Z Mazepina bude “hybridný športovec”: V roku 2025 chce okúsiť box | Magazín F1 - F1online.sk

takze si zmenil pohlavie. beriem na vedomie.

2 Likes

Pohlavie som tu nikdy neuvadzal. Ale si pekny hnoj.

podla mna ano, skrz rod v ktorom pises prispevky. Teda pokial si sam neadoptoval multirodove videnie sveta.
ja si tu nejak specialne nevediem o kazdom zlozku, ale pisal si tu, ze si datovy analytik a ze mas 2 vysoke skoly ci nie?

1 Like

poprosím ťa, keď píšeš sarkazmus, alebo niekoho iba trolluješ, treba to priamo uviesť/označiť. Mohol by to náhodou niekto odhaliť a namiesto urážky ti to oplatí rovnakou mincou (to bol sarkazmus).

2 Likes

neviem preco som si myslel ze mas tak 40. toto forum aj po rokoch vie prekvapit.

3 Likes

Skrz rod si určil pohlavie? Nepoučoval si nás tu v minulosti, že rod a pohlavie sú dve rôzne veci? :sweat_smile:

A na základe čoho si určil pohlavie 16? Zase potreba provokovať a vyvolávať konflikty?

To som písal. A napísal som, že jedno z toho už neplatí. A diplom z VŠ ti asi zobrať nemôžu.

a nie su? ked som chodil do skoly tak nas ucili, ze rody su 3 - muzsky zensky a stredny. (ten ta to)

presne!

co ta vyhodili z roboty pretoze si bol stale na f1online?

1 Like
  1. Na základe mužského rodu si neurčil pohlavie muž.
  2. V škole nás učili rody 3, ale ty si nás tu presviedčal, že rodov je viac, každý si môže zvoliť rod aký chce a dokonca neviem či to nie je podľa teba spektrum.

Už si ako Honzík a vždy súdiš podľa seba. Šikovných ľudí však zvyknú skôr povýšiť alebo po čase zmenia sami pozíciu za lepšiu, keďže sa chcú neustále učiť nové veci. Mali by ste sa trošku snažiť chlapci, potom bude pre vás život krajší.

Kapitola 346321 jak 5 banový Jos tzv data analytik, který neví co je median, tak se bojí, že by se někdo mohl cítit jinak, než jak ho vnímá a škatulkuje společnost. Ještě, že konzervvatvci, kteří odmítají jakykoliv progres a nejradši by zůstali na stromech, tak využívají všechny vylepšení současné progresivní doby😄

Tak datovej analytik co neví, co je median, ani jak se počítají %, tak těžko někde vydrží :grinning:

Tak ještěže jsem to ujasnil. Ono na internetu jsou často různé dezinterpretace.

1 Like

Však taky kecá :grin:

Jenom jestli jsi náhodou nezaměnila příčinu a následek :grinning:.

Po mém zásahu by se musela posunout hranice důchodového věku někam ke stovce :thinking:.

Nebo ty kecáš, že kecá

2 Likes

Ne ne, čím se mají lidi líp, tím mají míň dětí, to je známá věc. Ale s tím důchodovým věkem to neříkej nahlas, jinak Tě nikdo nezvolí :smile: .

2 Likes

S tím bych tu nezačínal. Pak by sru mohli objevit twitter odborníci

1 Like

To je kouzlo matematiky, lidi se množí čím dál méně a přesto jich přibývá čím dál více…

A víš, že je v republice 12 Puffů? Netušila jsem, že je to tak běžné jméno :smile:
https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Puff/hustota/

5 Likes

Kolik bylo před půl stoletím v Africe měst s milionem obyvatel? Podobné to bude s blízkým východem a Ásii.
Jednou jsem se bavil s jedním Turkem. Ten říkal, že tam má křesťan klasicky jedno až dvě děti, ale muslimové na počty nehledí.
Vše ale funguje normálně, jen díky lékařství už děti neumírají. A lidé taky žijí mnohem déle, proto počty narůstají.

Jsem to pochopil, ale já původně psal, že bych porodnost omezoval sterilizací mamlasů, takže zvyšování životní úrovně a s tím spojená nižší porodnost by byl až sekundární důsledek.
Ale dík za tip, byla by z nás dobrá diktátorská dvojka :grinning:.

4 Likes