Z Mazepina bude “hybridný športovec”: V roku 2025 chce okúsiť box | Magazín F1 - F1online.sk

ja to mam za sebou, prepac mi, ze som si robil srandu.

otacam list, uz je to na tomto fore list #11561386, a rano si namalujem zase klaunsky ksicht

2 Likes

Čo ťa tu ešte vlastne drží? :sweat_smile:

A to je kde prosím ťa (okrem Švajčiarska)?

Darmo ho tu označuješ. Adminko sa usmieva a žmolí si ruky, keď vidí aký traffic tu zrazu je. :sweat_smile:

1 Like

sak jo, skonci hento, pride ine … zivot gombicka :smiley:

Ještě tvrď, že na videu taky byli Rusové.

Omluva přijate. Já se omlouvám za výpady a útoky na tebe

3 Likes

image

3 Likes

Čakám v blízkej dobe ďalší mental breakdown. Už je tu opäť fáza vtierania sa ti. Potom nasleduje fáza victim card a ďalej úplný psychický rozklad.

Ale vidím, že vzhľad je citlivá téma a Honziho self-confidence na bode mrazu. Strašne sa smejem ako chudáka totálne rozhádžu úplne anonymní ľudia na internete, že tu už asi dva roky narieka nad svojím vzhľadom. :joy:

Edit: Zabudol som na fázu ospravedlnenia, tá je medzi vtieraním a victim card. Ospravedlnenie číslo 1488. Som zvedavý kedy príde opäť útok na teba, lebo budeš v niečom so mnou súhlasiť. :joy:

kamo ja nvm, mna to uz nejak ani nebavi tuto “vojnu” s Hogrom viest uz skoro dva roky, odkedy sme sa prvykrat pochytili :smiley:

3 Likes

Mňa občas baví potrolliť ho a povodiť si ho ako besnú čivavku. :sweat_smile:

a neni to kontraproduktivne v ramci tvojho komplexneho fungovania na fore? pytam sa pre kamarata

Je mi to úplne jedno, keďže Honzi je Honzi. Šancí mal dosť.

Každý sme iný, ja ani v živote nedávam 1500. šancí ako ty. :slight_smile:

Väčšinou sú takí ľudia fajn, ale doplácajú na to a sú využívaní. Uvidíš, príde prvý názorový rozkol (a je úplne jedno aká bude téma) a to prasa tu na teba začne zase zákerne útočiť. Ako to už urobil 1499. krát voči tebe. :slight_smile:

to uz je jeho vizitka, tou mojou bude ignoracia :smiley: (ale niesom Jezis Kristus, nas pan a spasitel, takze …)

1 Like

naopak, je to celkom zabava!
sonda do slovenskej spolocnosti.

uprimne, teba to bavi citat? :smiley:

Neboj sa, vtipné produkt slovenské školstva. Viem, čo môžem povedať, kedže niečo študujem, kde sa aj týmto zaoberám. Neviem, kto tu popiera potvrdené masakre ako bol napríklad ten v Buče.

Ale absolútne sa o tomto odmietam baviť na F1 fóre. Chod si diskutovať medzi svojich na FB a inde. Alebo čítaj az247, je mi to vcelku jedno a absolútne ma to nezaujíma. Tu sa rieši F1 a nič iné. Ešteže toto na ENG scéne sa nedeje.

1 Like

Ferdo ty si dobre vytretý. Tak ti poviem takých ako ty ja už nebudem opravovať ani s nimi strácať čas, v princípe si ver čomu chceš ak ti to dáva pocit šťastia. Vy si realitu ste schopný uvedomiť až keď Vás stretne preto ti prajem raz žiť to čo tu hlásaš a čoho sa domáhaš. V podstate by sme mali byt obaja v pohode ty budeš mat čo si praješ a ja tiež lebo si to zaslúžiš a keď prídeš na to že to neni take ružové ako si si myslel to už bude tvoj osud, ktorý si zaslúžiš :slight_smile:

Lebo nie je nič stupídnejsie ako náručia demokratického sveta oslavovať ten komunistický. Mimochodom aj to že tu môžeš vypú■■■■ z ust tieto výkaly je devíza demokracie, na opačnej strane by si si veľmi musel rozmyslieť koho budeš kritizovať. Ale zo srdca ti prajem nech to zažiješ.

4 Likes

Radšej iné offtopic riešme a radujme sa

3 Likes

Rozdíl mezi námi je ten, že já si válku jako růžovou vůbec nepředstavuji.
Já totiž ve válce nevidím počítačovou hru, ale pouze bídu, utrpení a smrt.