A ten rozdíl se pozná jak? Tvému miláčkovi se daří?
https://www.motorsport.com/f1/news/verstappen-youngest-champion-marko-red-bull/3206602/
no jo, ten váš narativ, že když to bylo u Maxe, tak to bude i jinde. Ale ne Josíku. Kimi není tlačenka jako Max a nedělali se kvůli němu zoufalé rošády.
Ten rozdíl se pozná podle toho, jak měníte názory bez špetky sebereflexe. Vám vůbec nejde o sport jako celek, ale jen výsledky toho, komu fandíte
Hej, no, to je holt tvoja interpretacia, ktora je zial kompletne mimo. Co mi brani tvrdit, ze aj tvoja kritika pravidiel je postavena na tom, ze sa nedari Alonsovi?
Já si moc dobře pamatuju, jak RBR a Max už snad 2024 tvrdili, že tak jak to FIA má nastavené pro PJ, tak nebudou mít dost šťávy na rovinkách. A Honza a spol tady vykřikovali, jak je RBR a Max mimo. Fans RBR a Maxe samozřejmě brali tyhle slova vážně.
No a najednou jim vybouchnul Aston s Hondou o kterém si mysleli jaká to bude pecka a najednou jsou motory děs, a ADUO je fajn, protože poškozuje RBR a pak zase není, protože je to všechno jenom fraška a Aston je furt poslední a Ferrari se dotahuje na Mercedes.
Naprosto bezprecedentní protlačení Verstappena do áčka tady Verstappenovci omlouvali a řikali jak to bylo to nejlepší co mohlo Duo HH udělat a teď tady kopou do Kimiho. Zoufalost nabrala další level.
No moc si neodpověděl, více konkrétně poprosím ![]()
Mal podla teba Red Bull v acku nechat Kvjata?
Oni jsou úplný zoufalci
oni si fakt myslí, že je někdo taková bezpáteřní krysa jako oni. Kdyby si tiMur vytáhl hlavu z prdele, tak by viděl, že zrovna já se Situsem to kritizujem úplně od začátku bez ohledu na výsledky týmů.
A co tu teď píšou, že Kimi je vybraný, aby byl marketingově výhodnější atd. to jsou strašný ■■■■■■. HH regulerně říkali, že Verstappen je pro ně projekt nejmaldšího mistra světa a to i v době, kdy tam byl Ricci, který jezdil parádně a tihle šášulové tu budou kopat do Kimiho?
Co bych ti furt odpovída? Já jsem se tě xkrát slušně zeptal v jiných diskuzích a ty jsi regulerně přestal v daných diskuzích odpovídat (například naposledy ohledně využívání techniky, která není v souladu s pravidly). Tak si tu nevynucuj něco, co sám nejsi schopný udělat v běžné diskuzi
Tebe tam měli dát po týdnu tréninku na F1 2025 PC verzi
No toto, s Josem se tu hádáš doblba pořád a starýmu kamarádovi nechceš dát odpověď ![]()
Já nevím, proč si tam přestal odpovídat. Asi se ti nelíbil argument a fakta
Asi jsem nejspíš ztratil pozornost. Upřímně už ani nevím, co myslíš ![]()
Verstappen ziskal s Red Bullom (zatial) styri tituly a stal sa historicky najuspesnejsim jazdcom timu. Dokazal zdolat v priamom suboji Hamiltona, ktory je statisticky najlepsi jazdec historie. Treba otvorene povedat, ze cas dal HH za pravdu. Ked tu niekto dnes vyplakava kvoli Riccimu, ktory sa musel pratat z F1 pre nevyrazne vykony, tak je to jednoducho popieranie reality. Na urovni toho, ze Mercedes mal v roku 2014 dat sancu Hulkenbergovi…ten tiez jazdil v Sauberi paradne.
Měl ho vyhodit v průběhu sezony za chybu po startu? Nikdy jsem nic takovýho neviděl. Nehledě na to, že Verstappen to pak mohl klidně rozštípat během víkendu v Monacu 3x a pohoda.
To že tu kopete do Kimiho že teď vede šampionát je naprosto směšný, když si člověk vzpomene zpětně co tu tiMur a jeho banda psala…
Ale tak u tiMura je to 5:0 pro alkohol a ztrátu soudnosti, tam je dávno hotovo.
Ano je to přeci tak jednoduché. Algoritmus, nastavení, zavěšení, přenos energie na kola, rychlost dobíjení aero a další a další věci. Nic z toho nehraje roli. Energie na kolo je daná, rozhoduje jen síla motoru podle ADUO a “gombík”.
No a když napíšu, že někteří místní mají ten svět hodně jednoduchý, tak jsem za špatného. Vždyť doma mají taky vysavač na tlačítko. A funguje to. ![]()
Ja som sa normalne opytal. Ale to uz je typicke, stale len take naznaky/narazky, ked sa potom otvorene opytam, tak uz pride len provokacia a odpoved ziadna. Kritizujes HH za udajnu “protekciu” Verstappena, tak odpovedz, ci bola chyba, ze neuprednostnili Vvjata. Na jeho ukor vtedy Verstappen do timu isiel. Podla mna to chyba nebola. Kvjatovi sa moc nedarilo, Max ukazoval podstatne vacsi potencial, ktory v dalsich rokoch aj potvrdil.
Tam ale neslo len o to, ze Kvjat jazdil zle. Kvjat mal v roku 2015 celu sezonu v Red Bulle, za ten cas moc nepresvedcil a Hh videli (pravom) enormny Maxov potencial, tak mu chceli dat sancu co najskor. Ja na tom nevidim nic zle.
jj, ty si se jen normálně zeptal.