Z hejterov sa stali fanúšikovia? Aj mňa to prekvapilo, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Pleteš se milý hochu.
Já pouze připomínal co se psalo, když se provalilo, že Hamík přestupuje z McLarenu do Mercedesu.

A cinkal si na národnostní notu, ty :smiley:

1 Like

Pouze jsem komentoval historické události. Nic jiného za tím nehledej.

Však nehledám. Pokud jsi národnostní notu s Rosbergem vylučoval, proč jsi to vytahoval a psal o tom? To já ne, to ostatní, a vytahuješ to. Nebuď pokrytec a slaboch, buď uznáváš že národnost může sehrávat v domácím týmu roli, nebo ne. A podle mě může, a je to vlastně tak trochu přirozený. Stejně jako národnostní bias.

1 Like

Zase jsi mimo mísu.
Já národnostní rozdíly vidím, ale je mi jedno jestli někde jezdí někde jezdí Brit, Brazilec, Frantík, Polák, nebo dokonce i Rus když je dobrý.
Tyhle rozpory opětovně ponechávám ve Vaší režii.

To nemusíš, nám je taky jedno jakou kdo národnost má, leda až tam bude Čech či Slovák tak přeci jen tam národnostní bias bude :slightly_smiling_face: Za mě pochopitelný.

2 Likes

Mít v F1 našince by se mi taky líbilo. Ale taky bych si přál mít v poli kvalitního Taliána, Japonce a hlavně Brazilce. Švéd v F1 už taky nebyl hodně dlouho, nebo použítelný Američan taky.
A tak bych mohl ještě nějakou chvíli pokračovat.

Ferdo nehádej se, když jsi úplně mimo mísu, nebýt protěžování Landa ze strany McL, tak titul neměl.

1 Like

Cože? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Já jsem fandil dobrýmu fotbalu v závěru sezony…

1 Like

Dejv si zase převrací realitu k obrazu svému…

1 Like

Dejv se asi ještě sbírá z bílých Vánoc. :sweat_smile:

1 Like

Chápu, všichni musíme držet svoje role :slightly_smiling_face:

Já jsem fandil norrisovým rodičům, aby byli lepší…

1 Like

Já jsem držel palce Piastrimu celou dobu, tak nevím, proč tu zase s Ferdou lžete, už je to od vás svou extrémně trapné a ubohé

1 Like

Však o tobě jsem nemluvil, ty máš blíž k Puffovi :stuck_out_tongue:

Jakože Puff fandil Piastrimu? To je pravda no.

2 Likes

@PUFF Piastrimu nefandil nikdy.

Ne, spojuje je nepřekonatelná neláska k Maxovi :grin:
To vy dva jste se projevili jinak

Ale neboli ani fanusikovia Landa ci McLarenu. Takze tu nepis o takych istych fanusikch, aki sa tu vyrojili v roku 2021 ked uz boli vsetci presyteni uspechmi Hamiltona a Mercedesu. Kopa fandila Verstapenovi a to len preto, aby uz nebol rovnaky majster sveta. Aj napriek tomu, ze neboli fanusikmi RB a Verstapena.
Prikladom je Chroustal, ktory fandi F1 a nie jazdcom ci timom. V 2021 fandil Verstapenovi, teraz fandil Landovi. Len koli zmene.

Ano to su presne ti jedinci, ktorych tak ochotne Pepa v studio dookola spomina. Aj na Alonsove vyroky sa tu viaceri obracaju, kedze je fanusik Maxa. Ale v roku 2021 po kolizii v britanii sa uz jeho slova nepredkladali ako dolezite a hodne uznania, ked tam jasne naznacil ze to Max bol ten lahkovazny. Plus kazdy jase videl, ze zahol do Hamiltona.

Ja nevypravam, ja pisem.

Pastriho fanusikovia drzali palce Verstapenovi ? :smiley:
A preco su to fanusikovia a v pripade Lanndovych ci Hamiltonovych su to norrisovci a hamiltonovci :smiley: Zase odsudzujuce oznacenie pre fanusikov z konkurencneho tabora ?
Cize si to zase zaskatulkoval tak, ze to co som pisal neni pravda. Maxa miluje cely svet, iba ‘‘norrisovci a hamiltonovci’’ ho neznasaju ? :smiley:
Ty si presne ten priklad ‘‘fanusika’’.

No ak mame obrazne 10milionov fanusikov, z toho 2M Maxovi a hlasuje z nich viac, ako z tych zvysnych 8. Mozno je logicke, ze to hlasovanie aj vyhra. Ja osobne som nikdy nehlasoval, lebo je to preman nepodstatna anketa. Ide tam len o to, koho fanusikovia maju potrebu tlacit toho svojho hore. :smiley: Cize nejake hlasovanie neni podstatne, tak ako predvolebne prieskumy a po volbach su tam uplne ine cisla, ked sa ide volit na ostro… Max ma mozno dobrych fans v tom, ze hlasuju ako besni… Ale to neni odrazom toho, ze je v konkretnom zavode najlepsi. Vela krat bol jazdec dna niekto, kto si len odkruzil svoje a jazdci v pomalsich monopostoch co sa dostali an pozicie o akych sa ich timovym kolegom len zda, neboli za jazdca dna. Lebo takpovediac nikoho nezaujimaju.

Ja beriem skor ten titul, ako hlasovanie. Snad si si odovzdavanie pozrel viac krat.

Ešteže existujú aj rozumní ľudia. Ešteže nie sme všetci ako ty.

2 Likes