Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Pevne verím, že si odolnejší ako Triper a zostaneš tu pekne s nami. :hedgehog: :slightly_smiling_face:

4 Likes

Však i pro tebe, to je to co můžeš ovlivnit ty sám.

1 Like

No ja sa tu kamarátmi neobháňam takže zbytočne.

To, že ChatGPT dokáže failnúť je bohužiaľ fakt a samotný OpenAI to všade vždy vravia, že treba informácie ktoré vypluje overovať. To, že je to skvelý pomocník, naokoľko v priebehu pár sekúnd zosumarizuje topic je super, je to skvelý pokrok. Taktiež dokáže dokonale podať formu ale proste nie vždy sú tie informácie sú správne :slight_smile:

Bohužiaľ, na míle vzdialený stále od AI, kedže je to akurát tak “advanced algorythm” ktorý je napísaný neskutočne inteligentnými ľudmi, pracuje absolútne na inom princípe ako bežný “chatbot” ale nedokáže sa učiť. Nedokáže riešiť komplexné problémy ktoré nikdy predtým riešené neboli. Potom to bude AI

Hore máš príklady, kde proste failol a je toho omnoho viac, preto posielať sem dôkaz v rovine, že “ChatGPT niečo napísal a preto je to pravda” je bohužiaľ zlé.

Ale mne je ukradnuté, ak sa tým niekto chce riadiť, whatever :slight_smile:

5 Likes

Pre mňa je napríklad Mr. Ježek prínosný aj zaujímavý. Má zmysel pre humor, čo viem oceniť a nie je suchý pragmatik bez emócií, čiže mne jeho pôsobenie na fóre vyhovuje. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Ale ano, treba to tak brat, ze ked to niekomu napise kratku esej, ci cast kodu, tak je z toho bezhranicne uneseny bez ohladu na to, ake haluze to naopak dokaze vygenerovat niekomu inemu. Zalezi od toho, aky narocny si. Tym jednoduchsim staci menej, narocnejsi ocakavaju viac. Potencial tam ale rozhodne je.

3 Likes

Konkrétně kterým dnešním příspěvkem?

Neberu, když to není na přímo.

uz idem doprdele odtial,

Asi tady tím :grinning:

1 Like

ja s tebou o tom nediskutujem, proste ked ti vadim, nereaguj na mna, tecka

1 Like

Jenže ty jsi tu dostal argumenty i ze zdrojů ze kterých jsme si to ověřovali, chatGPT jsem použil jako poslední možnost a kupodivu výsledek od ní to samé, ale ty jsi to tu celé ztrhal, aby sis nějak zachoval tvář, protože jsi to na začátku sám od sebe označil jako “horseshit”.
Trošku sebereflexe by to chtělo.

3 Likes

Sebereflexi neuvidíš, uvidíš kroucení, ohybání, vymlouvaní, otáčení na jiný téma, a jako bonbonek shazovaní

2 Likes

Jak se o tom nechceš bavit? Vždyť se podívej, jak tu pak reaguješ

2 Likes

Tak jak, uz si ziskal odvahu podivat se na finale 2021? Doufam ze ti zbyl nejakej popcorn :drooling_face: pro tvy kamose.

Jakože “od kamarátov”. Jasne, absolútne hodnoverný zdroj. Ja som volal Neweymu a povedal, že to myslel ako jeden z performance indikátorov #trustme

Okrem toho si sem poslal 1x dictionary. To sú tvoje zdroje, kedže tvoj ďalší bol ChatGPT. Ale kľudne ti tu pastnem rovnaký dôkaz

If “balance” is specifically being referred to as one of the performance indicators, such as chassis balance or aerodynamic balance, then the phrase “on balance” would likely be interpreted in a slightly different way.
So, “on balance” could still imply an overall assessment but with a specific focus on the aspect of balance as a performance indicator within the realm of motorsport.

“Hodnoverný zdroj ChatGPT”

5 Likes

Překladače, přeložené články, chatgpt, slovník (idiom), vysvětlení významu on balance → quickest a taky vznesení dotazu na zkušenější angličtináře. Dali jsme ti toho hodně. Ty jsi to na začátku bezčehokoliv označil jako horseshit a mlel si tu něco o přetáčivosti a nedotáčivost, což v tom rozhovoru vubec nedava smysl aby zminoval…no víc k tomu nemám z mé strany. Zustan si klidně u toho horseshit.

1 Like

Co je horseshit a uz si to nekdy videl?

Jakoze nemas rad Ferrari?

Myslel som samozrejme celkové pôsobenie Ježka na fóre. Každodenné príspevky sú do určitej miery zafarbené aj momentálnou náladou človeka, čo je pochopiteľné.
To, že mi prítomnosť Ježka na fóre vyhovuje, nie je mierené proti Vám. Často sú prínosné alebo zaujímavé aj Vaše príspevky. Do vzájomných doťahovačiek sa ale málokedy zapájam, nakoľko zatiaľ som okrem občasných politických podpichovačiek, provokatívnych srandičiek a pod. nezaznamenal nejaký priamy útok voči mne, takže sa rovnako snažím rešpektovať aj zelenú zónu. :slightly_smiling_face:

2 Likes

No mě šlo právě o teď, k tomu jsem to psal. Dříve byl Ježek v pohodě, teď se zaměřuje převážně na házení šípů do Honzy. Jen jsem to zdůraznil.

1 Like

A pan odborník na vsechno zase neuznává nic, jen svoje myšlenky :grinning:

Mě bylo řečeno že už to uznal. Tak uznal nebo ne? :face_with_hand_over_mouth: Řekl to ten Adrian jak se překládá nebo ne?!

1 Like