A nechces nam povedat, ze ukrajinci, alebo skor zoldnierske skupiny sa umyselne usidluju v takychto objektoch a podnikaju odtial utoky ? Alebo ako americky novinari robia reportaz z ukrajinskych ulic s mrtvolami po ceste a pritom sedia v studiu, alebo tam davaju zabery z uplne inej vojny z ineho casu ? Alebo cely stab, ako natiera doktorov a vojakou krvou, ako si zivi ludia lahynaju do ruin, aby sa mohli urobit krute fotky ruskej prace
A potom sa to vysiela vo vsetkych europskych statoch a krmia sa ludia takymito ho vnami, presne takymi ake jeme a ake nam pchaju do potravin a pomali riadia rast populacie. Neplodnost, choroby, skora umrtnost… Jaj som zabudol, toto vsetko je len ruska propaganda… lebo vsetko co je proti mediam a reciam z USA je len trapna propaganda
Ved vidime, ako nam vnucuju africanov a moslimov do nasich domovov, ako dokazu na olimpiade pustit buze ran tov
A toto je podla teba normalny svet ?
Vrazdenie ? To myslis este pred vpadom ruskych jednotiek na ukrajinu ? Ked tam vrazdili ruskych civilistov ?
No nič to mi stačí.
Už mam hrubý obraz čo si za človeka a akými info z akých webov sa kŕmiš.
Dufam a pevne verim, ze takych ludi ako si ty je na Slovensku málo a bude ich stale menej a menej.
Ty si mozes tak akurat pisat, pribeh tvojho uboheho zivota, lebo ta nikto neberie vazne
A vazene damy a pani, tu mame typicke zapadne NPC.
Dakujem za potvrdenie mojich slov, spravne, Izrael nenapadli deti ani zeny ani nevinni civilisti, ale Hamas.
Preto nie je dovod zabit cez 14 tisic deti, 14 tisic zien a priblizne rovnaky pocet nevinnych muzov.
A nepis mi o nervoch, ked tu prvy zacal urazat na zaklade narodnosti on a druhych ludi on a nie ja. Ale tak typicky priklad zapadneho NPC a slovenskeho skolstva, ktore sa na tebe vyzurilo, citanie s porozumenim ziadne.
Ergo, ked ta prepadne teroristicka organizia, ktoru len tak mimochodom Izrael sam jeden cas podporoval a tajne financoval, aby zabranil vzniku jednotneho spojenectva Hamasu a Fatahu za ucelom znemoznenia vzniku jednotnej palestinskej administrativy, je uplne legitmne zabijat civilistov a deti a rozbombardovat cele mesto, resp. mesta.
Toto je nove medzinarodne pravo Uz len podla toho mena si smrdel
Nezabudni ist v piadok na demostraciu za tupe Slovensko, aby si nam ukazal, aky si mudry, vzdelany, inteligentny a lepsoclovek.
Ved co, hlavne, ze pouzivas chrumkave slovicka a mas nejaky ten prejav, optika musi byt, to, ze nemas problem so zabitim 14 tisic deti za rok a potencialne genocidov, to uz je vedlajsie, ty si proste lepsoclovek a mas hodnoty.
Dalsi s podpriemernym IQ, co tu cita Nocnik N maximalne.
Ziadna mainstream politicka strana nehovori o vystupeni z EU a ani NATO. A tiez, poprosim, ked na mna reagujes s tvojimi tupymi kravinami, aspon si precitaj 10krat o com som vlastne pisal, lebo je zjavne, ze si dalsi produkt slovenskeho skolstva a to sa na teba opat vyzurilo a citanie s porozumenim ziadne.
Sucasna vlada nepodporuje vystupenie z NATO a ani EU, nie je to v programe a nasa politicka orientacia je jasna, to, ze ty si jedinec s podpriemernych IQ a nechas sa nahuckat na kazdy kravinu, to je ina. Demokracia tu mala skoncit po volbach, potom s prezidentom a teraz idem smer Moskva.
To som zvedavy, ako jedincovi s IQ pod 100 potom vysvetlia, ked sa Trump stretne s Putinom a potom aj dalsi nasi spojenci ako Francuzsko ci Nemecko a bude sa jednat o mieri. Ale tak tebe to este ani doteraz nedoslo, ze ta klamali o tom, ze UA moze vyhrat vojnu proti RU a stale si myslis, ze zachranujes zivoty a cakas protiukrajinsku ofenzivu v 2025 Nezabudni ist v piatok na protest, ale mas pravdu, ideme smer Rusko a rusime buduce volby ako v Rumunsku
Este viac clankov s politickou tematikou poprosim
Nikde netvrdim, ze USA clenom sudu je, cize opat sa na tebe vyzurilo slovenske skolstvo, ziadne citanie s porozumenim ale gratulujem. To, ze nie su signatarom a clenom im nebranilo tvrdit opak v pripade Putina ci ombudsmanky, kde tvrdili, ze by zatkli a vydali, cize prosim, nabuduce odporucam citanie s porozumenim.
Ano, clenovia Hamasu sa schovavaju v civilnych budovach, poprosil by som nejake dokazy, ze sa to masivne deje, lebo Hamas ma vybudovanu siet tunelov a schovava sa v nich. Taktisto sa schovavaju v taboroch OSN, nemocniciach, v skladoch jedla, v uteceneckych taboroch, pekarnach a aj v novinarskych autach, pravadaze a v kamianoch pre humanitarnu pomoc, ktore stoja na hranici a ktore su normalne oznacene.
