@rHapo a tohle je pořád, Jos nikdy nedokázal normálně diskutovat, má prostě mental issue, ale pak se nediv, že kdyz se takhle přifaří k vam a jede takovyhle srance, že to vypadá, jak to vypadá.
Schází mu trochu nadhled no, mě to taky nepřijde nijak strašný. Když si vezmu čemu tady čelíme my/ty, tohle je téměř zanedbatelný. Ani ta včerejší debata o pitomém překladu se nezvládla, kde mi výsledek přišel celkem zjevný, takže už se nedivím ničemu co vznikne z trochu ironické věty
Už toho nech. Už stačilo.
Zbytečně nahráváš plebíkům na smeč.
Jakou smeč? Víš moc dobře, jak fungují, jo oni nepřiznají, že se chovali mimo, nevhodně. Pro ně je snazší útočit dal a davat screeny, který ani nedokazuji nic, co si myslí, že dokazují. Jenže tohle "dobře, blbci řvou víc, nechám je řvát " vede k tomu, že tu napíšeš něco co se jim nelíbí a sletí se jak supi s hnojometem, tohle není normální.
kokos a ty sa čuduješ, že príde Jos a dostaneš náklad?
Keď na môj post kde ti ukazujem najjednoznačnejšie dôkazy, že ideš priamo či nepriamo kopať, máš ironické poznámky a miesto toho aby si priznal “áno, kopem, máš pravdu, toto su príklady kedy to neni o vecnej diskusii” tak zase ideš do hádky somnou a ideš sa hádať že to je normálny príspevok?
Ešte tu niekomu niečo vyčítaj. Ešte aj Situs tu zahrá victim card ale VY tu ničomu nečelíte. Lebo pod AM príspevkami je klud, nikto tam kopať do vás nechodí (našiel som možno jeden príklad od Bretnixa za posledné dva týždne, aj to ako iróniu na tie wall-pasty špekulácii čo sa tu 3 mesiace dookola zjavovali všade, ale ok, rýpal).
Mám ti napostovať kedy komentuješ vecne? Ja neviem, prečo nasilu potrebuješ sa tu hádať.
Ak ti prídu komentáre v mojom prvom príspevku rovnaké ako tieto čo tu teraz postujem, tak potom je asi chyba niekde inde. Dookola ti musím dokazovať a odmietaš to večne prijať a povedať “ok”, že komentáre typu “kdyby si sledoval F1 a ne rok jen wikipedii tak by si nemel tak stupidy otazky” alebo “naučil se poslouchat i svy pravniky” nejsu vecne ale sproste komentáre ktorými potrebuješ rýpať dookola a potom sa tu stažuješ, že dostávaš sódu? Až budeš mať komentáre jak tu vyššie (v tomto poste) tak potom keď tu bude chodiť Jos a rýpať do teba tak bude za kkta. Ale to už som písal v prvom príspevku vyššie, že som naschvál nedával komentáre kde j3beš do niekoho iného, v momente kedy sa do teba niekto obul. Lebo je to v pohode, že sa brániš ale toto boli tvoje prvé komentáre v daných témach ktoré evidentne maju rýpať priamo či nepriamo, majú ironický podtón.
Tak sa nečuduj, že ak prídeš prvý, kopeš prvý, tak potom ta tu ľudia majú v hube.
Tak to přejdi a ignoruj.
To není těžký ne?
Oni mne mají v hubě, i když tu třeba vůbec nejsem. Co se tu snažíš obhájit? Že urážky a útoky jsou v pořádku?
Mimochodem, když si rýpneš do někoho skrz F1, tak je adekvátní reakce útočit a urážet?
Teba ma v hube jedine Situs.
Preco zas rozklikavas moje komentare, ked ma mas v ignore liste?
Hadzes hrach na stenu kamarat. Proste “raz hlupak, navzdy hlupak”. toto je uz strateny pripad, ked aj niekto ako jezko nad nim zlomi palicu.
Radsej ten cas, co sa mu tu snazis vysvetlit, ze problem je on, vyuzi na prechadzku, je pekne vonku, alebo si pozri toto video.
Uz ho vyhodili?
Za mě tam ale rozhodně chybí “fix meee” z Master of Puppets.
Nič, máš pravdu.
Ty si dokonalý, ty nerýpeš, ty neoznačuješ iných priamo či nepriamo a netaháš mená do konverzácii a pod fóra kde ešte daný človek nenapísal nič.
To iba iní, všetci sme tu zlí, ty chceš jediný diskutovať normálne.
Fuck it, lost case
Tohle netvrdím, veci nejsou jen černobílé
to je velmi pekna sofa…
Aj mne sa páči, je pekne tvarovaná.
Ja mam jenom pekne veci
Aj ja. Na googli