Z hejterov sa stali fanúšikovia? Aj mňa to prekvapilo, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Ja nepisem o ankete kde hlasovali sefovia timov, ale jazdec dna.

A ja píšem o tom, že to tak vidia všetci. Šéfovia tímov, fanúšikovia, piloti, bývalí piloti, novinári, komentátori. Naprieš celým svetom naprieč všetkými skupinami ľudí. Na otázku kto je aktuálne najlepší pilot je najčstejšia odpoveď: Max
Ak má niekto inú odpoveď, to je fajn. Pre každého z nás znamená najlepší pilot niečo iné. Ale písať

preto že sa to nezhoduje s tvojím pohľadom. Nie je to lož a nie sú to drísty. Tak ale nakoniec dá sa to pochopiť malé deti sa tak správajú. Chcú aby bolo podľa nich a keď nie je, tak začnú revať a hádzať sa o zem. Neboj deti z toho väčšinou vyrastú. Možno aj ty raz dospeješ.

Však si maj svoj názor a dopraj ho aj iným. Označiť za hlupáka niekoho, kto píše niečo iné ako sa ti páči je dospelé?

2 Likes

@Daaviid23 @CABAL Že tomu ko-kotovi venujete čas, čo je ako rumunský televízor, ani obraz ani zvuk… Melie tie isté sräčky dookola.

Taky nechápu, proč se tu Josovi věnuje pozornost

1 Like

Tu si očividne odpovedal Coulthardovi. On názor ostatných označí ako

Nám ostatným to netreba vysvetľovať. Dospeláci sa predsa nerozčuľujú ako Coulthard, keď ostatní považujú Maxa za najlepšieho. Mať také záchvaty ako Coulthard z toho, že fanúšikovia, piloti a šéfovia označia Maxa za najlepšieho - ako pozerať sa na škôlkara čo mu zobrali hračku. Normálny ľudia s tým predsa problém nemajú.

On si myslí, že najlepší za túto sezónu (citujem “geniálni”) boli Lando s Oscarom. Ja s tým napríklad problém nemám. Však Lando je šampión, tak je jasné že jazdil fantasticky. Na druhú stranu niekto povie že najlepší je Max a Coulthard spustí taký šitstórm, že sa len človek smeje ako môže byť niekto tak detinský a malicherný. Toľko sa rozčuľovať nad tým, že Max dostáva najlepšie hodnotenia môže snáď iba Coulthard. A ešte bude ostatným vysvetľovať “ja Coulthard viem najlepšie a ak si myslíte že Max je najlepší drístate a ste luhári lebo ja Coulthard viem najlepšie”. On ostatným nedopraje vlastný názor, lebo keď niekto hovorí inak ako si on myslí, tak to sú podľa neho drísty a lož.
Vieš čo ale keby si Coulthardovi ty napísal, že sa správa trápne, teba by možno počúvol a už by tu nepísal také hlúposti, že názory iných sú

1 Like

To si aj ja niekedy poviem, keď mu niekto odpisuje. Na druhú stranu o postihnutých je dobré prejaviť starostlivosť. Raz mu odpíše jeden, potom zas niekto ďalší. Aspoň sa človek pobaví ako môže niekto tak hlúpo uvažovať. Že nedokáže rešpektovať názor iných a hlava-nehlava bojuje proti tým, ktorí podľa neho píšu

1 Like

Nie je korektné a ani dospelé citovať len časť môjho príspevku. Až taký dlhý nebol.

1 Like

Ohladom tych ‘‘dristov co kolovali a to je taka loz’’, som komentoval to co tvrdil Pepa v studiu, nie o anketach. nespajaj dve rozne veci dohromady.
A ohladne hlasovania sefov stajni, nikto si nechce kazit renome tym ze pojde proti prudu. Vieme aki su RB fans a ako vedia media utocit na kazdeho, kto nieco povie proti Maxovi. A vraj drzia stranu iba jazdcom z Britanie… dalsia loz…

Samozrejme, ze sa da este viac dorast, chce to len cas a pevne nervy, co ste momentalne dokazali :slight_smile:

Bravo. Teraz ste sa vyfarbili… A ty tu ides kazat o niecom nestrannom ci o inteligentnom komunikovani medzi fanusikmi ? :man_facepalming:

Veď ho tu máš čo sa paprčíš?
Obrázok

2026 je už i u nás a Leclerc stále nemá titul. :face_with_diagonal_mouth:

1 Like

Tak to je ale iné kafe :wink: Ináč, reagoval som na teba.

1 Like

RDT_20260101_0103321894964858843473303