A preto, ze Izrael robi vsetko preto, aby to kobercova nenicil, je na jeho vladnych/vojenskych predstavitelov vydany medzinarodny zatykac s horsimi obvineniami ako na Putina ci rusku ambsadorku, ktori ani nie su stihani kvoli vojne ale za unosy deti.
Gratulujem, dalsi produkt slovenskeho skolstva, Nocnik N, aktuality, infosecurity inc s mimoriadne kritickym myslenim.
Inak, odporucam si davat pozor na ustocka, nakolko legislativnu ICJ, OSN, tieto rozhodnuitia preberame do legislativy a popieranie vojnovych zlocinov, genocidy je trestny cin. Proste tupelo tu bude obhajovat zabijanie 14 tisic deti a minimalnem taky isty pocet zien Ako su niektori ludia mimo reality, je zabavne, zrazu tu uz ani zatykace nic negarantuju, ale 2 roky dozadu to bola jasna vec.
Povedz mi, boli to?
súhlasím, aj keď je to asi irónia.
Ako sa nám to tu postupne všetko formuje/vyfarbuje - názor je jedna vec, to ako kto komu “argumentuje” druhá (vrátane invektív). No a tu prichádza presne ten rozdiel, ktorý neprekvapivo kopíruje aj “kto je na ktorej strane”, resp. fakty vs. “názor” (ideálne nepodpísaný blog z mimoprúdových médií bez zdrojov)
Za to moze jedine admin
Ty tu ideš rozprávať o podpriemernom IQ a pritom tu len dookola opakuješ aj s kamarátom čistú propagandu ktorá sa vždy ohne ako akurát treba. Nevadí dokazovať si tu s tebou nič nepotrebujem. Ale svedkovia ukrajinských masakrov na ruských občanoch priniesli by ste sem nejaký relevantný dôkaz o tom čo tvrdíte ? Lebo trieskať do vzduchu hlúposti to vie kazdy. Pamätám si aj na všetky toe zámienky a ospravedlňovanie invázie na Ukrajinu keď ani Ruska propaganda nevedela čo skôr vymyslieť, boli to biologické laboratória, a podobne zvastky ktoré ty s IQ nadpriemerne obdarená osoba si už ani nevieš pamätať lebo ti Voloda presýtil ten tvoj maly mozoček a výsledok je že si kvalitne dezorientovaný čo tu dokazujes každou tvojou správou. Rusko je na Ukrajine už pomaly 3 rok a žiadne labratorium ani stopy po ňom dodnes svetu neukázali. Takze toľko k tvojmu rozpoznávaniu faktov.
Mimochodom rad by som vedel čím sa živíš ty prekvitajúca inteligencia. Stále platí že najviac o človeku a jeho schopnostiach vypovie jeho vlastný život a v tvojim prípade by som bol zvlášť zvedavý, kam si dotiahol.
Ako bez predsudkov ale skúsenost mi už ukázala že drvivá väčšina takých ako ty v práci 8 hodín ťahá paletak z bodu A do bodu B a poobede na internete rozkrýva všemožne svetové sprisahania.
Ale aby som bol presný raritne Vás vidieť aj pri niečom sofistikovanejšom, sem-tam a sem-tam aj taký lekár je medzi Vami. Ale ťažisko je vždy prípad číslo 1.
Dal bych jim bany, jako Josovi. A při každým novým účtě automaticky ban, byl by klid
Predposledný odstavec - tesať do kameňa. Žiaľ, platí aj posledná veta, aj medzi inteligentnými ľuďmi sa nájdu psychopati bez schopnosti empatie, ale platí, že väčšina podporovateľov russka sú simplexnejší ľudia a k poznaniu sveta pristupujú cez svoj v DNA vypálený Dunning–Kruger efekt.
Naozaj by bolo fajn, keby toto demaskovanie bolo niekde spísané, aby som nezačínal dialóg s nejakým duševným mrzákom, ktorý nevidí rozdiel medzi napadnutým a agresorom. Nechcem si svoju pamäťovú kapacitu míňať na to, aby som si pamätal zoznamy diskutérov
Preco mas pocit, ze si v pozicii, kde mozes ukazovat prstom kto si zasluzi ban?
V principe ti ludia su okolo nas a nic s tym v tejto krajine neurobis.
Problem je, ze tito ludia volia lúzu ktora mi otravuje zivot, berie mi vacsie dane z vrecka, zneschopnuje fungovanie statu a pod.
Toto je problem.
Da sa vyriesit tym, ze sa odstahujes do krajiny, kde tieto zakladne veci funguju.
A lúza nech sa tu požerie medzi sebou.
@callabria to pomaličky spisuje, na záver asi spraví zoznam.
Alebo si stačí otvoriť diskusiu pod týmto článkom, prípadne ešte týmto (vrátane toho DKe): FIA bude vo februári rokovať o zákaze účasti ruských športovcov | Magazín F1 - F1online.sk - #2 podľa Jozef_Chroustal
Kdyby náš Jasánek skládál básničky, tak by dělal aspoň něco prospěšného.
Já přece žádnou válku nechci, tak proč bych lezl do maskáčů?
Dnes jsem prošel jednou stavbou a pracoval tam samý Ukrajinec v odvodovém věku.
Když je Fialka s Voloďou nerozlučný kámoš, tak proč mu jako humanitární pomoc nepošle pár vagónů ukrajinských odchovanců. Ti by přece bojovali za svou vlastní budoucnost. Dokážeš si představit lepšího bojovníka?
No vidíš, někde se domluvíme, a tady v životě ne. Snad nesouhlasím s jediným písmenem. To je život .