Z Mazepina bude “hybridný športovec”: V roku 2025 chce okúsiť box | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem odkial si zobral že ja vidím vojnu ružovo to si mi vložil do ust ty ale ja som to nepovedal.

2 Likes

Na to sa aj ja velmi tesim. :slightly_smiling_face:

1 Like

Nemas vobec obraz, aky clovek som a uz duplom nevies akymi webmi sa krmim. Lebo po internete nesurfujem a nic si nehladam, polovcika je aj tak riadena. Presne ako cez kovid, kazdy dostaval ban co spomenul ze je to umelo. Na sude v USA to bolo ajzsne dokazane, ze to bolo nariadene vsetkym svetovym platformam vyhladavat a banovat uzivatelov, co pisali proti tomu, co hlasili v mediach. Prava demokracia. Vsetky socialne siete boli kontrolovane a ludia masovo blokovani a banovani. Komentare mazane. Ja nesledujem ani spravy. Zijem v realnom svete. Ale pre teba som len nejaky prorusky a podobne dristy na zastrasovanie ludi s inym nazorom. Toto je prava demokracia vsak, vsetko kontrolovat a odsudzovat :smiley:

A je to tu, opat produkt slovenskeho skolstva a citanie s porozumenim nula bodov.

Cize aby to pochopit aj bezmogovec obecny a slovensky ako ty, rusku invaziu som nikdy neospravdlnoval, xkrat som ju odsudil a akurat som pisal, preco k tomu doslo.

A deje sa to, co som predpovedal, bezmogovci ako ty naleteli na tupu propagandu pre IQ podpriemer o tom, ako ide Putin obnovit ZSSR a ako Ukrajina moze porazit Rusko a zachranujete zivoty.

Po 3 rokoch to dopadlo tak, ze ste nezachranili ani jeden zivot, Ukrajina by bola na tom lepsie, keby podpisala Istanbul a prisla by zrejme len o Krym.

Teraz pride o daleko viac uzemi, ma nenavratne zniceny stat, velka cast populacie sa nikdy nevrati ci je mrtva.

Ty si taky hlupacik, ze letis na ukrajinskej propagange o 40 tisic mrtych Ukrajincov a 800 tisic stratach Rusov.

Ty si to typicke tupelo, a narozdiel od teba, mam 2 vysoke skoly a robim si PhD.

Mozes si pozriet historiu mojich prispevkoch, stalo sa presne to, co som predpovedal, cize si poplac. :smiley:

Ty si ten typicky priklad tupela obecneho, teba naucili 3 slova, propaganda, dezinformacie a operacia pod falosnou vlajkou. A to pre teba objavilo novy svet, dostal si prirucku pre tupela ako ty, bez toho, aby niekto vysvetlil, ze propagandu siria obe strany. Teba nenaucili kriticky mysliet, ale nekriticky posluchat.

Ty si obdoba dochodcu, oni letia na facebookoch , ty letis na srackolitach, Nocniku N.

Najzabavnejsie je, ze tu vytiahnes totalne absurdistany ako labaky, ale absurdistany o tom, ze Rusko stratilo 800 tisic vojakov na Ukrajine ci ze RUsi uz 2 roky nemaju ani naboj, tanky, rakety a ze bojuju lopatami, ze ekonomika uz 10 skolabovala, to nevytiahnes. To, ze Putin uz mal zomriet 10krat na rokovinu a ze nainstalovai 5 dvojnika, to tiez nie. Teraz leti propaganda pre blbeckov ako ty, ze Rusi nemaju maslo a haluz o spravodlivom mieri a ze preto, aby Ukrajina vybojovala sprovodlivy mier, tak ju je potrebne este viac vyzbrojit, aj ked minincia, vybavenie a ani vojaci na to nie su.

Ty si to typicke tupelo co ma nasrate v hlave, nikdy si ani raz neadresoval moj bod, lebo toho nie si schopny a vies len autisticky bliakoat o propaganda, co je pre jedinca s nizkym IQ ako ty magicke slovicko na ukoncenie diskusie, lebo vyprodukovat schopny nie si nic.

