Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Busted!

A už sa krúti. Skoro rovnaký podvraťák ako jeho sugarbabe. Jemu prvému by mal vysvetliť fungovanie ignoru listu. Som v ňom už dlho, ale furt na mňa reaguje. :clown_face:

4 Likes

Myslí a neotravuj tady zase se svyma mental issues

Odvolavam co jsem odvolal, slibuji co jsem slibil. :joy:

2 Likes

Zas rozklikávaš moje príspevky ty chorý stalker? :clown_face:

4 Likes

Najdi si definici stalkerství, ne jen, že si se mentálním vývojem zasekl v pubertálním věku, ty nedokážeš ani racionálně myslet, což značí tvoji impotenci v mnoha směrech

1 Like

Myslíš túto definíciu?

Použijem legendárnu vetu:

Škoda na teba p1ču drať.

:clown_face:

1 Like

1 Like

2 Likes

Hele jenom taková quick poznámka k ježkovi a jeho účasti na fóru. Víš, ona ta neutralita nebyla úplně neutrální, když přišel třeba Jos a začal se hádat, tak psal jenom mne, že ať přestanu, že přeháním a můžu za to vždycky já. Xkrat jsem mu psal, aby to nedělal, když takhle nefunguje na obě strany. To, že už se s tím neobtěžoval a spustil úplně, to je asi přirozenej vyvoj vzhledem k tomu, jak fungoval.
Já ježka bral za relativně fajn člena fóra, kterej občas takhle ustřelil, potom už to, ale přešlo, že cokoliv Hogr, Situs nebo Spin napíše, tak je to zlé a spustil.
Já tohle moc nechápu, já bych tu rád diskutoval věcně a v klidu, jenže vidíš, jak to tu často je.
A hlavně, já narodíl od ježka tu nepsal, že mi vadí, jak někdo fandí, jak si za to zaslouží hate, a že ať někdo vypadne z fóra, kvůli tomu.

1 Like

To je tvoje “vecne a v klidu”. Logicky príspevky kde si reagoval na sprostosti iných sem nebudem dávať lebo tam je to obhajitelné, že reaguješ jak reaguješ, ale netvár sa, že ty tu piesok nechádžeš a len všetci do teba útočia. Kriste fakt už, tento victim role ktorý tu dookola hráš.

8 Likes

Jeden hloupý a druhý ještě hloupější.
Oba zadlužení, prolhaní, závislí a hlavně totálně bez života trápící svoje blízké a zatěžující společnost.
Ve společnosti která by byla efektivně řízena umělou inteligencí by byli eliminováni už v mládí pro totální nepotřebnost a a hrozbu předání defektních genů.
Tady bohužel budou k smíchu nadosmrti.

Ak by som napísal čokoľvek, tak to nevyriešim. Niekedy je lepšie situáciu nehodnotiť, ako aj v reálnom živote. Každý je zodpovedný sám za seba a opätovné vyťahovanie vecí z minulosti konštruktivite nepomáha. Treba si napríklad všimnúť Evap, ako pekne s nadhľadom a bez zbytočných konfliktov tu dokáže fungovať a zobrať si z nej príklad.

3 Likes

Nejvtipnější je ta část, s tím, že někdo odejde z fóra kvůli tomu - když to říká zrovna jeden z těch, díky kterým odešlo z tohoto fora zopar lidí (dříve ty, Triper, Bretnix) a určitě jich bude více

Prostě jeho “neutralita” byla jen na oko, místo toho se po tobě jen vozil. Jaký to asi mohlo mít vývoj, že jo.

1 Like

Je aj taký viacmenej pre všetkých platiaci výrok, že “v oku druhého vidí smietku, ale brvno vo svojom nevidí”. Nad týmto sa treba zamyslieť a skúsiť s tým pracovať.

5 Likes

Ja som ale písal o Ježkovej počiatočnej snahe o neutralitu a vychádzanie s viacerými stranami. Josa, ktorý začal riešiť veci za don.pindulandu som nespomínal.

Aha, tak pardon, že píšu příspěvky k RB, to je očividně min pro tebe, jak červenej hard na býka :grinning:

Crying post.

Jos sa nezačal hádať, Jos ani nevedel kto si keď sem prišiel. Prestal si vnútorne zvládať fakt, že RB vyhráva a Max je najlepší pilot na gride a vtedy si ty prvý začal urážať mňa. Väčšina fóra to vie. A odkedy si sa ukázal, že zákerné klamstvo je tvoja obľúbená metóda, tak si pre mňa odpad.

Keď tu budeš tvrdiť, že nie si fanúšik Mercedesu a máš plný Facebook fotiek Mercedesu (to je len jeden z mnoha príkladov, keďže klameš denne a bežne), tak si zaslúžiš všetok hejt čo tu dostávaš. V reálnom živote keby sa takto správaš, tak si na facku. Lenže tam by si šúchal nohami a pozeral do zeme.

Čo na tom nechápeš, že si zákerný klamársky ču.rák? Už ti to tu veľa ľudí vysvetľovalo. Každý by tu rád diskutoval v kľude, len to by si musel najskôr zmiznúť odtiaľto. :clown_face:

2 Likes

rHapo ti našel v oku smietku :smiley:

Ne vážně, co je za problém s "naučil se poslouchat své právníky " a “už aby Max přestoupil a vytáhl je”?
Jakože Max není dobrý pilot a nedokáže tým vytáhnout a Horner nejednal s právníky nebo? :grinning: