Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

PraUdu, pis poriadne priatelu :thinking::joy:

2 Likes

Nechapem ako si ty mohol toto napisat hogre :flushed:

3 Likes

:flushed: neber meno bozie nadarmo do rúk :joy:

3 Likes

1 Like

Toto je asi tak ako "zdochol ti pes ale mozes si ho nechat " :man_shrugging::joy:

3 Likes

Já myslím že ten ignore funguje dobře. Když víš proč jsi si ho dal do ignore a myslel jsi to vážně, tak si ho nerozklikneš protože ti ani za ten klik nestojí :wink:

Preto furt na mňa reaguješ? Tak dobre funguje?

2 Likes

Já tě nemám v ignore a reaguji na tebe celkem minimálně. Jestli ty mě máš v ignore tak tak máš ignorovat ty mě, takže si to trochu pleteš :face_with_hand_over_mouth: Chováš se jak skutečný hlupák jen proto že jsem ti ukázal že weby to píšou k Adrianovi v pohodě? Jinak co jsem ti napsal že tu tak kvíkáš?

1 Like

5 Likes

Tak byl asi dočasný, ani si to již nepamatuji, že jsem tě měl za takového extremistu, ale to co jsi tady ukázal byla síla, to jo :face_with_hand_over_mouth: Ale sedlo to k tobě super :smiley:

1 Like

Bolo by fajn ma hodiť späť, aspoň by bol klud od teba, aj fórum by sa potešilo

3 Likes

Takže naštvanej že jsi neměl s tím Adrianem pravdu, to je celý. Jen aby ti tu nikdo nepřekážel a ty mohl psát hlouposti. Smůla no.

1 Like

Jediný mi tu prekážaš ty, ale to som ti už povedal viac krát. HellHogr je v pohode

Tvůj problém, ne můj.

2 Likes

V pohode, tak sa potom nestažuj keď občas dostaneš taký ten úprimný názor jak si si naposledy vypýtal :smiley:

4 Likes

A ty že ti případně napíši protinázor který se ukáže být pravdivý.

1 Like

fc27fb16e1e692e07f8bb3764dfc633b

A to čekáš na co? Sebereflexe je tvoje část v tomto příběhu čekající na aktivaci :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

…když tě tu vidím - chce to něco na odlehčení. Hetfield’s adlibs. :innocent: :grin:

2 Likes

Toto nemyslíš vážne, že nie? :joy:

1 Like