Nikita Mazepin diverzifikuje svoje športové aktivity. V roku 2025 chystá frontálny útok na najrôznejšie športové disciplíny, ktoré nebudú len zo sveta motoršportu. Ruský mladík avizuje, že si nasadí boxerské rukavice a postaví sa do ringu.
V prvom rade na webe o Formuly 1 nemá čo pohľadávať článok o russkom prasati, ktoré podporuje bombardovanie európskych miest a vraždenie civilstov, vrátane detí…
Ale aspoň článok slúži na prihlásenie sa jednotlivcov k tejto russkej čvarge. Takže za podporovateľov a schvaľovateľov russkej vojny si píšem Zatraceného Mitsubishiho a pepeka námornika…
zmení sa “subjektívny dôvod” na objektívny, keď rakety doletia až do Moskvy, blízko jeho detskej izbičky?
Koľko “subjektívnych dôvodov” na Ukrajine vytvorí ten objektívny z psychologického hľadiska pre všetkých obyvateľov bez rozdielu národnosti? Že prečo sa pán Mazespin nemôže ísť hrať na pretekára, keď jeho otecko je jeden zo sponzorov invázie potkanov na Ukrajinu?
Ja som zase pocul, ze to ukrajinske jednotky vyhanali z domovov vlastnych spoluobcanov a vydavali sa za rusov Ale ty mas pravdepodobne lepsie info, ked tu pises o bombardovani deti Hlavne ze diskoteky na ukrajine plne piatky, soboty… Si videl ma markize, ze Putin prikazal bombardovat detske skoly a nemosnice vsak ?
co to meleš zase ake mesta europy že bobarduju ? nedavasom pozor lebo tebe predali zly matroš lebo neviem otom že by rusi bobardovali europske mesta a ako že članok služi na prihlasenie k rusku och nee ja som včera pozeral NHL ako hral Washington proti Winnipeg a vieš otom že tam hraje Ovechkin nee som prorusky a ty ostatny čo sa radovali že tento zly rus dal gol su taky prorusky kto nekriči Slama ukravina tak je prorusky a hotovo
Izrael zabil za rok vojny viac deti ako zomrelo civilistov na Ukrajine za tri.
Teraz je vydany medzinarodny zatykac na predstavitelov krajiny a armady, poprosim, aby si tu verejne odsudil USA, NATO, celu EU a ziadal vystupenie z tychto organizacii
nakolko su to zapadne prasata, ktore podporuje zabijanie deti, zien a civilistov a nicenie miest
bombardovanie nemocnic, univerzit, pekarni
USA odmieta zatknut Netanjaha a este za Bidena bola oficialna pozicia, ze Izrael nespachal ani jeden vojnovy zlocin
za poskytovanie materialnej a vojenskej podpory voci Izraelu
za to, ze EU nekona a nestiha krajiny, ktore vyhlasili, ze nezathnu izraelskych predstavitelov na ktorych je vydany zatykac, napr. ako konaju v priapde Madarska ci trepali o nas, ze vraj nie sme demokraticky stat a tu nam vyspele demokracie ako Nemecko, Francuzsko, Taliansko tvrdia, ze Netanajaha nezatknu a kryju vojnovych zlocincov, ktori zabili za rok cez 14 tisic deti a rovnaky pocet zien.
Odsudenie USA, za to ze sa vyhraza ICC a chysta nan sankcie a jeho sudcov.
No pod moj.
Povedz to.
Alebo drz hubu, lebo clovek uz fakt nema nervy na vase ■■■■■■■■ ■■■■■■.