Z Mazepina bude “hybridný športovec”: V roku 2025 chce okúsiť box | Magazín F1 - F1online.sk

Ty tu ideš rozprávať o podpriemernom IQ a pritom tu len dookola opakuješ aj s kamarátom čistú propagandu ktorá sa vždy ohne ako akurát treba. Nevadí dokazovať si tu s tebou nič nepotrebujem. Ale svedkovia ukrajinských masakrov na ruských občanoch priniesli by ste sem nejaký relevantný dôkaz o tom čo tvrdíte ? Lebo trieskať do vzduchu hlúposti to vie kazdy. Pamätám si aj na všetky toe zámienky a ospravedlňovanie invázie na Ukrajinu keď ani Ruska propaganda nevedela čo skôr vymyslieť, boli to biologické laboratória, a podobne zvastky ktoré ty s IQ nadpriemerne obdarená osoba si už ani nevieš pamätať lebo ti Voloda presýtil ten tvoj maly mozoček a výsledok je že si kvalitne dezorientovaný čo tu dokazujes každou tvojou správou. Rusko je na Ukrajine už pomaly 3 rok a žiadne labratorium ani stopy po ňom dodnes svetu neukázali. Takze toľko k tvojmu rozpoznávaniu faktov.

Mimochodom rad by som vedel čím sa živíš ty prekvitajúca inteligencia. Stále platí že najviac o človeku a jeho schopnostiach vypovie jeho vlastný život a v tvojim prípade by som bol zvlášť zvedavý, kam si dotiahol.

Ako bez predsudkov ale skúsenost mi už ukázala že drvivá väčšina takých ako ty v práci 8 hodín ťahá paletak z bodu A do bodu B a poobede na internete rozkrýva všemožne svetové sprisahania.

Ale aby som bol presný raritne Vás vidieť aj pri niečom sofistikovanejšom, sem-tam a sem-tam aj taký lekár je medzi Vami. Ale ťažisko je vždy prípad číslo 1.

6 Likes

Dal bych jim bany, jako Josovi. A při každým novým účtě automaticky ban, byl by klid

Predposledný odstavec - tesať do kameňa. Žiaľ, platí aj posledná veta, aj medzi inteligentnými ľuďmi sa nájdu psychopati bez schopnosti empatie, ale platí, že väčšina podporovateľov russka sú simplexnejší ľudia a k poznaniu sveta pristupujú cez svoj v DNA vypálený Dunning–Kruger efekt.

Naozaj by bolo fajn, keby toto demaskovanie bolo niekde spísané, aby som nezačínal dialóg s nejakým duševným mrzákom, ktorý nevidí rozdiel medzi napadnutým a agresorom. Nechcem si svoju pamäťovú kapacitu míňať na to, aby som si pamätal zoznamy diskutérov :smiley:

6 Likes

Preco mas pocit, ze si v pozicii, kde mozes ukazovat prstom kto si zasluzi ban?

2 Likes

V principe ti ludia su okolo nas a nic s tym v tejto krajine neurobis.
Problem je, ze tito ludia volia lúzu ktora mi otravuje zivot, berie mi vacsie dane z vrecka, zneschopnuje fungovanie statu a pod.
Toto je problem.
Da sa vyriesit tym, ze sa odstahujes do krajiny, kde tieto zakladne veci funguju.
A lúza nech sa tu požerie medzi sebou.

5 Likes

@callabria to pomaličky spisuje, na záver asi spraví zoznam. :wink:
Alebo si stačí otvoriť diskusiu pod týmto článkom, prípadne ešte týmto (vrátane toho DKe): FIA bude vo februári rokovať o zákaze účasti ruských športovcov | Magazín F1 - F1online.sk - #2 podľa Jozef_Chroustal

1 Like

Pokud vím, tak nejsilnější fašismus je momentálně na Ukrajině.

Kdyby náš Jasánek skládál básničky, tak by dělal aspoň něco prospěšného. :slightly_smiling_face:

Já přece žádnou válku nechci, tak proč bych lezl do maskáčů?

Dnes jsem prošel jednou stavbou a pracoval tam samý Ukrajinec v odvodovém věku.
Když je Fialka s Voloďou nerozlučný kámoš, tak proč mu jako humanitární pomoc nepošle pár vagónů ukrajinských odchovanců. Ti by přece bojovali za svou vlastní budoucnost. Dokážeš si představit lepšího bojovníka?

No vidíš, někde se domluvíme, a tady v životě ne. Snad nesouhlasím s jediným písmenem. To je život :woman_shrugging:.

2 Likes

Vždyť by to byla hrůza, kdyby jsme byli všichni stejní.

To je fakt 151515.

Jen si představ čtyři miliardy chlapů a všichni do puntíku stejní. :grin:

Silne to zvažujem, úprimne - drží ma len rodina a kamaráti, ale všetko má svoje hranice. Nemienim si zničiť psychické zdravie :slight_smile:

@callabria o taký zoznam by som fakt mal záujem, dúfam, že sa ti to podarí dať dokopy. nejaký strašný excel :smiley:

Už sepisujou.
Jak řekl Jasánkovi Vetchej (ještě než mu taky politicky jeblo): “Jasánek, to není vůbec špatný, no nečum a běž psát něco dalšího” :grin:

Jaké má téma? Něco jako oslavné ódy k volbám?

@Admin zamknite diskusie, ktore neriesia F1, inak sa to tu rozbije este viac jak to ide … mi pride ze sa tu vyrojili vsemozni vsevedi co zjedli patent na pravdu a na geopoliticke otazky

3 Likes

Pripajam sa, uzamknite to prosim.

1 Like

Teď zas chtějí zakázat psát a zakázat zpívat :grin:

2 Likes

To by predpokladalo, nemat takmer bulvarne clanky (co ma skrachovany Mazepin a jeho ine sporty s F1? Obavam sa, ze prave to, ze je rus a co to vyvola, je dovod, preco sa o nom pise, narozdiel od inych exF1…), ci provokacne nadpisy (napriklad nedavno “diktatorske praktiky”), ktore si nabiehaju na taketo temy…

Tiez mi pride privela, co sa tu posledne dni udialo, ale vacsina vie komunikovat dostatocne vecne a slusne a aby to neskoncilo, ze bude skoro vsetko zamknute pre par ludi :smiley: Tiez sa tu riesia aj ine sporty, turizmus, auta…

To je pravda :smiley: Ale (zial) tiez nic nove, to je fenomen asi vsetkych diskusii uz…

4 Likes