nedostatok argumentov v com? dostal si v diskuzii odomna jedinu otazku, ktoru si zahovoril. tak o com chces diskutovat?
Hmm zaujímavý sloh ale mám pár výhrad.
Ak ja som produkt Slovenského školstva, tak mi prosím povedz kde si študoval ty cely život keď si dosiahol takúto úroveň osvietenia.
Rád by som si prečítal nejaký tvoj publikovaný článok, pri rozbehnutom PhD by si už nejaký mal mať za sebou. Za mojich čias sa to vyžadovalo už po polroku štúdia.
Okrem toho, vyvalil si tu na mňa kopy tvojho mentálneho odpadu kde píšeš ako si ty uvedomuješ 2 strany propagandy ale verklíkuješ tu nič iné len tu svoju viac obľúbenú.
Áno vytiahnem absurdistan ako labaky na Ukrajine lebo ich pokladám za absurdne, totálne absurdne. Ale zazneli a nie z ust západu ale práve z ust Sergeja Lavrova a Igor Kirillova. Tak mi teda vysvetlí prečo na začiatku invázie prave aj týmito argumentami ospravedlňovali inváziu na Ukrajinu. Rad si počkám na tvoju osvietenú odpoved.
Je fakt záujmové do akej role predpovedaca budúcnosti sa tu pasuješ, obyčajný niktoš ktorý uveril sám v seba.
Si zábavný lebo si ma tu spájaš s podporovaním ISIS, určite o mne vieš ako som dostal výpoveď počas pandemie (btw pandemiu som prežil bez skrabanca ešte som aj mohol pracovať z domu ) keď ťahači paliet ťahali dopredu na svojich pleciach svetovú ekonomiku a veľmi dôverne vieš aj o tom, že čerpám informácie z redditu a neviem čo všetko to tu plodiš za vymysli ?
Si si do mna naprojektoval všetko na svete čo Ti lezie na nervy a za pár minút tu budem zlosynov ktorý ide zničiť svet
Vieš ono ty tu fakt po tomto výkone nemáš právo hovoriť o odtrhnutí od reality lebo ty si s ňou ani nikdy nebol v kontakte. Pán čo ma kvalifikovaný názor na všetko, doma v izbičku kde ho ide rozdrapiť lebo si ho svet nechce vypočuť. Ty by si vyriešil otázku Ukrajiny, Gazy atd na počkanie
S týmito kognitivnymi schopnosťami mám mierne pochybnosti aj o tvojom PhD výskume