ja to mam za sebou, prepac mi, ze som si robil srandu.
otacam list, uz je to na tomto fore list #11561386, a rano si namalujem zase klaunsky ksicht
ja to mam za sebou, prepac mi, ze som si robil srandu.
otacam list, uz je to na tomto fore list #11561386, a rano si namalujem zase klaunsky ksicht
Čo ťa tu ešte vlastne drží?
A to je kde prosím ťa (okrem Švajčiarska)?
Darmo ho tu označuješ. Adminko sa usmieva a žmolí si ruky, keď vidí aký traffic tu zrazu je.
sak jo, skonci hento, pride ine … zivot gombicka
Ještě tvrď, že na videu taky byli Rusové.
Omluva přijate. Já se omlouvám za výpady a útoky na tebe
Čakám v blízkej dobe ďalší mental breakdown. Už je tu opäť fáza vtierania sa ti. Potom nasleduje fáza victim card a ďalej úplný psychický rozklad.
Ale vidím, že vzhľad je citlivá téma a Honziho self-confidence na bode mrazu. Strašne sa smejem ako chudáka totálne rozhádžu úplne anonymní ľudia na internete, že tu už asi dva roky narieka nad svojím vzhľadom.
Edit: Zabudol som na fázu ospravedlnenia, tá je medzi vtieraním a victim card. Ospravedlnenie číslo 1488. Som zvedavý kedy príde opäť útok na teba, lebo budeš v niečom so mnou súhlasiť.
kamo ja nvm, mna to uz nejak ani nebavi tuto “vojnu” s Hogrom viest uz skoro dva roky, odkedy sme sa prvykrat pochytili
Mňa občas baví potrolliť ho a povodiť si ho ako besnú čivavku.
a neni to kontraproduktivne v ramci tvojho komplexneho fungovania na fore? pytam sa pre kamarata
Je mi to úplne jedno, keďže Honzi je Honzi. Šancí mal dosť.
Každý sme iný, ja ani v živote nedávam 1500. šancí ako ty.
Väčšinou sú takí ľudia fajn, ale doplácajú na to a sú využívaní. Uvidíš, príde prvý názorový rozkol (a je úplne jedno aká bude téma) a to prasa tu na teba začne zase zákerne útočiť. Ako to už urobil 1499. krát voči tebe.
to uz je jeho vizitka, tou mojou bude ignoracia (ale niesom Jezis Kristus, nas pan a spasitel, takze …)
naopak, je to celkom zabava!
sonda do slovenskej spolocnosti.
uprimne, teba to bavi citat?
Neboj sa, vtipné produkt slovenské školstva. Viem, čo môžem povedať, kedže niečo študujem, kde sa aj týmto zaoberám. Neviem, kto tu popiera potvrdené masakre ako bol napríklad ten v Buče.
Ale absolútne sa o tomto odmietam baviť na F1 fóre. Chod si diskutovať medzi svojich na FB a inde. Alebo čítaj az247, je mi to vcelku jedno a absolútne ma to nezaujíma. Tu sa rieši F1 a nič iné. Ešteže toto na ENG scéne sa nedeje.
Ferdo ty si dobre vytretý. Tak ti poviem takých ako ty ja už nebudem opravovať ani s nimi strácať čas, v princípe si ver čomu chceš ak ti to dáva pocit šťastia. Vy si realitu ste schopný uvedomiť až keď Vás stretne preto ti prajem raz žiť to čo tu hlásaš a čoho sa domáhaš. V podstate by sme mali byt obaja v pohode ty budeš mat čo si praješ a ja tiež lebo si to zaslúžiš a keď prídeš na to že to neni take ružové ako si si myslel to už bude tvoj osud, ktorý si zaslúžiš
Lebo nie je nič stupídnejsie ako náručia demokratického sveta oslavovať ten komunistický. Mimochodom aj to že tu môžeš vypú■■■■ z ust tieto výkaly je devíza demokracie, na opačnej strane by si si veľmi musel rozmyslieť koho budeš kritizovať. Ale zo srdca ti prajem nech to zažiješ.
Rozdíl mezi námi je ten, že já si válku jako růžovou vůbec nepředstavuji.
Já totiž ve válce nevidím počítačovou hru, ale pouze bídu, utrpení a smrt.