Vždyť by to byla hrůza, kdyby jsme byli všichni stejní.
To je fakt 151515.
Jen si představ čtyři miliardy chlapů a všichni do puntíku stejní.
Silne to zvažujem, úprimne - drží ma len rodina a kamaráti, ale všetko má svoje hranice. Nemienim si zničiť psychické zdravie
@callabria o taký zoznam by som fakt mal záujem, dúfam, že sa ti to podarí dať dokopy. nejaký strašný excel
Už sepisujou.
Jak řekl Jasánkovi Vetchej (ještě než mu taky politicky jeblo): “Jasánek, to není vůbec špatný, no nečum a běž psát něco dalšího”
Jaké má téma? Něco jako oslavné ódy k volbám?
@Admin zamknite diskusie, ktore neriesia F1, inak sa to tu rozbije este viac jak to ide … mi pride ze sa tu vyrojili vsemozni vsevedi co zjedli patent na pravdu a na geopoliticke otazky
Pripajam sa, uzamknite to prosim.
Teď zas chtějí zakázat psát a zakázat zpívat
To by predpokladalo, nemat takmer bulvarne clanky (co ma skrachovany Mazepin a jeho ine sporty s F1? Obavam sa, ze prave to, ze je rus a co to vyvola, je dovod, preco sa o nom pise, narozdiel od inych exF1…), ci provokacne nadpisy (napriklad nedavno “diktatorske praktiky”), ktore si nabiehaju na taketo temy…
Tiez mi pride privela, co sa tu posledne dni udialo, ale vacsina vie komunikovat dostatocne vecne a slusne a aby to neskoncilo, ze bude skoro vsetko zamknute pre par ludi Tiez sa tu riesia aj ine sporty, turizmus, auta…
To je pravda Ale (zial) tiez nic nove, to je fenomen asi vsetkych diskusii uz…
To víš. Pyšné princezny.
Autor clanku si tu rozohral uz davno svoju sukromnu babkovu hru s nami diskutermi
Nezaujimaju ma tvoje a ani nikoho ineho komentare ktore suvisia s politikou.
Zapametaj si ze internet neni jedna velka webova stranka kde je dokopy vsetko.
Preto aj tie webove stranky maju rozne nazvy - odporucam ti Novinky.cz alebo seznam.cz, tieto webove stranky priam hyria temami, ktore sem prinasas ty a ktore chces tak horlivo rozsirovat.
Daj tomu sancu a nekaz tu forum ludom, ktori si nechcu citat o politike na webe o F1, diky.
Ale tak tohle nepiš přece mě. Já s tím nezačal, já jen popřál Nikitovi a dodal MÍR. Necítím se vinen.
Nejde o to kto zacal (ake priznacne), ale myslim tym kazdeho co tu pisu o politike a zasi3ra diskusie …
Dokonca sa tu par uzivatelov ponuklo, ze vam vytvoria priamo vlakno s politikou kde sa mozwte realizovat, nie naco… vam staci spamovat a znecistovat tym bezne vlakna a diskusie tykajuce sa clankov o formule
Klobuk dole
Musíš se obrátit na redakci.
Co to kecám, musíš se obrátit rovnou na FIA.
Zas bych z toho nedělal kovbojku, pokud je to v rámci slušnosti. Však je pauza, chlapi si trochu zablbnou, Jasánci si zadupou a až se odmávne, zase se bude fandit
Postneš video rusofila, jako fakt? Nevím, kde si přišel na to, že na Ukrajině je fašismus v největší míře. Ti co si hrajou na nacky jsou i tady od 90 let a netvrdil bych, že je tu problém s nacismem/fašismem. Teda asi až do teď, kde podporovatele Ruska cíleně tím napadají Ukrajinu, ale obhajují samotné Rusko. Rusko, kde je likvidace politicke konkurence na dennim vypadávaním z okna.
nebagatelizuj to prosim, inak sa nic nezmeni … skus sa sam seba spytat, aky prinos okrem vlastneho vyventilovania sa nad geopolitickou situaciou, tato diskusia priniesla diskuterom na WEBE O F1
Souhlasím. Taky jak pomohlo urážení uzivatele skrze vzhled na webu o F1. Prosím o zamyšlení nad sebou.