Asi by nebolo na skodu, keby tu mal kazdy uvedeny aspon vek a povolanie. Nech diskutujuci vie aspon priblizne s kym ma tu cest.
Vsetkych tychto vynimocnych organizuje na namestiach tato vynimocna:
Ale celkom pekne si zhrnul a opisal extremistickych progresivcov.
Zabudol si uz len to, ze Rusi vyberali cipy z mikrovlniek, aby mali cim bojovat a ze Fica nepostrelili a cele to bolo len smeracke divadlo.
nieco ako Jos, vek: 30, pohlavie: 16, datovy analytik, 2x vysoka skola, zaujmy: F1, sport, bojove umenia?
Počet účtů 6.
Ale já vím, že to je sarkasmus ve chvíli, kdy tam dáš, že je draovej analytik
Normálně bych řekl, že fanoušci F1 by už z podstaty měli být chytřejší než fotbaloví, ale tohle vlákno to absolutně popírá.
Celé tohle vlákno je tak strašně stupidní že každý kdo se nechá vtáhnout do diskuse by měl být v zájmu lidstva okamžitě sterilizován, páč nemůže přinést nikdy nic prospěšného.
A nenechal ses do toho taky vtahnout, když na to reaguješ, i když obecně?
triper to uz ma za sebou tak mudruje.
Shredder uz ale ma ban
áno (zistil som a písal som ti to, nech mi tvoje opakované tvrdenie nejak podložíš - dal som ti aj možný návod ,
Alebo tým myslíš, že mu ho akože vybavil práve ON (ten, koho netreba menovať)?
To je tu taka minihra, obvinuju sa tu ludia z tzv multinickov, snad si to nebudes brat osobne, podla hesla “urazit ma moze len inteligent” to odo mna musis vziat predsa s noblesou
chytím sa - neurazil si ma ani 1x, ani 2x (nie že by si nemohol byť inteligent ). Nejak som ho popravde v diskusii nezachytil, aj keď sa mi niečo marí (a keďže spätne má všetko vymazané, tak len reakcie naňho sú dosť osobné, tak si môžem iba domyslieť). Skôr by ma však urazilo, ak by si ma spojil s iným účtom na tejto diskusii. To by som ti dal
a už žiadne
Kdysi dávno můj šéf, když byl naštvaný, začínal často větu slovy: "Až já jednou budu u moci…
A pak následoval výčet opatření, které zavede aby byl svět lepší, byla to sranda .
Kdybych já byl u moci, snížila by se už tak bídná porodnost ještě nejméně o 50%.
Tady na fóru o 80…
Take nieco, akurat sa vo viacerych mylis. Skusim to spresnit
- helmutko, vek: 32, pohlavie: 72, orientacia: G/TM, povolanie: progresivny aktivista, vysoka skola: univerzalne studia v Trnave (psychologia, politologia, medzinarodne vztahy, prava transrodovych ludi), zaujmy: F1, online diskusie, sirenie progresivnej osvety do konzervativneho sveta
Bídná porodnost?
Když jsem se narodil, tak bylo na světě šest miliard lidí. Během jednoho lidského života se lidstvo rozrostlo na osm miliard lidí.
Kolik je z těch dvou miliard lidí ajťáků už raději ani nepočítám.
ako to vies? ty musis byt genius.
Jméno: Puff
Věk: 22
Pohlaví: muž
Stav: zadaný
Zaměstnání: Student
Tak to až já budu u moci, tak si najdu nějaký opuštěný ostrov a vydám první a jediný zákon “a teď se tady klidně stavte na hlavu!” .
Ale když tak o tom přemýšlím, tak by se s Tebou měli lidi hodně dobře. Jak mnohokrát dokázáno, snížení porodnosti vede jednoznačně přes zvyšování životní úrovně. Dej vědět, hned Tě volím !
Beriem na vedomie, ze si unikat a vazim si aj napojenie na zvieraciu risu
Pekny den 🫡
Vratim ti otazku, kedze si to skusil prvy, ako to vies ty? Si ty ten genius?
Z tebou uvedenych informacii som tu uviedol len dve, pritom jedna z nich uz je neaktualna.