Z Mazepina bude “hybridný športovec”: V roku 2025 chce okúsiť box | Magazín F1 - F1online.sk

hello world one

1 Like

Jo to vím, že nás je 12 do tuctu. :slight_smile:

1 Like

toto je triper:

2 Likes

Ja som úplne v chille.

Jj, celý já, i ta podoba :+1:

1 Like

S tym by som problem nema… kludne registracia na obcianku… hned by bolo menej hejtu

Ako vzdy, si za najvacsieho ■■■■■■

Gratulujem.

Ale pri ■■■■■■■■ tvojho typu nejaka sebareflexia neprichadza v uvahu, cize zajtra sa zobudis a budes si mysliet opat, ze si frajer.

Uz sa nestrapnuj

4 Likes

tymto argumentujes vyber tvojho avataru?

3 Likes

Vyber mojho avatara zakryvas nedostatok argumetov, ale to je klasika u teba. Cize ako vzdy, si za hlupaka.

1 Like

Dneska mate opat protest, uz vam aj europska komisia odkazala, ze nevidi ani naznak SVK o vystupeni z EU, cize sa nestrapnuj. Diky

Skatulkovanie mas zmaknute, este tak si pospajat kam kde ake komentare patria a budes dobry.
Pekny vikend

@Admin Zjavne sa tu za opakované porušovanie pravidiel diskusie (a slušného správania dospelých a plne vyvinutých jedincov) už neBANuje? :thinking:
Alebo je to preto, že je to “diskutujúci”, ktorý sa s tým iným vyhráža?

2 Likes

Opat, produkt slovenskeho skolstva, odporucam citat s porozumenim, nezacal som skatulkovat ja a nezacal som s tym ja. Ja nemozem za to, ze ste tu vytvorili taku atmosferu v spolocnosti a ste taky ludsky odpad, ze je spolocensky akceptovatelne mat xenofobne komentare na iste narody alebo bigotne komentare na urcite skupiny obyvatelov a ste ticho a potom, ked vam clovek povie, ake ste bigotne arogatne tupela, tak sa zacnete hrat na etiketu a chrumkavych, pritom nemate ani elementarne ponatie o svete. Cize tolko k tomu. Ako pozic, take vrat.

Chyba ti este 5 slov a mas akuratny pocet aby si bol klasifikovany

Tebe chyba trosku viac, lebo vidiet ta napisat nejaku suvislu myslienku s obsahom, to je zazrak.

Musis verit na zazraky

V tvojom pripade ostava len to, lebo technologia ma svoje limity a tabletky tiez, bohuzial.

Ja chcem byt ako ty, mam skvelo nasliapnute