Taktiez, nechapes myslienku, ze to, ako ma jedinec vzdelanie a kam to v zivote dosiahol, nema nic spolocne s jeho argumentami a vahou argumentov, ale tak to je to vase kriticke myslenie, absolutne hlupe telata presvedcene o svoje vynimocnosti.

Poviem ti taku malu perlicku, skutocne vynimocnych ludi je 1% ci rozsirme to na 5%. Lenze vasa grupa je polovica naroda a vsetci vynimocni byt nemozete, ergo ste tak maximalne tupe telata.

Ten si ten absolutny priklad tupela, ktore teraz obhajuje zabijanie nevinnych deti a zien v Palestine, par mesiacov dozadu si zrejme poporoval prevrat teroristov a ex ISIS clenov v Syrii a par mesiacov budes podporovat “dobrovolne” vystahovanie Palestincanov z Gazy, lebo si tela obecne a co je in v mediach, tomu bude pridrukovat a a ked sa bude jednat o mieri s Ruskom a bude tam Trump, Macron a podobne, opat zmenis retoriku, zabudnes na srandy o spravodlivom mieri a budes obhajovat buduci status quo. Lebo to ste vy, absolutne tupela a prazdne nadoby, do ktorych sa moze vysrat s prepacenim kazdy potentam a ked to bude vo vasich pravdovravnych mainstream mediach, tak to bude dookola opakovat a obhajovat.

Cize pa. Ked nemas nic rozumne k veci, tak na mna ani nereaguj, ty tahac paliet. Zaujimave je, ze ked bola pandemia, tak ti tahaci paliet boli viac dolezitejsi pre ekonomiku ako ty a ty si mohol doma sediet na riti alebob by si dostal vypoved, keby stat nezatahal tvoje teplucke miesto v kancelarii dotaciami.

TA neskutocna arogancia tupelov ako ty, ktori su z hladiska normalneho rozdelenia absolutney priemer ci lahsi nadpriemer, je zabavna. Vsetku mudrost sveta pozralo ale argument ziadny. TEraz chod citat Snidla, Breinera a nesmrad, nema zaujem o reakcie od hlupakov ako ty amam lepsie veci na praci.

Kvoli ■■■■■■■ ako ty bol zniceny stat, zabitych neskutocne mnozstvo zivotov, lebo ste odmietli rokovat a nakoniec budete musiet rokovat tak ci tak a pocuvam to dristy typu ze, ze Ukrajine neprehrava, ale len nevyhrava alebo ze sice prehrava na fronte a ustupuje, ale neprehrava vojnu :smiley: :smiley:

Toto su 1984 Orweloviny, nezabudni ist na protest v piatok opat, ktory vedu ludia, co nevedia, kedy vznikla prva CSR, kto bol prvy prezident, nevedia vypocitat ani elemetarnu trojclenku ci sa hadaju s moderatorom, ze do EU sme vstupili na zaklade bilatarnych zmluv a nie na zaklade refereda a ze to do NATO sa vstupilo na zaklade referenda a ze to refendum bolo uspesne, aj ked ho vtedy Krajci zmaril.

Toto ste vy, absolutne nevzdelane tupela, ktore mozno maju vysoke skoly ale nase vysoke skolstvo je v takych srackach, ze preleziete s Eckami a potom tu smradite s vasimi pseudovedomostami.

Boze, teba stretnut realne, tak zaplacem a stanem sa podporovatelom eutanazie, lebo ludia ako ty, to je skoda reci.

1 Like

Ale ved cituj ma, kde som nieco poprel, ty student. ANo, ked nieco studujes, zmozes sa na odpoved na 2 vety a uplne mimo temy. Cize nic k veci. Presne takto vyzera etablovany odbornik z nasich vysokych skol, zadrbe, ze ma diplom ci ze to studuje a eto vsjo.

