Nikde netvrdim, ze USA clenom sudu je, cize opat sa na tebe vyzurilo slovenske skolstvo, ziadne citanie s porozumenim ale gratulujem. To, ze nie su signatarom a clenom im nebranilo tvrdit opak v pripade Putina ci ombudsmanky, kde tvrdili, ze by zatkli a vydali, cize prosim, nabuduce odporucam citanie s porozumenim.
Ano, clenovia Hamasu sa schovavaju v civilnych budovach, poprosil by som nejake dokazy, ze sa to masivne deje, lebo Hamas ma vybudovanu siet tunelov a schovava sa v nich. Taktisto sa schovavaju v taboroch OSN, nemocniciach, v skladoch jedla, v uteceneckych taboroch, pekarnach a aj v novinarskych autach, pravadaze a v kamianoch pre humanitarnu pomoc, ktore stoja na hranici a ktore su normalne oznacene.
A preto, ze Izrael robi vsetko preto, aby to kobercova nenicil, je na jeho vladnych/vojenskych predstavitelov vydany medzinarodny zatykac s horsimi obvineniami ako na Putina ci rusku ambsadorku, ktori ani nie su stihani kvoli vojne ale za unosy deti.
Gratulujem, dalsi produkt slovenskeho skolstva, Nocnik N, aktuality, infosecurity inc s mimoriadne kritickym myslenim.
Inak, odporucam si davat pozor na ustocka, nakolko legislativnu ICJ, OSN, tieto rozhodnuitia preberame do legislativy a popieranie vojnovych zlocinov, genocidy je trestny cin. Proste tupelo tu bude obhajovat zabijanie 14 tisic deti a minimalnem taky isty pocet zien Ako su niektori ludia mimo reality, je zabavne, zrazu tu uz ani zatykace nic negarantuju, ale 2 roky dozadu to bola jasna vec.
Povedz mi, boli to?