Šéfovia tímov vybrali jazdca roka. Verstappen obhájil prvenstvo, Leclerc výrazne klesol | Magazín F1 - F1online.sk

Záver roka je vo Formule 1 obdobím ankiet, hlasovaní a bilancovania. Jednu tradičnú anketu organizuje každoročne aj oficiálny portál Formuly 1, ktorý vždy po sezóne požiada šéfov tímov, aby predložili svoj rebríček desiatich najlepších jazdcov uplynulého roka. Z toho následne redaktori zostavia celkové poradie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223925/sefovia-timov-vybrali-jazdca-roka-verstappen-obhajil-prvenstvo-leclerc-vyrazne-klesol

Milé překvapení, že si šéfové Alonsa i přes podřadné auto stále dobře považují :+1: Seznam je dobrý, jen Leclerc bude dost diskutabilní. Sainze před ním tu asi moc populární nebude. Ham tam poprvé v jeho historii není vůbec :thinking: Vím že Vasseure se ankety nezúčastnil, ale jako i tak je to pro Ferrari nedobrý výsledek.

3 Likes

Alonso s Astonem na 5. místě je vlastně win. :sweat_smile:

3 Likes

Ten Sainz je stejně borec. Dokáže navodit, že je nejlepší i když od kolegy pravidelně dostává na p.del.

1 Like

První místo dobře, pak už je to hodně diskutabilní :grin:

1 Like

…mě teda přijde že Williams druhou polovinu zcela opanoval, přizpůsobil se a poté pravidelně spíše kolegu ničil. V mém žebříčku je vysoko též :thinking:

2 Likes

Tak je to hodnocení sezóny.
Ta jeho první polovina stála za prd a Albon ho porazil. Albon měl pravidelně lepší výsledky a Sainz měl 2 výkřiky. Však to bylo 11-6 na závody.

Vybral by jsi si po této sezona do týmu Albona nebo Sainze? Podle mě Sainz ty otěže převzal a volil bych jeho. Ono Sainz změnil tým a s časem adaptace se počítalo, proto je u nich srovnání v druhé půli reprezentativnější, z mého pohledu a očividně i u šéfů. Ta druhá polovina byla pro Albona opravdu nedobrá.

2 Likes

Chvilku na zábavu si ještě v tom životě se stíhačkou najde :slightly_smiling_face:

2 Likes

Taky beru letošní výkon Sainze jako jedno z největších zklamání letošní sezóny.

Alonso je o rok starší a o 4 místa lepší než minule. WOW. :smiley:

1 Like

Myslíš, že Alonso zpomalí až se mu narodí dítě? :open_mouth:

1 Like

Bude muset naopak zrychlit, aby chodil z práce dříve domu :smile:

2 Likes

…to je ironie?! :open_mouth: :man_facepalming: V druhé polovině musel každé zklamání obrátit v uznání :thinking:

2 Likes

Doufám, že nebude muset prát plíny. :open_mouth:

1 Like

Kdyby to byl Gasly tak by Ferda psal, jak se dokazal famozně během sezony v týmu chytnout. To přesně Sainz udělal. Já jsem od jistého závodu o Albonovi ani nevěděl.

3 Likes

Ferda je pragmatik. Hodnotí 24 závodů.
Ty jsi emocionálně založen, takže to bereš podle 3 výborných závodů. Zbytek ignoruješ.

Ty si zase snídal vtipnou kaši?:grinning:

1 Like

… pravda, bez emocí by to pro mě nemělo smysl :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Má tam ještě 2 dcerušky v ideálním věku na to se postarat o mladšího bratříčka, nebude tak zle :smiley:

2 Likes