Cize este raz, poprosim ta, ked nemas ani elemetarnu schopnost citania textu s porozumenim a si take kognitivne deficitny, ze nerozumies ani zakladnym slovam, tak na mne nereaguj. Ked niekto nieco popiera, tak napise, ze sa to nestalo, nie to, ze sa to ma legitmne vysetrit a potrestat vinnikov bez ohladu na to, kto to urobil.

Cize opytam sa aj teba, ci to boli?

Ked pouzivas cudzie slovicka, tak aspon si zisti, co znamenaju.,

Dunning-Kruger efect hovori o tom, ze ludia, ktori skorovali zle v teste, zle odhadli svoje vysledky v teste, nakolko nemalki objektivne vedomosti, aby odhadli svoj vykon a tak len dajme tomu tipovali a pravdepodobnost neoseries. A vysledok bol taky, ze cim horsi pocet bodov, tym viac svoj vysledok nadhodnotili a ty, co skorovali lepsie, boli blizsie k skutocnemu vysledkuk a top najlepsim studentov v teste svoje vysledky podhodnotili oproti realnemu poctu bodov.

Z uvedeneho vyplyva, vysledky sa nedaju interpretovat vseobecne, lebo to bolo robene na malej skupine studenotv, a v dnesnej psychologii sa uz tento efekt ani nepouziva kvoli tejto limitacii, ak si pamatam spravne to cislo, tak kazdy pod 80 percentilom nadhodnocoval svoje body oproti realite.

Cize dana “studia” nehovori len o nekompetentnych a hlupoch ludoch, resp. tych studentoch ako celku ale len v ramci danej vzorky, nakolko nebola reprezentativna.

Lebo bezmozgovec ako ty, by si mal v prvom rade uvedomit, ze tento princip sa aplikuje do kazdej oblasti zivota, ked uz to chces aplikovat tak vseobecne ako sa snazis., a nikto nie je vsevedko a v dnesnej dobe je nevyhnutna specializacia. Cize nakolko si tuto problematiku nestudoval, nie si pravnik, historik, odbornik na medzinarodne vztahy, tak sa ten “efekt” tyka aj teba a tiez si teraz rovnako povysenecky a arogantne myslis, ze aj ked vies ■■■■■ o tejto problematike, tak ze si na to odbornik, lebo si pocul par podcastov a cital clanok od lovcov “dezinforamcii” bez publikacnej cinnosti a vedeckej praxe ako Breiner, Goda a spol cize gratulujem, urobil si zo seba hlupaka.

Cize opporucam nemat rozumy z redditu, imgu, twitteru ci factcheckerov a nocnika N a nie, ten efekt neznamena, ze ked si precitat jednu knizku o ekonomiu, tak sa citis ako expert a ze cim viac studujes potom, tak sa citis ako hlupak a potom ked este viac studujes, tak ziskas spat vieru v seba.

To, co spominas ty ako Dunning-Kruger effect, je dalsia separatna studia, praca a vola sa volne prelozene do slovenciny, nekompetentni ale presvedceni o opaku alebo nevedomi.

Co sa tyka o tom, kto omu fandi, rozdiel medzi dvoma tabormi je absolutne nulovy a obidva su fakticke tupela, niektori maju akurat tak navyse titul.

Lebo len tupla s titulkom mozes presvedcit o absurdite myslienky, ze vyzbrojovanie v konvencnej vojne zachranuje ludske zivoty a za vysledok bude mat nizsie straty, lebo vzdy je to tak, ze najnizsie starty su vtedy, ked ma jedna stradna ocividne absolutne prevahu a rychlo vyhra vojnu. Ale len tu v zapadnom demokratickom svete platit prvykrat v historii vzorec, ze ked bojuju 2 vyrovnae strany, straty budu najnizsie, ci uz na zivotoch, civilistoch, vojakoch, infrastrukture.

