Len jedna mala poznamka. Ukrajinci nenapadli ruske mesta a ich obyvatelov, aby tym vyprovokovali specialnu vojensku operaciu.
Stupenci Hamasu napadli izraelske uzemie a odvliekli obyvatelov. Rozdiel musi byt aj tebe jasny, ale zrejme tvoje nervy toho vela nevydrzia, ked tu na diskutujuceho utocis nevyberanym sposobom. A nemas patent na rozum ani pravdu, aby si tu mohol poucovat inych len preto, ze maju iny nazor.
No ukrajinci sa chovaju priserne. A to som videl uz par videii z ceskych diskotek… Budete tam mat este vecelo… ani tie mesity co tam mate nic moc
Ak snívaš o vystúpení z EU môžeš sa presťahovať na Slovensko. Tam z toho už čoskoro bude Rusky satelit a ver mi nebude sa ti to páčiť ani ekonomicky ani z pohladu ľudských práv ani nejak inak. Ale zbytočne sa nehovorí keď je somárovi dobre ide sa kĺzať na ľad.
Proč už nejsi v maskáčích na Ukrajině?
Ferdo dej si s tou Ukrajinou a bránění Ruské agrese pohov.
Nebuď dezertér a běž si zastřílet do lidí. Na Ukrajině je to legální.
Nechces tym povedat, ze ruske rakety nerozmlatili ukrajinske skoly, skôlky, nemocnice. Ze to tak nie je a nebolo ?
Už se uklidni. Ukrajina válku nezačala. Být rok 1938/9, tak běžíš vítat nacisty, protože proč by se mělo Československo bránit, že jo.
Sa už Mazepin pripravuje na frontu?
Ty bys mě předběhl, protože se Němci chystali na Rusko. To že jsme sami v ohrožení by Tě nezajímalo.
Ale jak jsem psal. Co tu ještě děláš a proč už nejsi na Ukrajině zachraňovat svět?
Hele tebe zajima víc, jak Německo šlo na Rusko, než obsazení Československa. To mluví za vše
USA ani nie je členom medzinárodného trestného súdu v Hagu… Zisti si. Za ďalšie operáciu ako vykonáva Izrael vždy sa bude pojednávať o colateral damage. Čo majú iné robiť, keď sa členovia Hamasu schovávajú v civilných budovách, strieľajú odtadiaľ rakety a zároveň používajú budovy UNRWA. Radšej budem v ten západnej prasačej krajine, kde sa máme na pomery k Rusku a východu, veľmi dobre. A ešte k Izraelu. Oni sa bránia, Hamas prvý zaútočil. U Ukrajiny je to trošku naopak. Rusku môže všetko zastaviť, Rusku nemá absolútne dôvod zabíjať civilistov, keďže tam je to regulérna vojna, ktorá sa má bojovať na fronte, medzi vojakmi, ktorý sú zaviazaný k tomu a vedia rizík smrti.
S Německem jsi přišel Ty Banderovče.
To sú typický flastenci. Na 38 nadávajú, prečo sme sa nebránili a u UA sú hneď, že na čo sa bráni. A oni si vôbec neuvedomujú, že UA to neskončí. Prečo by sa nejaká krajina zastavila po dobití jednej krajiny? Doslova samotné vedenia RU povedalo, že chcú obnoviť hranice SSSR.
Banderovci sú veľmi problemové téma. Je to pár ľudí. Tak isto na Slovensku bola HLinkova garda, v Česku ste tiež mali kolaborantské skupiny, aj v Rusku také boli. A v Rusku je veľký náhľad v dnešnej dobe k nacizmu. Viz rôzne tetovania ruských vojakov a propagandistov.
Ako jednoducho sa ľudia tu na diskusii demaskujú - stačilo len dať tému o synáčikovi, ktorého otecko finančne dotuje okrem neho aj vraždenie nie len na Ukrajine. Skvelá práca @Admin (bez irónie).
Ale niektorí ma prekvapili pozitívne, aj keď sú z “iného tábora” F1.
Bacha Ferdo, ať si tě místní Jasánek taky nezapíše do deníčku.
Úplne nezmyselná odpoved ako zvyčajne z tejto strany barikády. Ani nevieš reagovať na to čo som písal.
Ty potom prečo nie si v maskáčoch na Ukrajine ? Začal ju tvoj idol Putin určite rad padneš za jeho vec. Trochu hoaxami prehnitého masa do mlynčeka určite rad privíta.
Spravna reakcia.
Zase tu opisuje jeho sexualne uchylky. S Honzim je to velky spatny ako hovorievate vy. Ten furt spomina len homosexualne honenie, teraz gangbang, bohvie kam sa to az bude stupnovat. Nechcel by som si v detstve zazit to co on, ked toto je vysledok. Bohvie ci ho zneuzivali v kostole alebo doma.
Nechcem sa zapajat do temy Rusko vs Ukrajina (nazorovo som v strede) ani Izrael vs Palestina (bol by som rad keby oba staty uplne zmizli, lebo to je jedina cesta k mieru v tej oblasti - a ak by som si mal vybrat, tak Izreal je pre mna mensie zlo), ale toto cim obhajujes izraelske utoky, tak presne to iste robili aj Ukrajinci, a potom nariekali, ze Rusi strelili do civilnej budovy alebo do nejakej nemocnice. Akosi vsak uz nespomenuli, ze tam boli ukrajinske jednotky schovate.