Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Meno? #naVedeckeUcely :+1:

Toto som tu pisal uz davno, ale protistrana to neberie. Ked Newey povie, ze mali lepsie auto, tak je to urcite pravda a povazuju to za fakt, nie nazor. Keby Newey povie, ze Max je lepsi pilot ako Alonso, tak je to klamar. :slight_smile:

Jop, je to tak. Ale na to ze na to obcas mrknes tak vcelku dobry. Je to samozrejme vase vec, jen mi prijde ze nekdy se to tu moc hroti. A Hogr holt jinej nebude.
Oni k tomu z tehle jejich skupiny maji sklony vsichni, ale nejsou tak vytrvali. :grinning:

3 Likes

ja si zase idem do roboty vycistit hlavu z tohto fora…

Suhlasim, ale sam vidis, ze to nie je mnou ani hapom, jezkom, bretnixom alebo kymkolvek inym, kedze furt sa jedna o toho isteho jedneho (dvoch) hlupaka na druhej strane. A ked je niekto zakerny klamar, tak toto je potom vysledok.

Viem. A preto mu obcas dam fakticky preplesk a obcas nastavit zrkadlo. Niekto ho ignoruje a niekto mu tu napise pravdu, kazdy sme nejaky. :slight_smile:

Treba si prenastavit priority a nebrat toto forum tak vazne. Aby si nedopadol ako alzacky klaun, ze sa toto forum stane tvojim zivotom. :smiley:

Oranžový pekne vyblokoval, ako keby mal nacvičené. :slightly_smiling_face:

oranzovy bol na treningu:

2 Likes

Ty nedokážeš fungovat, jako dospělej člověk co? :slightly_smiling_face:

1 Like

Zas si neodolal nutkaniu rozkliknut moj komentar, ktory nebol reakciou na teba? Toto uz je posadlost mnou, nazvime to komplex. :slight_smile:

4 Likes

Píše jedinec, co v každém svém příspěvku píše o mne. Běž se léčit :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak nevim kdo z vas dvou @Jos_Verstappen to ma lepsi. Skoro bych rekl ze ty. Protoze jestli ti prace slouzi jako relax, neni to spatne. :grin:

1 Like

Mne praca nesluzi ako relax, ale bavi ma. :slight_smile:

Nie nadarmo sa ludom nestastnym zo zivota kvoli praci hovori “mal si sa lepsie ucit”. :smiley:

1 Like

Ja by som tam zase pridal “emmmhhejt” s úplného záveru skladby Wasting My Hate. :metal::slightly_smiling_face:

image

… leda že by se Wolff rozhodl Antonelliho zničit :thinking:

hm hm, kde som to len videl uz :thinking:

A kdyby se osvědčil, tak by Sainzovi odpadla další možná štace.

Začínat v rozběhnuté sezoně? Proti zabydlenému Albonovi? No jako ok, mířit se má vysoko.