Co sa tyka napadnutia “agresorom”. konlfit v Izraeli nezacal napadnutit Hamasu a nevidim rovnaku retoriku pouzivat pri Iraku, Afghanistane, tam bol tiez agresor jasny, tam bol stat tretieho sveta napadnuty skupinkou statov cez ocean, cize nepis mi tu tie srajdy o agresii a agresorovi, lebo vy ste taki bezmogovci, ze po tych vojnach pre vas museli zacat opakovat tie magicke slovicka agresor a agresia, aby ste pochopili, ze nic ako definzivna vojna 10 najvyspelejsich statov voci krajine tretieho sveta neexistuje a ze neexistuje nic ako defenzivna vojna, ak prepadnes niekoho prvy ale ze je to agreisvny akt.

Ale to tak cloveku ako ty nieco vysvetlovat, co pouziva termity miesto terminov. Zajtra nezabudni ist na demonstraciu, kde ti pekne vysvetlia,ze do EU sme nevstupili na zaklade referenda :smiley: :smiley: :smiley: ale do NATO :smiley: :DD

To ste vy, minus 10 IQ. Dusevny mrzak si tu ty, co si aj nalezite dokazal, cize gratulujem. Cim sprostejsi, ty arogantnejsi.

Dalsi tyvole ​

2 Likes

zrely na rocnu pauzu?

3 Likes

Aj, Helmutko, co tu vyplakaval o Ukrajine a ludskych pravach, zachrane zivotov, ochrane civilistov, bombardovani civilnej infrastruktury, zabitych detoch a ma nieco hebrejske v profile.

Ta ironia zivota je taka zabavna, ze uz vobec nie som prekvapeny a ako som predpovedal.

Musim podat sportku, ale tak s cislami je to tazsie ako s jednoduchymi ludmi, tam je to vacsiou binarne alebo bimodalne.

ale si domyslavy. dostavas tanec sv vita ked ti niekto vklada do prsov co si nenatukal a sam to robis.

to mi je jasne ze ti to s cislami velmi nejde. to vidim na tvojich prispevkoch…

2 Likes

Cize ako zvycajne, nic k veci. No co moj, uz vyhrala ta Ukrajina ci si sa ukazal ako najvacsi hlupak na svete? Kolko zivotov ste zachranili?

A ak mi to nejde s cislami, poprosim debuuuunk, nebavi ma stracat cas, ale ocenujem ironiu, ze si svoje kognitivne schopnosti nalezite sebakriticky ocenil vhodnou fotkou. Sebakritika je super vec.

2 Likes

Predstav si, ze si o sebe myslis, ze si inteligentny, fakty su na tvojej strane a toto je vsetko, na co sa zmozes.

Ultimatny vrchol ponizenia, nedokazes vyargumentovat ani hlupaka v diskusii. Chod si pocitat Nocnik N, bude oznamenie, kedy je v piatok protest. Snad sa uz pani dotycna naucila, ze to jedine platne referendum v historii bolo o vstupe do EU :smiley:

Toto su tie vase elity, resp. jelita :smiley: A na toto ty naletis. Skoda reci. Pa

my little pony mal proteinovy prasok na ranajky a nevie co zo sebou…

2 Likes

Gratulujem, ze uspesne potvrdzujes, ze ten avatar nebola korelacia ale kauzalita.

samozrejme, ze kauzalita. u teba je avatar korelacia ?

2 Likes

Ja vzdy predpokladam nahodu, resp. nie umysel, nekompetentnost miesto umyslu ak sa stane nieco negativne alebo cokolvek, a predpokladal som najprv, ze si si to dal zo srandy, ale tak teraz vidim, ze tam bol jasny umysel reflektovat kognitivne schopnosti, co si aj nalezite potvrdil, nie vzdy mam pravdu, bohuzial, aj ja som len clovek.

a mas take dokladne vedecke metody vzdy ked konzumujes informacie, alebo len ked zhodnocujes kognitivne schopnosti podla vyberu avataru?

a cim by si chcel byt? ponikom?

4 Likes

Sabatical jak Hakkinnen

4 Likes

určite. Hlavne že “on tu vybavuje BAN” a môže aj tebe/mne, tak pozor :wink: