Busted!
A už sa krúti. Skoro rovnaký podvraťák ako jeho sugarbabe. Jemu prvému by mal vysvetliť fungovanie ignoru listu. Som v ňom už dlho, ale furt na mňa reaguje.
Busted!
A už sa krúti. Skoro rovnaký podvraťák ako jeho sugarbabe. Jemu prvému by mal vysvetliť fungovanie ignoru listu. Som v ňom už dlho, ale furt na mňa reaguje.
Myslí a neotravuj tady zase se svyma mental issues
Odvolavam co jsem odvolal, slibuji co jsem slibil.
Zas rozklikávaš moje príspevky ty chorý stalker?
Najdi si definici stalkerství, ne jen, že si se mentálním vývojem zasekl v pubertálním věku, ty nedokážeš ani racionálně myslet, což značí tvoji impotenci v mnoha směrech
Myslíš túto definíciu?
Použijem legendárnu vetu:
Škoda na teba p1ču drať.
Hele jenom taková quick poznámka k ježkovi a jeho účasti na fóru. Víš, ona ta neutralita nebyla úplně neutrální, když přišel třeba Jos a začal se hádat, tak psal jenom mne, že ať přestanu, že přeháním a můžu za to vždycky já. Xkrat jsem mu psal, aby to nedělal, když takhle nefunguje na obě strany. To, že už se s tím neobtěžoval a spustil úplně, to je asi přirozenej vyvoj vzhledem k tomu, jak fungoval.
Já ježka bral za relativně fajn člena fóra, kterej občas takhle ustřelil, potom už to, ale přešlo, že cokoliv Hogr, Situs nebo Spin napíše, tak je to zlé a spustil.
Já tohle moc nechápu, já bych tu rád diskutoval věcně a v klidu, jenže vidíš, jak to tu často je.
A hlavně, já narodíl od ježka tu nepsal, že mi vadí, jak někdo fandí, jak si za to zaslouží hate, a že ať někdo vypadne z fóra, kvůli tomu.
To je tvoje “vecne a v klidu”. Logicky príspevky kde si reagoval na sprostosti iných sem nebudem dávať lebo tam je to obhajitelné, že reaguješ jak reaguješ, ale netvár sa, že ty tu piesok nechádžeš a len všetci do teba útočia. Kriste fakt už, tento victim role ktorý tu dookola hráš.
Jeden hloupý a druhý ještě hloupější.
Oba zadlužení, prolhaní, závislí a hlavně totálně bez života trápící svoje blízké a zatěžující společnost.
Ve společnosti která by byla efektivně řízena umělou inteligencí by byli eliminováni už v mládí pro totální nepotřebnost a a hrozbu předání defektních genů.
Tady bohužel budou k smíchu nadosmrti.
Ak by som napísal čokoľvek, tak to nevyriešim. Niekedy je lepšie situáciu nehodnotiť, ako aj v reálnom živote. Každý je zodpovedný sám za seba a opätovné vyťahovanie vecí z minulosti konštruktivite nepomáha. Treba si napríklad všimnúť Evap, ako pekne s nadhľadom a bez zbytočných konfliktov tu dokáže fungovať a zobrať si z nej príklad.
Nejvtipnější je ta část, s tím, že někdo odejde z fóra kvůli tomu - když to říká zrovna jeden z těch, díky kterým odešlo z tohoto fora zopar lidí (dříve ty, Triper, Bretnix) a určitě jich bude více
Prostě jeho “neutralita” byla jen na oko, místo toho se po tobě jen vozil. Jaký to asi mohlo mít vývoj, že jo.
Je aj taký viacmenej pre všetkých platiaci výrok, že “v oku druhého vidí smietku, ale brvno vo svojom nevidí”. Nad týmto sa treba zamyslieť a skúsiť s tým pracovať.
Ja som ale písal o Ježkovej počiatočnej snahe o neutralitu a vychádzanie s viacerými stranami. Josa, ktorý začal riešiť veci za don.pindulandu som nespomínal.
Aha, tak pardon, že píšu příspěvky k RB, to je očividně min pro tebe, jak červenej hard na býka
Crying post.
Jos sa nezačal hádať, Jos ani nevedel kto si keď sem prišiel. Prestal si vnútorne zvládať fakt, že RB vyhráva a Max je najlepší pilot na gride a vtedy si ty prvý začal urážať mňa. Väčšina fóra to vie. A odkedy si sa ukázal, že zákerné klamstvo je tvoja obľúbená metóda, tak si pre mňa odpad.
Keď tu budeš tvrdiť, že nie si fanúšik Mercedesu a máš plný Facebook fotiek Mercedesu (to je len jeden z mnoha príkladov, keďže klameš denne a bežne), tak si zaslúžiš všetok hejt čo tu dostávaš. V reálnom živote keby sa takto správaš, tak si na facku. Lenže tam by si šúchal nohami a pozeral do zeme.
Čo na tom nechápeš, že si zákerný klamársky ču.rák? Už ti to tu veľa ľudí vysvetľovalo. Každý by tu rád diskutoval v kľude, len to by si musel najskôr zmiznúť odtiaľto.
rHapo ti našel v oku smietku
Ne vážně, co je za problém s "naučil se poslouchat své právníky " a “už aby Max přestoupil a vytáhl je”?
Jakože Max není dobrý pilot a nedokáže tým vytáhnout a Horner nejednal s právníky nebo?