Já mu nefandím. Na smrtelný posteli bych radši zvolil smrt.
Z hejterov sa stali fanúšikovia? Aj mňa to prekvapilo, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk
Povídej, přeháněj 
Co mám povídat? Jak zelená trojka vůči Emilovi převrátila kabát?
Přáli jsme to v posledním závodě tomu nejlepšímu z nich
Důvody jsem psal výše, alespoň moje důvody. Nevidím na tom nic zlého, já jsem hotovej jen z Alonsa 
To ses (jste se) svorně nějak přepočítali. Protože dříve byl pro Vás nejlepší Piastri, pak Emil, ale ve skutečnosti byl letos nejlepší Lando.
Nejlepší nebyl, ale jestli to bereš podle bodů, získal titul, nepopírám.
Lando bojoval proti dvěma jezdcům a to se cení mnohem více, než kdyby mu tým zametal cestičku jako Emilovi.
Vždyť Piastri poslušně šoupal nohama na příkazy McLarenu na vlastní úkor
A když ho jednou Lando potkal na trati, jen ho odstrčil do zdi a McLaren přihlížel, co více si přát 
Piastri prohrál šanci na titul tím, že dělal mnohem více chyb, než Lando.
Oscar ještě bude muset spapat hodně polívčičky, než dozraje.
Souhlas. To že přijal roli kterou mu McLaren nadělil, to není to správné šampionském smýšlení. Věřím že se poučil, třeba ještě dostane šanci.
Jestli Piastri poslouchal Helmuta to nevím, ale z dálky to tak opravdu vypadalo.
Jo, Helmut převlečený za McLaren

McLaren neměl důvod omezovat jezdce, který měl tak velký náskok. To by byl sám proti sobě.
To jen Piastrimu moc nerostly ještě zakrnělé křidélka a začal kupit chybu za chybou.
Žel měl, národnostní. Sám jsi k tomu napsal dneska dost 
Máte nějakou divnou fóbii s těmi národnostma. Jednou je to Novozélanďan a jindy zase španěl. Příště bude utiskován kdo?
… asi Gasly, jo ten už vlastně byl, že 
Já bych řekl něco jako, že to byl přirozený vývoj. 
Mi záleží především na kvalitách, proto je mi jedno jako má kdo národnost. Tuhle hru Vám přenechávám v plné režii. 
S tím zcela souhlasím.
Právě to bylo na letošním titulu krásné, že se jednalo o skutečný souboj.
Tak to jsi rychle převlékl kabát 
přestupu Hamíka z McL do nacionalistického Merglu, měl Hamík podobné problémy vůči Rosbergovi jaké dnes prožívá ve Ferrari. Tehdy byl domácí pán Rosberg a Hamík v přeneseném slova smyslu vetřelec.