Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

GJ, jednoznačne vie prekladač preložiť odborný terminus technikus a kontext vety. Naozaj super dôkaz, jednoznačne vie vyhodnotiť či to myslím ako idiom alebo literally.

Asi rovnaký prípad ako “kick the bucket” ktorý je idiom ale keď budem chcieť aby si naozaj kopol do kýblu tak to vyhodnotí ako idiom

JJ vidíme konzistenciu v ChatGPT, ktorý v mojom prípade vyplul, že to može byť literally myslené, ak sme v odbornom terminus technikus.

Chápem, že pre teba je to “mlel” lebo tomu rozumieš rovnako jak tomu ChatGPT. Ospravedlňujem sa, zabudol som s kým sa rozprávam, a že mierne odbornejšie vysvetlenie pojmov je príliš komplikované.

Šupni si to do tvojho univerzálneho toolu, možno ti vysvetlí čo je “balance” v F1

Nedáva, presne. Preto začala celá otázka či im sadli aerodynamické pravidlá :smiley:

@HellHogr Ešte, že ty svoje klamstvá tu zase potrebuješ šíriť

Tak o čem se tu snažíš zase hadat?

1 Like

Možeš sa mi ospravedlniť, za klamstva ktoré tu šíriš ty diskutér, potom sa možeme pokračovať baviť my dvaja

5 Likes

Pozor chysta dlouhy projev, novorocni.

1 Like

Prosimtě nerozbreč se zase, jen jsem ti dodal x argumentů proč to je tak přeložené.

1 Like

Za jaký klamstva přesně?

1 Like

Neviem kto tu plakal prvý krokodílie slzy :frowning:

Ježek, co si tu, kvůli tomu udělal i anketu

1 Like

Jako že tu někdo někoho uráží za věk i když o tom ví navíc prdlajs? Tak sorry že jsem to okomentoval no.

2 Likes

@rHapo kasli na to, to nema cenu. radsej sa zmier s tym, ze tu tvoj nickname bude casto brany do huby od nich. moznosti su vzdy.

5 Likes

1 VkALoRJqka1xjexKJjgbsw

3 Likes

I na planetf1 to špatně pochopili, před tou citací Neweyho tam mají:

“Newey added he believes his team had the faster car for most of the season and admitted the change in regulations had played into their hands in the first part of the season before Mercedes were able to close the gap as the year progressed.”
:face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Vždyť jsme měli pravdu ne? O to snad šlo, nebo tu šlo o něco jiného? :eyes: :smiley:

Pani berte to trosku s nadhladom. Nazoaj vas moze niekto ako chromozom urazit?

Chlap musi vediet dat, ale aj prijat a zo strany tejto partaje to je len take neskodne hladkanie po lici. :wink:

1 Like

presne o to ide vzdy :slight_smile:

aby ste mali VY pravdu.

1 Like

ja som v klude, ale na druhu stranu do teba tu rok a pol chromozom neutoci, neoznacuje ta, nechce po tebe moralne rozseknutie bezvyznamneho sporu viesco :smiley:

ale mas pravdu, internetovi hrdinovia tu boli aj budu vzdy

By si sa velmi cudoval, co vsetko na mna chromozom skusal. :wink:

A to je presne to co pisem vyssie. Musis vediet aj prijat. Bud sa odujes ako male decko a vzdas sa, alebo mu jasne ukazes, ze ked uz je vo vyske tvojich clenkov, moze ti rovno umyt topanky. :joy: :joy: :joy:

6 Likes

Na TheRace to tak taky pochopili, na farmularapida taky, přímo tady na webu taky, ale nikde jsem nenašel rHapo výklad, nikde. Snažil jsem se.

2 Likes

Co k tomu dodat no…:sweat_smile:

My měli pravdu protože se to pravdou ukázalo, ne protože my. To je ten tvůj problém no.