Ty tu ideš rozprávať o podpriemernom IQ a pritom tu len dookola opakuješ aj s kamarátom čistú propagandu ktorá sa vždy ohne ako akurát treba. Nevadí dokazovať si tu s tebou nič nepotrebujem. Ale svedkovia ukrajinských masakrov na ruských občanoch priniesli by ste sem nejaký relevantný dôkaz o tom čo tvrdíte ? Lebo trieskať do vzduchu hlúposti to vie kazdy. Pamätám si aj na všetky toe zámienky a ospravedlňovanie invázie na Ukrajinu keď ani Ruska propaganda nevedela čo skôr vymyslieť, boli to biologické laboratória, a podobne zvastky ktoré ty s IQ nadpriemerne obdarená osoba si už ani nevieš pamätať lebo ti Voloda presýtil ten tvoj maly mozoček a výsledok je že si kvalitne dezorientovaný čo tu dokazujes každou tvojou správou. Rusko je na Ukrajine už pomaly 3 rok a žiadne labratorium ani stopy po ňom dodnes svetu neukázali. Takze toľko k tvojmu rozpoznávaniu faktov.
Mimochodom rad by som vedel čím sa živíš ty prekvitajúca inteligencia. Stále platí že najviac o človeku a jeho schopnostiach vypovie jeho vlastný život a v tvojim prípade by som bol zvlášť zvedavý, kam si dotiahol.
Ako bez predsudkov ale skúsenost mi už ukázala že drvivá väčšina takých ako ty v práci 8 hodín ťahá paletak z bodu A do bodu B a poobede na internete rozkrýva všemožne svetové sprisahania.
Ale aby som bol presný raritne Vás vidieť aj pri niečom sofistikovanejšom, sem-tam a sem-tam aj taký lekár je medzi Vami. Ale ťažisko je vždy prípad číslo 1.