako @Unleash_the_lion a @Daaviid23 zase zdrhli z diskuze, když se ukázalo, že se zastávali někoho, kdo dělál a dělá to, co popírali, že dělá? No alespoň si borci připsali další body v soutěži o nabíhání na vidle a kdo napíše větší pí-čovinu.
Však z jejich pozice to ani obhajovat nejde a sebereflexi nemají. Já už ani reakci nečekal.
Běž na brigádu ať splatíš exekuce a nepíšeš nesmysly z hladu.
Peštíku tobě odlítl dekl i se studnou. Zapomněl si se přeloggovat.