Meno? #naVedeckeUcely
Toto som tu pisal uz davno, ale protistrana to neberie. Ked Newey povie, ze mali lepsie auto, tak je to urcite pravda a povazuju to za fakt, nie nazor. Keby Newey povie, ze Max je lepsi pilot ako Alonso, tak je to klamar.
Jop, je to tak. Ale na to ze na to obcas mrknes tak vcelku dobry. Je to samozrejme vase vec, jen mi prijde ze nekdy se to tu moc hroti. A Hogr holt jinej nebude.
Oni k tomu z tehle jejich skupiny maji sklony vsichni, ale nejsou tak vytrvali.
ja si zase idem do roboty vycistit hlavu z tohto fora…
Suhlasim, ale sam vidis, ze to nie je mnou ani hapom, jezkom, bretnixom alebo kymkolvek inym, kedze furt sa jedna o toho isteho jedneho (dvoch) hlupaka na druhej strane. A ked je niekto zakerny klamar, tak toto je potom vysledok.
Viem. A preto mu obcas dam fakticky preplesk a obcas nastavit zrkadlo. Niekto ho ignoruje a niekto mu tu napise pravdu, kazdy sme nejaky.
Treba si prenastavit priority a nebrat toto forum tak vazne. Aby si nedopadol ako alzacky klaun, ze sa toto forum stane tvojim zivotom.
Oranžový pekne vyblokoval, ako keby mal nacvičené.
Ty nedokážeš fungovat, jako dospělej člověk co?
Zas si neodolal nutkaniu rozkliknut moj komentar, ktory nebol reakciou na teba? Toto uz je posadlost mnou, nazvime to komplex.
Píše jedinec, co v každém svém příspěvku píše o mne. Běž se léčit
Tak nevim kdo z vas dvou @Jos_Verstappen to ma lepsi. Skoro bych rekl ze ty. Protoze jestli ti prace slouzi jako relax, neni to spatne.
Mne praca nesluzi ako relax, ale bavi ma.
Nie nadarmo sa ludom nestastnym zo zivota kvoli praci hovori “mal si sa lepsie ucit”.
Ja by som tam zase pridal “emmmhhejt” s úplného záveru skladby Wasting My Hate.
… leda že by se Wolff rozhodl Antonelliho zničit
hm hm, kde som to len videl uz
A kdyby se osvědčil, tak by Sainzovi odpadla další možná štace.
Začínat v rozběhnuté sezoně? Proti zabydlenému Albonovi? No jako ok, mířit se má vysoko.