Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Hovorí sa, že čas všetko vylieči. Čím je však rana hlbšia, tým ho treba viac. Totovi Wolffovi nestačili ani dva roky od kontroverznej VC Abú Zabí 2021, aby našiel vnútorné zmierenie. Bývalý pretekový riaditeľ Michael Masi mu stále leží v žalúdku.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150184/wolffove-rany-sa-este-nezahojili-michael-masi-je-patologicky-egomaniak

Totovi by prospela pauza. Tri roky su tragicki, ako manazer nezvlada svoju ulohu udrzat top ludi a top tim na top urovni, treti rok nevedia pochopit auto, nesedia im cisla simulacii s realitou, oproti top timom maju totalne biedne pit stopy a strategie su tak konzervativne, ze Ferrari oproti nim niekedy vyzera ako strategicki geniovia. A tak mu neostava nic ine, len dookola omielat Abu Dhabi 2021, aby si ho vobec kamery a novinari vsimli. :slight_smile:

12 Likes

Vsak mal Lewisovi hodit nove gumy :smiley:

Je to len prazdny brekot, cela jeho kradez a podvod a neviem co vsetko. Lebo Masi naplanoval havariu Williamsu, postlacal Hamiltonovi volant v Azerbajdzane, neprezul mu gumy v AD… Skratka Masi moze za vsetko. Masimu vycita posledny zavod, ale keby sa Wolff pozrie na celu sezonu, moze ist vycitat Hamiltonovi ci svojim ludom v teame zvysok rocnika. Mali suverenne najlepsie auto toho roka a aj tak sa museli spoliehat na posledne zakruty posledneho zavodu, nech sa radsej poobzera vo vlastnych radoch, preco ten titul neziskali.

9 Likes

K tomuto clanku by bolo najlepsie nepisat nic.
To si ten clanok a hlavne Wolf zasluzi.
Ja nenapisem k veci NIČ.
:-1:t5:

4 Likes

Nejvetsi strach jde z toho, ze si cely akt stale nachazi zastance. Chtel nechtel dodrbal celorocni snahu tymu a obarvil cely sampionat nacerno. Kdyz vidim jak jsou mavnutim rukou vylucovani bezci z nejvetsich zavodu jen proto, ze se o setinu pohli drive, ten nepomer je sileny :pill:

2 Likes

Je to tak.

Masi předvedl největší krádež v dějinách celého sportu.

Místo toho, aby se k tomu postavil čelem, tak zalezl jak krysa do kanálu. :face_vomiting:

4 Likes

11 Likes

Here we go again :joy:

2 Likes

Každou další sezonu, musí minimálně 5x vyjít s Wolfem rozhovor o Abu Dhabi 2021, jinak to není ono

7 Likes

Já se přiznám, že Wolffa moc nechápu - na jednu stranu neměl “koule” na to, aby šel do protestu opravdu natvrdo (do úrovně soudního sporu) a v podstatě jen sklapl paty a nedělal nic, na druhé straně se na to ale neumí povznést a neustále jen naříká… Bral bych jedno nebo druhé, ale oboje prostě moc dohromady nejde.
Co jsem před časem zachytil, tak je to mimochodem prý jedna z příčin horšení jeho vztahu s Hamiltonem. Že se za něj nepostavil 2021 zcela nadoraz by se dalo pochopit (řada politických ohledů atd.), ale na druhé straně tím neustálým omíláním Lewisovi boří i možnost důstojné pozice “akceptuji co se stalo a chovám se s respektem”…

1 Like

Článok o AD 2021… a čuduj sa svete… hneď tu vyplakávajú presne tí istí, ktorých by človek čakal… 2,5 roka vyplakávať… to nie je zdravé…

6 Likes

este mi tu chyba vyrok, ze sa to musi pripominat neustale aby sa na to nezabudlo

5 Likes

Tady je zas sraz haterů Mercedesu?

3 Likes

Kdo se nepoučí z historie je odsouzen ji opakovat.

2 Likes

pride ti, ze sa nikto v F1 z massiho nepoucil? tuto tezu zas nemusime aplikovat uplne vsade

Už jen to že někdo k tomu hodí tohle ukazuje k jakému zoufalství se propůjčujete aby jste tu krádež nějakým způsobem vykoupili :man_facepalming:

sezona sa bere len AD21? ked Massovi znicili v pitstope nadej na titul, s tym si ok?

2 Likes

Nepoučil a rozhodování komisařů a fungování FIA, nebo ty jsi s komisařema a FIA spokojenej? Já teda ne :slight_smile:

nemusíme, ale pak se nedivme, že lidstvo prohlubuje svoje sebedestruktivní chování, který zachovává i FIA a FOM

za mna bol zaver sezony 2021 jeden z najvacsich skandalov v historii F1 a najma najvacsia krivda, porovnatelna napr. s maradonovou bozou rukou - vsetci videli, ze to bolo zle, ale nikto s tym nic neurobil ani dodatocne

5 Likes