Čo som odsledoval, tak mám pocit, že Hedgehog bol dosť dlho trpezlivý a snažil sa fungovať neutrálne. Následne to zvážil a priklonil sa na jednu stranu. Myslím si, že najlepšie by bolo otočiť list a skúsiť fungovať normálne bez vzájomných doťahovačiek, ak je to možné.
U Hellhogra som si už na začiatku všimol, že má okolo seba pomerne silný firewall, cez ktorý k nemu neprejdú dobre alebo zle myslené veci . Celkovo tu na fóre aj úprimná snaha o nejaké formovanie človeka nepadá príliš na úrodnú pôdu.
Taky myslím že by měl otočit list, dostal se do spirály destrukce. No je to na něm, třeba to takhle chce nebo už jinak nemůže
Tá sa tu absolútne ignoruje.
Problém ale nie je rozdielne názory. Ale konštatné vyťahovanie, označovanie, nepriamé kopanie v iných témach, konštantné sa navážanie do RB
Ja si myslím, že je to tu ďaleko za hranicou otačania listu.
chlapi, brzdite uz, cez 300 komentov a skoro nic k veci… nie je to uz k.rva jedno, kto mal v roku 2021 lepsie auto a kto bral tituly? uz s tym nikto nic neurobi, je to minulost a teraz je vela inych tem, ktore by bolo treba riesit… uz na to kaslite fakt
no pointa bola skor tak, ze napriek tomu, ze chatbot niekedy halucinuje tak to este neznamena, ze halucinuje vzdy. Konkretne odpoved ktoru postol @spineIesssheep nie je ziadna halucinacia, ale je to vcelku presne.
je to nastroj je to na kazdom aby sa to naucil / nenaucil pouzivat.
Já k tomu dodávám že valím bulvy jak místo uznání že slova Adriana nejsou překrucována pokračují stejnou rétorikou útoku. Když i u takového tématu tak ta diskuze klidně o tom že letos RedBull zatím stále dominuje bude od nich ve stejném duchu, jen aby byli s tímto ve sporu
Díky za zastání.
lol ja som tolkokrat list otocil, ze uz mi ziadne stranky neostali nasrat, kriplotrio nevie pochopit, ze nereagovat na to, co mu vadi, je cesta, ale ked sa chcu nadalej sami bicovat tak je to ich boj
diskutujem tu denne o F1, ale kedze dneska moje prve prispevky neboli o F1 lebo prve co som rano videl ako kriplotrio zas utoci ohladom uzavretej veci, tak som tu public enemy klasicky
jak som pisal viackrat, jak pises aj ty teraz, kriplotriu nejde o diskusiu, mozno teda situsovi niekedy hej, ide im primarne o to dostat cloveka k muru, dostat ho do uzkych a potom isty castovy interval toto presne na uzivatela vytahuju tak kto sa chce bavit o F1? vidis to sam na sebe hapo, jak si sem prisiel nas5, od toho dna sa retorika kriplotria k tebe zmenila, o bretnixovi ani nemusim pisat, to vidi aj slepec
tak sa znova pytam, ake komentovanie ohladom F1? ci u kriplotria je diskusia len jednotvarna, a bud je to v style MY ti tu hovorime ako to je, akceptuj to alebo ta nenavidime na veky vekov? (ano je - moj pohlad)
Možeme sa tu doťahovať do nekonečna.
Lebo aký input - taký output. Vidíš to na príklade hore. Naformuluješ inak otázku a output je zrazu iný lebo pracuje sa s slovami, vetami a predikciou. Nie s kontextom atď.
Můžeš, protože nikdy neuznáš, že měl pravdu někdo jiný, to je pak těžký
Ještě víc spamuj, jaký jsi chudáček oběť
Hlasoval som síce za 250+ príspevkov, ale vo finále to pravdepodobne bude 500+.
Nejhorsi asi je kdyz agresor zacne brecet ze mu nekdo ublizil, jak vic se muze clovek znemoznit, proboha proc
@Hedgehog @rHapo vy ma snad aj prekonate a jeden z vas ma zosadi z tronu prezidenta temnej strany, ktory si vsetkych plati a zastrasuje.
Riešenie je aj tak jednoduché - aby Ignore fungoval lepšie ako teraz.
Proste dať si niekoho do ignore a mať možnosť rozklikávať odpovede je možnosť tak pre niekoho s Atarxiou
Keby neexistuje možnosť rozklikávať odpovede, tak je tu klud.
Alebo pôjdem na pol roka do Tibetu na tréning aby bol zo mňa ZenMajster
@Hedgehog ideš?
idem aspon na 7 rokov, mozno dovtedy Horner odstupi
Do VC Austrálie to Redbull vybaví, neboj sa
On este neodstupil?
Dobytok jeden nasilnicky, mal ju kopnut do hlavy, to je akceptovatelne pre toto forum.
Až tak to bolelo tě vyvézt z tvého omylu?
Na kopanie do hláv sú tu už členovia, neber im prácu