Z Mazepina bude “hybridný športovec”: V roku 2025 chce okúsiť box | Magazín F1 - F1online.sk

Nikita Mazepin diverzifikuje svoje športové aktivity. V roku 2025 chystá frontálny útok na najrôznejšie športové disciplíny, ktoré nebudú len zo sveta motoršportu. Ruský mladík avizuje, že si nasadí boxerské rukavice a postaví sa do ringu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186146/z-mazepina-bude-hybridny-sportovec-v-roku-2025-chce-okusit-box

Paráda, víc takových borců a sportovců.
Fandíme. Sportu hurá.

kam sa on chce vratit?:rofl:
ved mick ho znicil a ani on dnes nie je nikde

Uhorková sezóna v plnom prúde…
Imho, keby jeho takto nebol oligarcha, tak už leží niekde na ukrajinskom poli a kyprí pôdu…

5 Likes

Nech sa postavi do ringu s Klitchkom.

5 Likes

… z nejakeho subjektivneho dovodu…

2 Likes

hmm,nepomýlil si si to náhodou s ukrajincami?

Celý komentář je pomýlený a na webu o formulích 1, nemá co pohledávat.

V prvom rade na webe o Formuly 1 nemá čo pohľadávať článok o russkom prasati, ktoré podporuje bombardovanie európskych miest a vraždenie civilstov, vrátane detí…

Ale aspoň článok slúži na prihlásenie sa jednotlivcov k tejto russkej čvarge. Takže za podporovateľov a schvaľovateľov russkej vojny si píšem Zatraceného Mitsubishiho a pepeka námornika…

3 Likes

“V prvom rade na webe o Formuly 1 nemá čo pohľadávať článok o russkom prasati”

Tohle nech na redakci a ukázni se.

1 Like

Robert Shwartzman si myslím asi niečo iné, ale ktovie… To je ten, čo berie tromfy v argumentácii všetkým chcimírom (aj pod článkom so závádzajúcim nadpisom = chcimírovia prečítali len ten a šup bojovať do diskusie FIA bude vo februári rokovať o zákaze účasti ruských športovcov | Magazín F1 - F1online.sk

zmení sa “subjektívny dôvod” na objektívny, keď rakety doletia až do Moskvy, blízko jeho detskej izbičky?

Koľko “subjektívnych dôvodov” na Ukrajine vytvorí ten objektívny z psychologického hľadiska pre všetkých obyvateľov bez rozdielu národnosti? Že prečo sa pán Mazespin nemôže ísť hrať na pretekára, keď jeho otecko je jeden zo sponzorov invázie potkanov na Ukrajinu? :frowning:

Ja som zase pocul, ze to ukrajinske jednotky vyhanali z domovov vlastnych spoluobcanov a vydavali sa za rusov :smiley: Ale ty mas pravdepodobne lepsie info, ked tu pises o bombardovani deti :slight_smile: Hlavne ze diskoteky na ukrajine plne piatky, soboty… Si videl ma markize, ze Putin prikazal bombardovat detske skoly a nemosnice vsak ? :smiley:

1 Like

Ty diskotéky jsou plný úkáček i u nás. Je to hnus, normální chlap aby se bál :grimacing:

Preto chodis v prestrojeni s opetkami ? Joke :joy:

Opetky sem musel vygooglit, ale ty si vybavuju spíš na našich dobromilech.

On se bojí lidí z Ukrajiny, ale s Rusama si dává gang bang

:point_up_2: Zase tu kopeš. Mám svou úroveň, netahej mě k té své.

2 Likes

co to meleš zase ake mesta europy že bobarduju ? nedavasom pozor lebo tebe predali zly matroš lebo neviem otom že by rusi bobardovali europske mesta a ako že članok služi na prihlasenie k rusku och nee ja som včera pozeral NHL ako hral Washington proti Winnipeg a vieš otom že tam hraje Ovechkin nee som prorusky a ty ostatny čo sa radovali že tento zly rus dal gol su taky prorusky kto nekriči Slama ukravina tak je prorusky a hotovo

1 Like

Izrael zabil za rok vojny viac deti ako zomrelo civilistov na Ukrajine za tri.

Teraz je vydany medzinarodny zatykac na predstavitelov krajiny a armady, poprosim, aby si tu verejne odsudil USA, NATO, celu EU a ziadal vystupenie z tychto organizacii

1. nakolko su to zapadne prasata, ktore podporuje zabijanie deti, zien a civilistov a nicenie miest
  2. bombardovanie nemocnic, univerzit, pekarni
  3. USA odmieta zatknut Netanjaha a este za Bidena bola oficialna pozicia, ze Izrael nespachal ani jeden vojnovy zlocin
  4. za poskytovanie materialnej a vojenskej podpory voci Izraelu
  5. za to, ze EU nekona a nestiha krajiny, ktore vyhlasili, ze nezathnu izraelskych predstavitelov na ktorych je vydany zatykac, napr. ako konaju v priapde Madarska ci trepali o nas, ze vraj nie sme demokraticky stat a tu nam vyspele demokracie ako Nemecko, Francuzsko, Taliansko tvrdia, ze Netanajaha nezatknu a kryju vojnovych zlocincov, ktori zabili za rok cez 14 tisic deti a rovnaky pocet zien.
  6. Odsudenie USA, za to ze sa vyhraza ICC a chysta nan sankcie a jeho sudcov.

No pod moj.

Povedz to.

Alebo drz hubu, lebo clovek uz fakt nema nervy na vase ■■■■■■■■ ■■■■■■.

1 Like

píšem si ďalšie prorusské prasatá, Aladina, spartaka a coultharda :poop: :pig2:

1 Like