Motorovej máš na základě měření ADUO, Merc s Ferrari a RBR si tohle měření vybralo, tak si na to musíte zvyknout
To už je velká křeč i na tebe ![]()
K tomu som smeroval, nedava to zmysel, cize to sa zhodneme.
To by zrejme nenazval manazovanim deployment, ale kto vie ![]()
Ten spominany “predbiehaci manever mesiaca” Maxa na Lewisa v Rakusku riesil Max aktivne, alebo SW/AI za neho?
energy deployment is the continuous, automated release of electrical power from the Energy Recovery System (ERS) managed by the car’s computers, while Boost Mode is a specific, driver-activated button that overrides these baseline settings to instantly unleash maximum combined power for attacking or defending
a tady k tomu, jak piloti Mercedesu vědí, kdy a jak managovat - není to o nich
Ale debata ze jazdci nevedia ovplyvnit predbiehanie tu bola, ze su viacmenej pasazieri a rozhoduje za nich SW/AI, vid. Lando v Japonsku a mnozstvo dalsich. To nemozes popriet.
A pravda je oboje. Pravidla su na pr.d v tomto a jazdci su casto prekvapeny zmenou algoritmu/vyuzivanim energie, ale maju aj aktivny podiel v tom kedy co mackaju, co je tendencia popierat… ![]()
To se mě nemusíš ptát, jsme dospělí.
Ale Lando ten jasně popisoval, že ho algoritmus dotlačil k předbíhacímu manévru. Max taky popisuje, že chování auta někdy příliš nerespektuje to jak by on chtěl jet a kde by chtěl využívat energii. A Charles to je kapitola samo o sobě.
Přeci jen představa, jak Kimi propočítává kolik mu zbývá energie mi přijde hodně divoká, ale kdo ví. To co teď postnul Honza mi dává větší smysl. Ale jak zmiňuje, to není o pilotovi.
Ano, co je v uplnom rozpore s tym, ako opisal svoj manever na Lewisa Max, cize by som to nezrovnaval. Max povedal co povedal, Kimi povedal co povedal. Obaja hovoria o ich aktivnom prispevku k dianiu, nie uplnej “nahode”… ![]()
Toto je vlastne dokonale vystizne.
Cize zalezi kedy a kde aktivne jazdec zatlaci gombik.
Staci, ze Max ho stlacil skor a logicky skor prisiel o stavu a preto bol Kimi najskor predbehnuty, ale neskor Maxa na rovinke predbehol. Plus Mercedes ma najlepsiu elektrocast.
Ano. Je předem maximální limit energie na kolo a s tím se pracuje.
Jestli si to někdo vyplácá v první zatáčce nebo v poslední je na každým.
Lidi to nechtějí pochopit.
nehádej se furt
este raz, spalovat a cely motor (pohonna jednotka) su 2 rozdielne veci, rovnako ako manazment ci SW/AI ci manual, to ma kazdy mierne inac a ved to menia kolo co kolo
to, ze pravidla a ADUO su na prd a nastavene zle, s tym sa neda nez suhlasit, ani mne sa to nepaci, je to cele zle
ale treba na to pozerat naozaj fakticky a nie krvavymi ocami
a ako pise @PUFF , Vlcko len dobre sype sol do otvorenych ran a uplne rozumiem, ze sa to velkej fanusikovskej obci malinoviek nepaci, nuz, treba niekedy vediet aj prijat, nie len rozdavat ![]()
Ja by som povedal, že nič. Všetko ide podľa plánu Tota a Mercedesu a budeme mať najmladšieho šampióna bez ohľadu na to, či je lepší ako George. ![]()
Co presne znamena, pozerat sa na to fakticky? Ja nerozumiem, odkial sa vzal ten nazor, ze kritika sucasnych pravidiel (od konceptu motorov az po ADUO) je len dosledkom nejakej frustracie fanusikov Red Bullu. Mne sa zda, ze to tu Hogr zacal razit a vsetci sa toho chytili. Pritom sa mi zda, ze sucasna F1 sa nepaci nikomu. Vacsina hadok tu na fore by nemusela vzniknut, keby sa ludia pozreli na vecnu stranku a nesnazili sa za kazdu cenu kopat do fanusikov Maxa. Do mna tu Hogr dnes kope cely den, len aby som sa v zasade dozvedel, ze ADUO povazuje za rovnaky nezmysel ako ja. Potom nechapem, o com to cele je.
To se nedivím, že to nechápeš. Já to kritizuji od začátku. Problém je, že někdo to kritizuje kvůli stavu F1 a někdo jen proto, že se jeho miláčkovi nedaří.
nie len od fanusikov RB a urcite suhlasim s tym, ze nepaci sa to asi nikomu a zrejme ani vacsine Mercedes fans, bez ohladu ma to, ze teraz im to vyhovuje
ale vsimni si ten hejt od RB ktory je umerne vyssi prave tomu, ako to politicky RB cele schytal
To že Toto chce nejmladšího mistra světa je jasné a George Totovi nikdy nevoněl.
Je to jenom otázka názoru a pohledu na věc já jsem s tím třeba absolutně v pohodě.
Vyhrává nejlepší tým, v patách je mu druhý nejlepší tým a těsně za nimi je třetí a čtvrtý nejlepší tým. To ještě nikdy nebylo, rozdíly se přelévají a jsou minimální. Výzva pro inženýry je obrovská, potenciál vývoje taky, vliv pilota na vývoj je pořád stejně velký.
Jak někdo točí volantem má a vždycky mělo marginální vliv, tak je mě to úplně jedno.
A evidentně se to divákům líbí, sponzorům a pořadatelům taky. Těch pár kecalů co nemají nic na práci a na lístek šetří celou generaci nikoho nezajímá.
To si nějak pleteš. ![]()
To my, fans Maxe a RBR vám tu měsíce tvrdíme, že motor není jen spalovák, ale že záleží i na elektrice, systému a vůbec celému autu.
Proto jsi taky hned vyrukoval s tím
protože jsi přesně věděl co od nás přijde.
To my, společně s Totem tvrdíme, že PJ Mercedes je nejlepší a zbytek pravděpodobně taky. Že Ferrari má minimálně druhé nej šasi (někteří tvrdí že nej) a víc než solidní motor. A někteří z nás, že nadvláda Kimiho není dána jen jeho schopnostmi, ale nadvládou Mercedesu z hlediska výkonu.
Já ti tu nebude vyhledávat ty vaše posty o tom, jak má RBR nej auto a jen Maxova neschopnost ho donesla na sedmé místo.
To stejné jste předváděli když vyletěl z tratě, nebo když mu to zhaslo na startu. Źe prej to křídlo bylo zavřené, že jsou na to důkazy.
Najednou to křídlo RBR sám vyřadil. Že prej Max zničil motor, že je neschopný. atd. atd.
Hele na ty vaše pohádky je moc brzo. Musíš ještě pár hodin počkat. ![]()
samozřejmě, že nebudeš. Protože celý tento příspěvek je jedna velká lež a překrucování toho, co i ty sám si tu k tomu psal