Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Jenom na google? Smutne…

ale ja to myslim vazne, tento rok chcem kupit novu a takato sa mi fakt paci.

Tak nie kazdy ma taku sofu a taku zenu ako ty… Prepáč :joy::joy::joy:

To IKEA nebude asi :thinking:

Musis mit hodne penez :smirk:

Peniaze a strach som nikdy nemal :sunglasses::joy:

2 Likes

@rHapo

tak som zvedavy kolko hodin vam to vydrzi

1 Like

Hezky napsano @Jos_Verstappen, snad az na toho hlupaka. Ale ty by ses s tim mel take ridit. Jste chytri kluci, klidne tu oponujte, spoustu noveho se od vas dozvim. Druha strana je uz pomerne vycerpana, tam toho noveho moc neni. Preci jen to ze sezana 2021 mela jenom pet zaverecnych kol v Abu Dabi, slycham uz dva roky.

Jen se zkuste drzet. Vim sam dobre jak je to tezke (a ne vzdy jsem to zvladl), kdyz se ti naproti tobe chovaji, tak jako mistni merglfans. Ale clovek to musi zkouset porad znovu a znovu.

3 Likes

ty tvrdis, ze MB mal v 21 lepsie auto lebo vyhrali PK. Tak tu to mas od Neweyho. Nieco nove si sa dozvedel vidis

1 Like

Ano dozvedel jsem se, ze si Newey mysli ze meli pravdepodobne lepsi auto. Ok. Vysledky s tim nekoreluji, ale treba kdyby Hamilton nevyradil Maxe v Britanii a Bottas ho neposlal na desate misto v Madarsku, vysledky by byly jine a ja bych mohl dat Newey za pravdu.

Ale ani Newey nema vzdycky pravdu. Preci jen je to jeho auto, proc by si ho nepochvalil. Ale vetsinou s tim co rekne Newey souhlasim.:wink:

2 Likes

aha, takze RB nemal lepsie auto lebo ich zostrelil MB dva krat. :clap:

1 Like

To ses tam docetl? Neni te tu skoda? :grin:

Vis, ale ono to tak presne je. :grin:

Kdyz si da Pepa Novak zavod ve sprintu na 100 metru s Ato Boldonem z Trinidadu, a domluvi se ze pobezi 22 krat. A kdo vyhraje vickrat ten je rychlejsi.

No a Pepa vyhraje 12x a Ato jenom 10x, tak holt se rekne ze Pepa je rychlejsi. A to ze Newey tvrdi ze rychlejsi je Ato, protoze mu dvakrat podkopli nohy a on upadnul a diky tomu vyhral Pepa, sice muze byt pravda, ale tak nejak to taky pravda byt nemusi vis.

A hlavne, medaili za vitezstvi si odnese Pepa. :wink:

to by sa muselo ist 23x aby nemohla byt remiza

No tak by byla remiza. Ta by mohla byt, i kdyby bezeli 23x. Treba by jednou dobehli na chlup stejne. :wink:

tak by isli rozhodovacie kolo nie?

Mas, pravdu. Je to lepsi na tech 23. Ale co ted s tim, kdyz se dohodli na 22ti?:grin::man_shrugging:

pojdu dokedy sa nerozhodne

mozno pomoze si zapnut titulky ale len odhadujem

Ja uz som tu len taky obcasny navstevnik. Ked je vonku pekne, mam ine zaujmy (najma sport) ako hodiny sediet online. F1 pre mna je v podstate vikendovka (aj to vacsinu vikendov som mimo domov a sledujem len prenos, neprispievam sem cez preteky), ale tym, ze pracujem za PC, tak 1-2x za den sem v ramci vycistenia hlavy od roboty zbehnem. A jedno co som si vsimol je, ze je uplne bezpredmetne ci tu som alebo nie, Hogr si vzdy najde niekoho s kym sa pohada. :slight_smile:

2 Likes

No ak je v Ikea alebo v Sconto tá blondínka ako bonus v cene sofy, tak neváhaj :slightly_smiling_face:.
Boba treba tento raz pochváliť za estetické okienko odľahčujúce diskusiu. Od ryšaviek prešiel plynule na blondínky a zavŕši to tmavovláskami.

3 Likes